Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nejsem z MB, ale pokud ti můžu pomoct, tak já jsem hlídání našla tak, že jsem do veřejné FB skupiny města napsala „inzerát“ na hlídačku. Napsalo mi asi 25-30 lidi, každopádně na zprávy typu „mám zájem“ jsem nereagovala. Jenom na zprávy, kde se slečny/paní představily, řekly něco o sobě a svých zkušenostech (samy) a následně jsem to vyselektovala. S vybranou jsem se potkala osobně, poklábosily jsme a na základě toho jsem se rozhodla. Zrovna dnes znovu přijde ![]()
@Rosary moc diky za radu zkusim to. Jen mam strach sverit malyho nekomu uplne cizimu koho neznam a nemam ani na doporuceni. Ale tak materska intuice snad funguje a poznam kdyby bylo neco v neporadku. Starsi dite Ti alespon tekne kdyby na nej byla chuva zla ale rocni mimco… ![]()
@LenkaAdamek my začli dávat prcka v 10m, nebyl kojený… Taky jsem se poprvé hodně bála, byla jsem nervózní, sem-tam ji napsala zda je vše ok… ale když už, tak my sme jí ho nechávali pouze večer, tzn ho uložila a 1/2 času co tam byla, u nás prakticky seděla kdyby se vzbudil..
každopádně dopředu jsem si ji proklepla fakt hodně (třeba i veřejný profil, jak na mně působí, nechová se na sítích jak děcko, jestli vlastně není fake a podobně) a pak samozřejmě to osobní setkání než se rozhodla jí svěřit malýho…
Ahoj, chtela jsem se zeptat, jestli uz si nekoho sehnala? Jsem take na RD s dcerou, 9 mes., primo z MB.. tak me napadlo, ze bysme mohly vyrazit nekdy treba s kocarkama, a ze bych pak maleho mohla hlidat ☺️️.. spise narazove? Jak by jste potrebovali? Deti by si alespon vyhraly 😊 Sarka