Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
prosím Ty, které si Tím prošly, aby napsaly.. ![]()
Jsem v 5tt a začela jsem krvácet mám i silné bolesti v kříži a bolesti. Doktor mi říkal, že mám chvíli počkat a nechat tomu volný průběh.
Prosím kdo má zkušenost jak dlouho krvácení asi trvá?
No já krvácela jako při normální MS, ale nakonec jsem dostala zánět dělohy, HCG klesalo strašně pomalu ![]()
takže jsi asi pak musela na revizi, že? a nepamatuješ si co Ti říkal doktor? a jak dlouho jsi krvácela? předem Ti moc děkuji ![]()
Ahoj, krvácela jsem taky jako při MS, ale první dny silněji. Bolesti asi 2×-3× silnější než MS. Pokud máš nesnesitelné bolesti, jeď k doktorovi, ať nemáš zánět.
Já to zvládla hezky a bez revize, odešlo to samo.
Ahoj , já krvacela normálně jak ms , jen první dva dny více a bolestivé zvládla jsem to s jedním brufenem , ale vše v pohodě na revizi jsem nemusela ..
nainuva - děkuji moc.. jak popisuješ jsou to belesi +- 2-3× silnější než normální MS.. jen mi to připadá, že se mi to zatím nechce rozjet.. Možná jsem paranoidní, ale všude holky popisovaly , že z nich něco „vypadlo“ taky jste to tak měly? chtěla bych to taky bez revize.. moc děkuji za odpovědi
nainuva - děkuji moc.. jak popisuješ jsou to belesi +- 2-3× silnější než normální MS.. jen mi to připadá, že se mi to zatím nechce rozjet.. Možná jsem paranoidní, ale všude holky popisovaly , že z nich něco „vypadlo“ taky jste to tak měly? chtěla bych to taky bez revize.. moc děkuji za odpovědi
Moniulik píše:
Ahoj holky,prosím Ty, které si Tím prošly, aby napsaly..
Jsem v 5tt a začela jsem krvácet mám i silné bolesti v kříži a bolesti. Doktor mi říkal, že mám chvíli počkat a nechat tomu volný průběh.
Prosím kdo má zkušenost jak dlouho krvácení asi trvá?
Záleží na tom jestli to mimi chceš nebo ne, mě říkala Dr hned při první kontrole, když jsem jí řekla že mimi moc chceme že kdyby něco (krvácení nebo silné bolesti), nemám k ní ani chodit a volat sanitku. Stalo se mi to v 7 týdnu, při příjmu mi řekli že už potrat začal, nakonec mi dali léky, týden jsem si poležela a přešlo to. Já bych teda nezůstávala doma ani náhodou…
Lendu. to jako opravdu?? oni Ti mimi zachránili? mi říkal doktor, že se s tím stejně nedá nic udělat..
a že je lepší ať tomu nechám volný průběh at nemusím na revizi
Lendu. to jako opravdu?? oni Ti mimi zachránili? mi říkal doktor, že se s tím stejně nedá nic udělat..
Moni- když ti to řekl doktor, tak to tak asi bude. Mě dr řekla, že se to nevyvíjí jak má a že revize. Tak jsem jí prosila, ať to necháme volně a ona ochotně souhlasila, že to je lepší pro tělo. Jako když to začně, nedá se s tím nic moc dělat. A mě to začalo slaboulinkým špinením, myslela jsem si, že to nic není ![]()
Jinak ze mě taky nic nevypadávalo. V 5.tt je jen trochu zvýšená sliznice, takže prostě trochu silnější menstruace.
Moniulik píše:
já bych pro záchranu mimi udělala první poslední at si říká kdo chce co chce, raději ležet v nemocnici s nadějí že možná se zachrání, i s možností že ne, ale aspoň potom vím že jsem udělala všechno co jsem mohla, takže já bych neddala na řeči doktora a volala si sanitku, možná že ještě bude miminko donošené a zdravé jak se to podaří jako u nás
potrat se začal, ale zastavili ho takže ze začátku to bylo udržované do 4 měsíce a potom už v pohodě.Určitě ti přeju at se rozhodneš jakkoli, at to dopadne dobře…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.