Dát dítě do adopce nebo ne :(

Anonymní
17.3.11 23:01

Dát dítě do adopce nebo ne :(

Dobrý Den

Až do 5 měsíce jsem o těhotenství neměla ani potuchy normálně jsem menstruovala neměla jsem žádné potíže.Když jsem se dozvěděla že jsem v jiném stavu bylo již pozdě na interrupci.Potíž ovšem byla že neznám otce dítěte.Ted jsem čtvrtý den po porodu ,narodil se mi chlapeček na 35+3 tt měl 2,30kg a 42cm.Mám však dilema jestli bych si měla malého nechat nebo ho dát do adopce.Obávám se že nebudu schopna malého sama vychovávat :cry: jsem samoživitelka , mám jen za kladní vzdělání navíc se nemohu spolehnout na podporu rodiny :(.Bydlím v bytě 2+1 ještě s dvěma spolubydlícími.Tudíž nemám ani pořádné zázemí na to tam být s miminkem.Myslíte že by malému bylo lépe v nějakém děckem zařízení ?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
7782
17.3.11 23:07

Nejlépe mu je s matkou!

• načítám...
10052
17.3.11 23:07

a co myslíš ty??

• načítám...
719
17.3.11 23:10

A miluješ ho?
Jestli se ho chceš vzdát tak mu dej šanci v normální rodině a dej ho rovnou k adopci, tam bude šťastný, NIKDY né do kojeňáku s tím že si ho vezmeš zpět!!!

• načítám...
371
17.3.11 23:13

nemate u vas ustav pro matku a dite? tam by jsi mela pokoj pro sebe a mimco a pomocnou ruku jak na to dal…prece musi neco existovat…

• načítám...
17.3.11 23:14

O tomhle by sis měla rozhodnout sama (popřípadě i nést vinu sama).

Určitě by šlo si ho nechat, zvládly to jiné matky - zvládneš to i ty, ale pokud si myslíš, že to nedáš, tak ho radši dej k adopci. Ať má šanci žít v normální rodině, namísto matky co mu vyčítá, že se jí narodil.

• načítám...
Anonymní
17.3.11 23:14

Miluji ho tak moc že chci aby měl normální život a mohl mít šanci na pořádnou rodinu a na vše co bude chtít což semnou nemá ani kdybych se snažila jak chci nemužu mu dát co by si zasloužil :cry:

• Upravit
22163
17.3.11 23:16

těžko říct!
asi je to těžké! ale nevidím na adopci nic špatného! pokud je to tvoje rozhodnutí! je potřeba aby se dostal do nové rodiny co nejdříve a takových lidí, kteří by si miminko přáli… a bude se u nich mít velmi dobře je hodně!
popřemýšlej.. nech si poradit!
hlavně ne proboha kojenecký ústav! vím, že tam dělají co mohou, ale rodinu mu nenahradí! tzn. milující mámu a tátu!
to je můj názor!

• načítám...
36544
17.3.11 23:18

existuji azylove domy pro matky s detmi, ale kazdopadne si myslim ze to zvladnes… pokud dite milujes, vzdy najdes cestu jak to vyresit :hug:

• načítám...
13119
17.3.11 23:19

jestli se ho budeš chtít vzdát, obrať se FOD, sociálka ho šoupne do kojeňáku. Jinak co ty? Jak to cítíš? Co bydlení, máš práci? Něčí podporu? Co peníze, máš? Spousta matek má jen základní vzdělání a přitom dobře vychovává své dítě.

• načítám...
marra
17.3.11 23:20

ZVLADNES TO!NECHEJ SI HO BOBECKA,NEJLEPE MU JE U MAMINKY,KDYZ VEZMU V POTAZ ZE NEJSES ANI FETACKA,ALKOHOLICKA,BEZDOMOVKYNE ATD ATD…DEJ VAM OBEMA SANCI§DRZIM PALECKY,TOBE I MIMISKOVI

• Upravit
719
17.3.11 23:25

Tak to Ti holky co jsou na vše samy pomohou, vyřídít příspěvky atd, pokud bys potřebovala oblečení pro mrně, určitě se nás tady pár najde :-)
Jsi moc hodná mamka, vydržžžžžžžžžžžž!!!

• načítám...
Anonymní
17.3.11 23:26

Po porodu se cítím docela dobře.Bydlím ještě s dvěma spolubydlícíma v 2+1 jsem bez práce. Žádnou podporu nemám sama jsem jedináček ale bohužel oba moji rodiče už nežijí. :cry: a nejsem si jistá že mu bude lépe semnou než s nějakou adoptivní maminkou :(

• Upravit
18223
17.3.11 23:32

Vůbec se neohlížej na zázemí a peníze. Musíš se řídit podle toho, jestli miminko miluješ. Peníze občas jsou a občas nejsou a zázemí taktéž, kvuli tomu dítě pryč nedávej. Co teď k němu cítíš?
Když ho budeš mít ráda, bude mu s tebou dobře, určitě seženeš pomoc. Azylové domy, nějaká podpora snad taky bude. :hug:
Adopci bych volila jen pokud k miminku necítíš lásku, jako ke svému děťátku :huban: Ty už jsi doma z porodnice? Možná by ti tam poradili, kde sehnat pomoc

• načítám...
marra
17.3.11 23:34

TED V TOBE CVALAJI HORMONYM,TAKY JSSEM mela takove myslenky po narozeni druheho syna(zustala jsem na vse sama,a nevedela jestli ej oba uzivim)nastesti zvitezil matersky pud,a ted tu vedle me pochrupuji dva uzasni raubiri:)uvidis bude to fajn,a urcite pokudbudes potrebovat,pomuzem,odkudses????? :hug: :hug:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty