Sportissimo - reklamace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
29.2.16 14:24
@martina.se píše:
třeba tam dojdeš, bude tam kdos jiný a nebude mít nejmenší problém.. ;)

Nejspíš jo, ta vedoucí na telefonu mi říkala, že až přijdu, tak tam určitě bude jiná vedoucí, se kterou se mám domluvit. Asi mají každý den jinou vedoucí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.2.16 14:25

@radkka, taky tam nakupuju často. Klukům sportovky a sandály jedině tam a nikdy nebyl problém.. dokonce jsem tam nikdy nic nemusela reklamovat..

Příspěvek upraven 29.02.16 v 14:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
29.2.16 14:27

Tak my jsme reklamovali několikrát a pokaždé nám dali peníze na ruku zpět. Jednou jsme si tam hned vybrali jiné botky, ale to jsme nemuseli. Řekni, ať ti to dá písemně, že ti nechce vrátit hotovost, a uvidíš jak otočí. Jeden z důvodů může být, že jsou tam placeni z tržby a proč tě nedonutit jim tam nějakou udělat, že? S tím už jsem se také setkala, ale ne ve Sportissimu, tam jsem žádný problém nikdy neměla. Ale určitě na to nemají nárok, pokud byla reklamace uznaná, peníze ti musí dát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.2.16 14:28

Díky všem za rady i podporu.
Zítra napíšu, jak jsem pochodila. Buď si ponesu domů třináct stovek nebo už budu sumírovat dopis pro čoi :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.2.16 14:30
@KPKristy píše:
Díky všem za rady i podporu.
Zítra napíšu, jak jsem pochodila. Buď si ponesu domů třináct stovek nebo už budu sumírovat dopis pro čoi :jazyk:

To jsem zvědavá, třeba to nakonec bude bez jakéhokoli problému :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
29.2.16 14:30

Já musím říct, že za loňský rok jsem reklamovala dvakrát, byly to boty, jednou zimní a podruhé manželovi Addidasky, oboje se začali trhat, mě sněhule vzadu pod kožíškem a manželovi u tkaniček. Při podání reklamace se mě zeptali, jestli chci výměnu a nebo peníze, zaškrtávala jsem peníze, tam mi řekla, že na to nemusí být brát zřetel…v obou případech jsem dostala peníze zpět. A jeden pán, co čekal na reklamaci se ptal, jak to tedy je, kdo o tom rozhoduje a prodavačka nám řekla, že záleží na výrobci a dodavateli výrobku, že lepší značky problémy nedělají a vrací peníze :nevim:
Fintu s ČOI používám taky, ale mohu si to dovolit, pracovala jsem tam :mrgreen: takže, když chci umím je osolit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.2.16 14:35

@alisekR, mně bylo řečeno, že to, že mi mají dát na výběr jiné zboží určil technik, který posuzoval tu vadu. Na což mi pán z čoi řekl, že nějaký technik toto vůbec posuzovat nemá. Ten má akorát posoudit, zda jde bota opravit nebo nejde, případně ji opravit.

Tak ta bába asi byla extra nenaložená nebo nezná zákon :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
29.2.16 14:58

@KPKristy hlavně tu reklamaci nepřebírej. Tím to prostě ukončíš a ani čoi s tím už nic neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
29.2.16 15:13
@KPKristy píše:
Holky, prosím vás spíše o zkušenosti…

Před měsícem jsem reklamovala ve Sportissimu zimní boty, které se rozbily po dvou vzetích na nohu 8o. Merrelky původně za 2600,– zlevněné o polovinu. Za ty prachy bych čekala kvalitu, ale co už.

Vzali mi je na reklamaci, vyplnila jsem, že chci vrátit peníze, ale to mi samozřejmě řekli, že určí oni.
Reklamace je uznaná, vyřízená, tak jsem tam volala, jak je vyřízená a prý si mám přijít vybrat jiné zboží v té hodnotě. Na to ale odmítám přistoupit, protože mám nárok na vrácení peněz, vrácení opravených původních bot nebo výměnu za stejné boty nové, což mi dneska potvrdili i na čoi, kam jsem si pro jistotu volala. Prý tím, že mi vzali boty na reklamaci, uznali vadu, a tím pádem mám nárok na výše uvedené. Nemůžou mě prý nutit a donutit k tomu, abych si vybrala něco jinýho. Což ani nechci už v tom obchodě…
Madam ve Sportissimu o tomto nechtěla slyšet, byla nepříjemná, až sprostá a prý se o tom se mnou nebude bavit po telefonu 8o

Zítra tam jdu osobně, očekávám, že u mé reklamace už má červeným písmem napsáno „kráva pitomá“.
Nemáte někdo podobnou zkušenost? A jak to nakonec dopadlo?
Nechci se nechat jen tak utáhnout na vařené nudli…

Předem díky za reakce..

Můžu vědět o kterou prodejnu se jedná? Myslím tím město jestli Praha tak kde, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.2.16 15:19
@jakanas píše:
@KPKristy hlavně tu reklamaci nepřebírej. Tím to prostě ukončíš a ani čoi s tím už nic neudělá.

Nepřebírej jako jak? Přebrala bych ji jedině tak, že si vyberu jiné zboží, ne? :think:
A to nechci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.2.16 15:20
@kopejka píše:
Můžu vědět o kterou prodejnu se jedná? Myslím tím město jestli Praha tak kde, díky.
České Budějovice, IGY
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
29.2.16 15:26

@KPKristy hm, no pokud je reklamace uznána jako oprávněná, firma je povinná vrátit peníze, pokud Vám někdo z prodejny řekl něco jiného tak lhal. Jestli Vám při osobním vyřízení bude tvrdit někdo něco jiného můžete si stěžovat přes email na adrese prodej@sportisimo.cz, ale nevěřím, že se s Vámi na prodejně bude někdo hádat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.2.16 15:55

@kopejka, diky za pozitivni prispevek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
29.2.16 16:02

@KPKristy v pohodě, dejte pak vědět jak to dopadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
29.2.16 16:10
@KPKristy píše:
@alisekR, mně bylo řečeno, že to, že mi mají dát na výběr jiné zboží určil technik, který posuzoval tu vadu. Na což mi pán z čoi řekl, že nějaký technik toto vůbec posuzovat nemá. Ten má akorát posoudit, zda jde bota opravit nebo nejde, případně ji opravit.Tak ta bába asi byla extra nenaložená nebo nezná zákon :nevim:
:palec: Ano´, tak to je.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová