Spolehlivý bezdrátový zvonek ven

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Černoška13
13.11.12 13:20

Zvonek

Tak my máme už asi 6tý, je přijímač do zásuvky a zvoní vždy tak 14 dní a pak zase nic. Dneska ho jdu zase reklamovat. :zed:

• Citovat
  • Upravit
768
21.10.14 10:32

Ahoj všem máme už několikátý bezdrátový zvonek :cert:
ten poslední byl z lídlu a fugoval asi měsíc a to občas :cert:
už mi došla trpělivost a koukám po drátové 8o
máte nějaké tipy a a rady co by měl mít, bojim se že objednám něco a nebude u toho ten drát nebo talčítko jak se v tom sakra vyznat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
21.10.14 10:34

@Lacenka máme zvonek z Tchiba. Teď momentálně v nabídce není. Ale baterky vydrží tak 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25221
13.11.14 13:39

Moc mě tato diskuze nepotěšila… Asi budeme muset taky nějak vymyslet drátový, ale to fakt nevím, jak…
Dneska jsem se zase naštvala, Geis mi vezl pro holky kuchňky na Vánoce a samozřejmě se nedozvonily. Zvonek rok starý, kupovaný v elektru… no nic, dáme na reklamaci. Levný zrovna nebyl.
:pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
13.11.14 13:45
@avm3 píše:
Moc mě tato diskuze nepotěšila… Asi budeme muset taky nějak vymyslet drátový, ale to fakt nevím, jak…
Dneska jsem se zase naštvala, Geis mi vezl pro holky kuchňky na Vánoce a samozřejmě se nedozvonily. Zvonek rok starý, kupovaný v elektru… no nic, dáme na reklamaci. Levný zrovna nebyl. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Jaký máte? Já musím zaťukat, nám bezdrátový zvonek funguje třetí rok a zatím jsem jen dvakrát měnila baterie. Předtím jsme měli nějaké dva jiné a ty fungovali jen chvíli. Jediné co mi zvonku štve, že nejde vypnout tlačítkem když usne dítě - musím ten zvonek vytáhnout ze zásuvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
13.11.14 13:54

My máme už 6 ley jeden bezdrátový zvonek a je v pohodě :nevim: za tu dobu jen jednou měněné baterie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
13.11.14 19:07

Naši mají tento: http://www.ecmarket.cz/…-dosah-200m/

Je to 5. zvonek, co zkoušeli, a konečně takový, který funguje (u nich na zahradě, na vzdálenost 50m).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
15.12.16 14:04

@WaIl Chtěla jsem se jen zeptat zda zvonek rodičů ještě funguje. Také sháníme a máme stejný problém. Kdyby někdo o něčem aktuálním věděl, tak sem s tim :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
16.12.16 07:40

@Lucy87 Zvonek funguje. :mrgreen: Akorát odkaz už nefunguje. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
17.12.16 14:55

@WaIl na poprvé mi to fungovalo a teď už ne. Da se ještě zjistit jaky to je? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.18 21:11
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny