Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem máme už několikátý bezdrátový zvonek ![]()
ten poslední byl z lídlu a fugoval asi měsíc a to občas ![]()
už mi došla trpělivost a koukám po drátové ![]()
máte nějaké tipy a a rady co by měl mít, bojim se že objednám něco a nebude u toho ten drát nebo talčítko jak se v tom sakra vyznat ![]()
@Lacenka máme zvonek z Tchiba. Teď momentálně v nabídce není. Ale baterky vydrží tak 14 dní.
Moc mě tato diskuze nepotěšila… Asi budeme muset taky nějak vymyslet drátový, ale to fakt nevím, jak…
Dneska jsem se zase naštvala, Geis mi vezl pro holky kuchňky na Vánoce a samozřejmě se nedozvonily. Zvonek rok starý, kupovaný v elektru… no nic, dáme na reklamaci. Levný zrovna nebyl.
![]()
@avm3 píše:
Moc mě tato diskuze nepotěšila… Asi budeme muset taky nějak vymyslet drátový, ale to fakt nevím, jak…
Dneska jsem se zase naštvala, Geis mi vezl pro holky kuchňky na Vánoce a samozřejmě se nedozvonily. Zvonek rok starý, kupovaný v elektru… no nic, dáme na reklamaci. Levný zrovna nebyl.![]()
![]()
Jaký máte? Já musím zaťukat, nám bezdrátový zvonek funguje třetí rok a zatím jsem jen dvakrát měnila baterie. Předtím jsme měli nějaké dva jiné a ty fungovali jen chvíli. Jediné co mi zvonku štve, že nejde vypnout tlačítkem když usne dítě - musím ten zvonek vytáhnout ze zásuvky.
My máme už 6 ley jeden bezdrátový zvonek a je v pohodě
za tu dobu jen jednou měněné baterie
Naši mají tento: http://www.ecmarket.cz/…-dosah-200m/
Je to 5. zvonek, co zkoušeli, a konečně takový, který funguje (u nich na zahradě, na vzdálenost 50m).
@WaIl Chtěla jsem se jen zeptat zda zvonek rodičů ještě funguje. Také sháníme a máme stejný problém. Kdyby někdo o něčem aktuálním věděl, tak sem s tim ![]()
@WaIl na poprvé mi to fungovalo a teď už ne. Da se ještě zjistit jaky to je? ![]()
Tak my máme už asi 6tý, je přijímač do zásuvky a zvoní vždy tak 14 dní a pak zase nic. Dneska ho jdu zase reklamovat.