Sporťák pro náročné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7974
20.1.14 12:22

Čtyřkolka City Mini, ale do velkého sněhu nebo hyperterénu to není. Trošku lepší je B-Motion, ale sníh a terén dost omezuje velikost předních koleček. Určitě bude lepší na lesní kros, ale větší sníh s ním nebude nic moc. Já měla na běžné užití lehký pidisporťák a pak sportovní nástavbu od Peg-Pérega na klasický podvozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
20.1.14 12:30
@vlker píše:
Tak zase jedno téma s kočárky… Omlouvám se, ale hledám a hledám a už mám hlavu jak pátrací balon a moudrá z toho nejsem.
Hledám sporťák, který musí splňovat mnoho funkcí. Bydlíme na vesnici, takže jezdím hodně autem i vlakem, tzn. musí být lehký. Nemám ráda trojkolky, neumím s tím jezdit, takže spíš nějakou čtyřkolku. Dál by měl být odpružený, protože jezdíme i dost do terénu, ale ne zase nějaký tank, protože před procházkou jezdíme po nákupech. :lol: Většinou prostě dojdu k vlaku, dojedu do města, projdu obchody ve městě a jdeme do lesa. Jo a polohování zádíček až do úplného lehu, holčičce je 7měsíců. Existuje vůbec takový kočárek?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
20.1.14 12:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
20.1.14 12:32

Tedy to je fotka jen korbicky a na to je sportak polohovaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
20.1.14 12:34
@Olion píše:
http://www.malvik.cz/…treeter-2013

Ale ona ma 7mesicni holcicku tak to asi golfky este ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
20.1.14 12:42

@Kapaz Na Britax jsem koukala, myslím tedy asi na Britax Agile 4 nebo tak nějak. Zatím se mi líbil nejvíc. K tomu jde dokoupit větší kolečka?
@adelina3 Cenu zase tolik neřeším. Netrvám ani přímo na novém kočárku. Když bude dražší, tak kouknu po bazarovém. Kolikrát jsou tam dost pěkné.
@selia Já mám právě jeden Gesslein doma, konkrétně Gesslein future a když by mi nebylo líto těch peněz, tak by rovnou letěl do popelnice :cert:. Celá konstrukce je strašně volná, takže se s tím nedá teď jet ani po rovném povrchu. Je pravda, že F6 to má řešené jinak, ale tohle mě zklamalo. A když jsem ho chtěla dát do servisu, tak mi na mail ani nikdo neodpověděl :roll:. Ještě tam zkusím zavolat, ale Gessleina už doma nechci vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
20.1.14 12:48

@aspagi ve specifikaci se píše že jsou vhodné od 6 měsíců. Zádová část se dá úplně sklopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
20.1.14 12:51
@Olion píše:
@aspagi ve specifikaci se píše že jsou vhodné od 6 měsíců. Zádová část se dá úplně sklopit.

Aha to jsou veci ja teda mam kocar co jsem poslala na fotce korat mam cernej teda a planuju ze ho budu vyuzivat do 2 let a pak az ty golfky no uvidim zatim je malymu rok a bavi ho to v kocare uvidime jak dlouho to vydrzi cekam do doby nez zacne chodit sam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
20.1.14 12:53

@aspagi Jak tu máš fotku toho kočárku, tak splnuje všechno jen, v té dopravě je neohrabaný, jak má odpružená kola tak dítě je pomalu ve vertikální poloze než se kola odlepí od země. Já se kuli tomu, že se mi hrozně špatně jezdilo v MHD takového zbavovala. Teď mám osobně Chipolino Ultra. Jen tedy dceři je rok a půl a zlaté golfky. Sám váží téměř 10kg. Pořizovala jsem ho když dceři byl necelý rok a teď ho mám jen na nákupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
20.1.14 12:55
@Olion píše:
@aspagi Jak tu máš fotku toho kočárku, tak splnuje všechno jen, v té dopravě je neohrabaný, jak má odpružená kola tak dítě je pomalu ve vertikální poloze než se kola odlepí od země. Já se kuli tomu, že se mi hrozně špatně jezdilo v MHD takového zbavovala. Teď mám osobně Chipolino Ultra. Jen tedy dceři je rok a půl a zlaté golfky. Sám váží téměř 10kg. Pořizovala jsem ho když dceři byl necelý rok a teď ho mám jen na nákupy.

Jasny no je fakt ze ja taky jezdim mhd ale zatim v pohode a to ma kluk skoro 10kg taky akorat neni falt z nejlehcich kocaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
20.1.14 13:01

Máme Emmaljungu a připadá mi, že by možná mohla splňovat tvé požadavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
20.1.14 13:03

@vlker Agile raději ne, je prý docela poruchový, rozklepaný, nemá polohovací madlo. Ale to mám jen z doslechu. Jak tu někdo zmínil, i v testech vychází B-motion snad někde do 5. místa. :palec: Ty kolečka mi říkala kamarádka, že na to jsou vyměnitelná, v obchodě jsem nepátrala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
20.1.14 13:06

@vlker Na B-Agile se dají dokoupit přední neotočná terénní kolečka http://www.detskyraj.cz/…a-na-b-agile

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
20.1.14 13:19

@Kapaz Tahám ho po nemocnicích, výkopech, busech, hopsám s ním z/do schodů a rozklepaný není :mrgreen: Má teda hodně tvrdé odpružení, ale sporťák není na konstrukci na pevno, takže to je další odpružení. Nepolohovací rukojeť v tomhle případě je stejnou měrou opruz jako požehnání. Kloub obvykle bývá při takovém zacházení dost namáhaný a mívá pak šklivé tendence, ale zase bez něj si prostě a snadno těžiště na schodech nešoupnu. Jinak s ním v pohodě jezdí i manžel, i když opravdu vysokým lidem bych ho nedoporučovala. Jo a má umělohmotná lehká kolečka se všemi neduhy, co k nim patří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
20.1.14 14:24

@Kapaz Aha, díky. A jaký je vůbec rozdíl mezi Agile a B-motion? Na pohled mi přijdou úplně stejné :oops:.
Jinak zatím koukám po ostatních kočárcích, co mi tu píšete, ale moc nestíhám :D. Některé taky vypadají slušně. Prozkoumám a napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí