Ruptura a distorzio vazů v kotníku

3563
14.7.16 10:51

Ruptura a distorzio vazů v kotníku

Dobrý den,

v pondělí se mi stal úraz. Mám namožené vazy a i rupturu vazu okolo kotníku. Zatím mám nechodící sádru. Máte někdo zkušenost, že na to dostanu časem chodící sádru? Pokud ano, za jak dlouho cca? A jak dlouho se to léčí sádrou a jak dlouho pak RHB? Zapomněla jsem se na úrazovce zeptat a jsem ted mimo lékáře, kam mám jít na ko. Stalo se mi to totiž na dovolené…Děkuji moc za případné zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
214
14.7.16 11:12

Nechodící sádru jsem měla celou dobu. Sádru jsem měla mít šest týdnů, kvůli dovolené jsem to ukecala na pět, tam jsem to rozchodila a rehabilitaci jsem nepotřebovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
14.7.16 12:05
@Vermun píše:
Dobrý den,v pondělí se mi stal úraz. Mám namožené vazy a i rupturu vazu okolo kotníku. Zatím mám nechodící sádru. Máte někdo zkušenost, že na to dostanu časem chodící sádru? Pokud ano, za jak dlouho cca? A jak dlouho se to léčí sádrou a jak dlouho pak RHB? Zapomněla jsem se na úrazovce zeptat a jsem ted mimo lékáře, kam mám jít na ko. Stalo se mi to totiž na dovolené…Děkuji moc za případné zkušenosti

Já jsem měla rupturu vazu kotníku a zároveň i zlomeninu. Vaz mi nakonec sešívali a naštěstí je stabilní, a druhé noze jsem si jednou udělala fajn výron a vaz mám dodnes nestabilní, tj. že se mi někdy kotník vyvalí úplně do boku. Osobně si myslím, že je potřeba aspoň měsíc na nohu nedošlapovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
14.7.16 14:11

Tak to mám fakt radost. :? Děkuji za zkušenosti. Jen se zeptam, zlomenina byla vidět hned na prvním rtg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák