Sporťák pro náročné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1075
21.1.14 13:31
@vlker píše:
A jéé holky, vždyť já si nevyberu :lol:. Takže vyřazuji bebe ze seznamu.
@adelina3 Máš pravdu, brio go zase není tak drahý. Je dost odpružený? Píšou, že je komfortně odpružený, tak nevím, co si mám pod tím termínem představit.

Brio je fakt hodně odpruženy ja jsme s nim byla na horách, v lese na poli v pisku vždycky projel bez problémů malej spal jak zabitej a to mame na chatě fakt bojový terén :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
21.1.14 13:33

@Kapaz moc hezke :-) Jenze ja mela cerny kocar a chce to zmenu :-) Navíc mi hodne vadilo, jak kocarek na slunicku vyšisuje a cerna uz není cerna :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
21.1.14 14:04

@vlker Já mám krásné dítě, já ho klidně vystavím :P :mrgreen: Tady má holka 11 měsíců, 74 cm, necelých 9kf. Fusak Lodger vče zimní vložky a místa fůůůůra!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
22.1.14 08:43

@Kapaz No pravda, krásné dítě :D. A kočár je super veliký!!! Tam se vejdou mimča dvě, ne? :mrgreen:
Ještě jsem někde viděla, že je trochu problém s polohováním zádíček. Jdou do úplného sedu nebo do nějakého přijatelného sedu pro dítě? Aby se jí tam sedělo dobře a nemusela se přitahovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
22.1.14 08:46

@adelina3 Nemáš třeba taky nějakou fotku s mimčem v kočárku? Že bych to mohla porovnat. :)

No, zatím mám 3 favority: britax b motion, brio go a ještě jsem koukala na BJ city mini.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
22.1.14 10:32

Tady bylo málemu tak 7mes.
Sedačka jde otočit po i proti směru.
Mela jsem britaxe b agile-předchůdce mobile a kočárek prostorem pro dite ok, ale do terénu ne je hodně tvrdý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
22.1.14 10:35

@vlker
A tady mela jsem i bj citi mini…pokud už tak bych brala verzi gt je lepší. ale nadšena jsem Teda nebyla… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
22.1.14 13:35

@adelina3 To je prostor. To se mi fakt líbí!

Já teď budu muset zabojovat doma! Když jsem myslela, že už mám tak nějak vybráno, tak jsem ukázala videa s kočárky chlapovi a tomu se ani jeden nelíbí :pocitac:. Vše mu přijde nekvalitní atd, představoval by si kontrukci kočárku nejlíp celou svařenou v jeden kus, neskládací. Už mi i nabízel, že mi kočárek udělá - svaří :zed:. Že by měl 100kg je mu jedno. Že jsem mu to ukazovala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
22.1.14 13:59

@vlker

No jo chlapi.. Tomu memu se taky nic nelíbilo ale Brio po první jízdě pak nedal z ruky:-D
Fakt jak bych se nebála ze by praskla konstrukce nebo tak nějak. My jsme mu dávali fakt zabrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
22.1.14 16:28

Tohle jsme projeli se Summitem… s jiným kočárem si to nedovedu představit.
(výhoda trojkolek: úzká místa projedeš po předním kole :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
22.1.14 23:23

@vlker Stojím za @adelina3, Brio mám na své 3. dítě a vzala bych si ho i do hrobu. Je to můj asi 8. kočár, ale je vážně nejlepší. Abych nemusela skládat do auta, tak jsem si od jedné maminky na MMB přikoupila podvozek, psala, že ho měla na 2 děti a i tak je funkčně i vzhledově naprosto v pořádku, odpružení stále luxusní, nikde nevrže, což je u mnohých kočárů běžné už u 1.D, natož u 3.D.

Na to, co jsi psala mi přijde nejlepší, dokonale odpružený s velkým nákupním košem, lehký(cca11kg) a skladný s prostornou a otočnou sedačkou. Jen nejde do úplného lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
23.1.14 08:58

@Rowena No jo, teď koukám, že se nedá polohovat do úplného lehu. Je to moc zvedlé? Jak tam mimčo spinká? Moje by tam určitě zatím hlavně spinkala, je ještě malinká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
23.1.14 09:40

@vlker
No malej byl ve sporťáku od necelých 6ti měsíců a spinkal v pohodě. Jde hodně do lehu neboj. Ono málo sporťáku jde do úplného lehu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
23.1.14 11:35

Ahojky,
mám podobnej problém jako ty a asi docela stejné požadavky. Taky jsme z vesnice a terén tady není nic moc a autem taky často jezdíme.
Pořád hledám a hledám a narazila jsem na kočárek Zebra od Prampol, zkus mrknout.
Sabina
P. S. Nejde mi sem vložit odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
23.1.14 13:26

@vlker Hele, on ten úplný leh není zase tak, úplně nutný, pokud v tom teda nevozíš novorozeně. Já úplný leh užila vlastně až u čtvrtého dítka, první a třetí byly blinkoši, druhé opička :nevim: Spíš jde o to, aby to byl pololeh, kde dítě nesjíždí.

@sabuska3 Do Prampolu Zebra bych nešla, protože má na naše potřeby moc krátkou opěrku zad (44 cm). To už spíš Gazelle, je stejně těžký a opěrka je 47.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí