Sporťák pro náročné

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3353
20.1.14 11:45

Sporťák pro náročné

Tak zase jedno téma s kočárky… Omlouvám se, ale hledám a hledám a už mám hlavu jak pátrací balon a moudrá z toho nejsem.
Hledám sporťák, který musí splňovat mnoho funkcí. Bydlíme na vesnici, takže jezdím hodně autem i vlakem, tzn. musí být lehký. Nemám ráda trojkolky, neumím s tím jezdit, takže spíš nějakou čtyřkolku. Dál by měl být odpružený, protože jezdíme i dost do terénu, ale ne zase nějaký tank, protože před procházkou jezdíme po nákupech. :lol: Většinou prostě dojdu k vlaku, dojedu do města, projdu obchody ve městě a jdeme do lesa. Jo a polohování zádíček až do úplného lehu, holčičce je 7měsíců. Existuje vůbec takový kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14110
20.1.14 11:50

Co jané nomad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101537
20.1.14 11:50

@vlker Zázraky na počkání nevyrábí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
20.1.14 11:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
20.1.14 11:58

@wenatka @Krrysa Tam bych se bála těch předních koleček. Projede to sníh?
Já mám asi fakt velké požadavky. Chtěla jsem i koupit dva, ale to mi nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
20.1.14 12:01

Jo a koukám, že asi nejde do úplného lehu. Bez toho se opravdu neobejdem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
20.1.14 12:03

@vlker podle mě není sporťá, ketrý by šel na rovných 180 stupňů, mám firkona, ten jde snad skoro úplně, možná úplně, ale těch pár cm snad nevadí, ne? a ty kola jsou právě docela veliký,… jinak teda firkon verano long, ale podle mě se neprodává jen jako sporŤÁK..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
20.1.14 12:03

My jsme kupovali dva v jednom - kočár + sporťák. Inglesinu, klasickou čtyřkolku. Pro nás bylo hlavní kritérium, aby zmákl jízdu terénem, což zvládá excelentně. Jsme vášniví turisté, takže na našich výletech nechybí brodění potoka, jízda přes kořeny, kamení atd. :)
Sporťák je tam řešený v podstatě tak, že se jen zvednou záda a posune se ten nožní (nebo jak se mu říká) vak. Nám to vyhovuje - je prostorný, má dole velký kovový (!) koš na nákupy, je odpružený, do terénu super a v obchodě to s ním zvládám taky v poho, i když známá mi tvrdila, že jí přijde náš kočár těžký. Mně teda ne, ale možná je to o zvyku. Navíc syn je dost cvalík, v roce měl 13 kilo, takže to taky dělá svý…
Měli jsme pučený sporťák Peg Perego, trojkolku teda, a zkoušeli jsme to asi týden. Ale jak jsme byli namlsaný Inglesinou, tak jsme ho zas vrátili… Byl hrozně tvrdej, málo pružil, v terénu nestabilní, a zbytečně velkej - do auta i do toho obchodu.
Je mi jasný, že se mnou nemusí všichni souhlasit, ale toť mé zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
20.1.14 12:13

Tak tuto diskuzi budu sledovat, protože sama takovy kocar hledam. Před tremi lety jsme kupovali Casualplay S4 a jsem s nim hodne nespokojena. Takze na druhé ditko ted chcu jiny. Mimco ještě odvozim v korbičce Casualu, ale sportak snad poradite :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
20.1.14 12:13

Britax B-motion 4. Váhou nejlehčí, mírné odpružení, polohovatelné do lehu, prostorný, skvělý systém skládání - prostě se jen v půli zlomí a dělá se snad i na něj taková taška přes rameno. Cenově taky super. Mám doma trojkolku a nemůžu si ho vynachválit. K dokonalosti mu teda chybí ruční brzda a polohování po i proti směru, ale to už by byl prostě zázrak. :D

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
20.1.14 12:15
@Kapaz píše:
Britax B-motion 4. Váhou nejlehčí, mírné odpružení, polohovatelné do lehu, prostorný, skvělý systém skládání - prostě se jen v půli zlomí a dělá se snad i na něj taková taška přes rameno. Cenově taky super. Mám doma trojkolku a nemůžu si ho vynachválit. K dokonalosti mu teda chybí ruční brzda a polohování po i proti směru, ale to už by byl prostě zázrak. :Dhttp://www.youtube.com/watch?…

premyslim nad nim…vysel dobře i v D-testu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
20.1.14 12:16

Jo a jdou na něj koupit právě větší přední kolečka - do terénu, ale já brala tu trojkolku, kde je velký hned. Navíc jsem na ni zvyklá a do terénu mi přijde stejně nejlepší. Máme tu les a stačí nadzvednout zadek a po předním přejedem kratší úsek fakt i mezi kalužema, větvema, apod. Toho se 4kolkou nikdy nedocílíš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
20.1.14 12:18

Ja mam gesslein f6 air+, babo este malicke, takze este lezi v taske, ale mal by splnovat vsetko. predne kolecka sm ezatial velke nekupovali, myslim ze lsenu cestu zvladne aj s malymi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
20.1.14 12:18

@vlker poradila bych ti Peg Perego GT3, jde krasne do uplneho lehu, prostornej a ma spoustu praktickych vychytavek :palec: ale tim to konci, je tezkej a je to 3 kolka… :jazyk: ale mozna bych se rozhlidla po jinych modelech od PP, ja mam taky dalsi podvozek, ktery vozim v aute, abych nemusela porad tahat to GT… maji uzasne resene kocarky, myslim, ze bys mohla najit s mensim kompromisem i neco podle tvych predstav :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
20.1.14 12:22

@vlker a cena do?? Ja bych doporučila třeba bgb Buffalo…, brio go nove jde dokoupit velka přední kola ale ja jsme projela doslova pole, louky, lesy, lany, snih, pisek…i s malými a že jsme ho nešetřila a všechno zvládnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí