Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Myslite, ze by se 9mesicnimu miminu podarilo spolknout 20korunu?
![]()
To si fakt nemyslím…to by musela být fakt blbá náhoda, když si vezmu, jakej dělá mně problém spolknout Paralen-a to mám o dost víc praxe v polykání kousků, větší pusu a Paralen je menší ![]()
@moonnicka urcite by to to nespolklo.Taky jsem si to myslela.Kdyz byla mala miminko.Ale je to velke a dusilo by se.
Nevim prave, jestli chybi…malej stal u stolu, porad strka ruce kvuli zoubkum do pusy, po chvilce se divam, ze ma neco v puse, prislo mi to jako 20ka, ale kdyz jsme ho otocili vzhuru, tak jsem nepostrehla jestli neco vypadlo:/a v koberci jsem nasla 10korunu, tak jsem si rikala, ze to muze byt ona, ale zas nebyla vubec oslintana
no kde se na stole vzaly drobny uz vubec nevim, tak se na to prosim neptejte:/ kazdopadne kdyby spolkl jakoukoliv minci, asi by se davil a urcite by nevypil mlicko a v kludu neusnul, ne?
Doufam…no spinka, vypil mliko, neplakal-jen jak jsme se snazili to „neco“ vyndat, takze z leknuti…pak uz ok
@WontTell
to by melo byt v pohode, vic penez tady urcite nebylo…a myslim by v nem cinkaly:D
Podle me to neni mozne, nas triletak nedavno malem spolkl petikorunu (nevim, co ho napadlo, dal si ji do pusy a pak mu zaskocila), davil se a museli jsme ho otocit a mlatit po zadech. A triletak je vetsi nez miminko a dvacka nez petikoruna ![]()
@moonnicka Dcera asi v roce, spokla 10korunu
,čekalo se 10dní jestli ju vykaká ale né, stále tam byla a ani se nepohnula..nakonec jsme jeli ráno do Brna…tam nás hrozně naštvaly, protože druhá dcera byla kojena a oni nám řekly že tam mužu zustat jen já…tak jsme nakonec čekaly a čekaly..bylo to hrozné! hrozny strach! všude kolem nás chodily nemocní a děti s rakovinou ![]()
Vytáhly ji to krkem a večer jsme jeli domu..to už nikdy nechci zažít!!
Moji kolegyní 2 r. letos něco jako euro, byli několikrát na rentgen. Byli s ním na pohotovosti.
Malý musel jest pár dni chleba a kys. zelí, aby to vyšlo. Museli kontrolovat jestli to vyšlo. Jinak by musel na zákrok. Že to nesmí zůstat v těle. Čekalo se necelý týden a taky je posílali do Brna na zákrok.
@adelnsn
Jo my to s ní taky prožívaly v práci, jak kdyby to bylo u nás doma.
Nervy. Hlavně ať se to v břichu obalí tím chlebem a vyjde to včas ven.