Spontánní potrat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.10.18 21:05

Spontánní potrat?

Ahoj holky, nedávno jsem byla na KETu. Těhotenský test byl negativní, vysadila jsem hormony. Dostavila se menstruace. Hned první den jsem měla silné bolesti. Obvykle mě menstruace nebolí, takže jsem si říkala, co se děje… Šla jsem si lehnout a když jsem se probudila bylo mi dobře. Všimla jsem si, že ze mně odešel divný kus tkáně. Hned mně napadlo, že jsem potratila. Myslíte, že mám pravdu nebo co to je jestli se pletu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19980
16.10.18 21:11

Test byl negativní, po vysazení hormonů se dostavila menstruace. Nebyl to potrat. A to foto je 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
16.10.18 21:13

Pokud byl negativní test a MS v termínu tak o potrat nejde. A to foto smaž je to :poblion: ono i při běžné MS můžou odcházet větší kusy sliznice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
16.10.18 21:14

Ne potrat to nebyl, jen ti pri brani hormonu vic narostla sliznice a ted se za bolesti odlucuje v kusech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68886
16.10.18 21:15

K otratu dochází, pokud před tím byla ženská těhotná. Tys nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9000
16.10.18 22:03

Kus sliznice, co by to bylo? Při menstruaci se odlučuje výstelka dělohy, to tě ve škole neučili? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
17.10.18 11:02

Mela jsem to po ketu podobne, je to spis dusledek narustu sliznice. Normalne ji mam spis nizkou, okolo 6 mm, ted pri estrofenem stimulovanem KETu jsem mela 10 mm.
Preji vice stesti priste!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty