Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den,
v pondělí se mi stal úraz. Mám namožené vazy a i rupturu vazu okolo kotníku. Zatím mám nechodící sádru. Máte někdo zkušenost, že na to dostanu časem chodící sádru? Pokud ano, za jak dlouho cca? A jak dlouho se to léčí sádrou a jak dlouho pak RHB? Zapomněla jsem se na úrazovce zeptat a jsem ted mimo lékáře, kam mám jít na ko. Stalo se mi to totiž na dovolené…Děkuji moc za případné zkušenosti
Nechodící sádru jsem měla celou dobu. Sádru jsem měla mít šest týdnů, kvůli dovolené jsem to ukecala na pět, tam jsem to rozchodila a rehabilitaci jsem nepotřebovala ![]()
@Vermun píše:
Dobrý den,v pondělí se mi stal úraz. Mám namožené vazy a i rupturu vazu okolo kotníku. Zatím mám nechodící sádru. Máte někdo zkušenost, že na to dostanu časem chodící sádru? Pokud ano, za jak dlouho cca? A jak dlouho se to léčí sádrou a jak dlouho pak RHB? Zapomněla jsem se na úrazovce zeptat a jsem ted mimo lékáře, kam mám jít na ko. Stalo se mi to totiž na dovolené…Děkuji moc za případné zkušenosti
Já jsem měla rupturu vazu kotníku a zároveň i zlomeninu. Vaz mi nakonec sešívali a naštěstí je stabilní, a druhé noze jsem si jednou udělala fajn výron a vaz mám dodnes nestabilní, tj. že se mi někdy kotník vyvalí úplně do boku. Osobně si myslím, že je potřeba aspoň měsíc na nohu nedošlapovat.
Tak to mám fakt radost.
Děkuji za zkušenosti. Jen se zeptam, zlomenina byla vidět hned na prvním rtg?