Spolubydlení s chlapem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3398
1.12.15 13:02

Stridavku uz mate soudne? Mozna socku bude zajimat, do ceho hodlas deti privezt, v cem vychovavat a toto nevidim jako idealni. To ale nevidim ve stridavce obecne. jak mas stare deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.12.15 13:13

Psal jsem asi 3+1 i když podle opodstatněných připomínek je spíš 4+1 jasná volba.
A proč spolubydlení? Tak bohužel rodiče už nemám abych se mohl schovat například k mamince pod sukýnku a příjde mi i lepší si pronajmout 4+1 za 15tis kde je dostatek prostoru než 2+1o 40m za 12tis. Nehledě na to že by mohlo být fajn přijít třeba domů a mít si s kým popovídat než koukat 14dní do zdi, ale to je názor od názoru.
V každém případě děkuju všem za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
1.12.15 13:42

No myslim si že spolubydlení s cizí ženskou a dětma je trochu utopie. ale zcela tě chápu. ale spolubydlení hledá spoustu lidí - třeba nějakej mladej svobodnej chlap? nebo párek studentů by do toho spíš šli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
1.12.15 14:26
@Gep.baddy píše:
Psal jsem asi 3+1 i když podle opodstatněných připomínek je spíš 4+1 jasná volba.
A proč spolubydlení? Tak bohužel rodiče už nemám abych se mohl schovat například k mamince pod sukýnku a příjde mi i lepší si pronajmout 4+1 za 15tis kde je dostatek prostoru než 2+1o 40m za 12tis. Nehledě na to že by mohlo být fajn přijít třeba domů a mít si s kým popovídat než koukat 14dní do zdi, ale to je názor od názoru.
V každém případě děkuju všem za reakce.

a od tý ženský jako očekáváš co, nebo proč vlastně ženskou, když jen nechceš 14 dní koukat do zdi, může to být chlap… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný