Sportovní kočárek joolz day+

32
21.12.21 18:49

Sportovní kočárek joolz day+

Zdravim, je tu nějaká maminka co má kočárek joolz day+, a už vyzkoušela sporťak???
Připadá mi, ze na ty zadá by to nemuselo dělat dobrotu + když bych ho dala do lehu, tak má nozky stále “pokrcene “.
Tak se chci zeptat: jste s tím spokojena.. i mimco?! A od kolika měsíců jste zacali používat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7674
21.12.21 19:16

Podle mě to není vhodné kolébkové ležení. Dítko má být v rovině. Za mě nevhodný kočárek. Určitě to není dobré na záda. Někde se to tady už řešilo i byl odkaz na článek k tomu. I v autosedačce ve vajíčku není vhodně být dlouhodobě, Rozhodně lepíš kočárek s možnosti dát do rovného lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
21.12.21 19:21

My ho máme a naprosto v pohodě. Sporťák jsem používala od 8 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
21.12.21 19:26

Ještě doplním, že jsme měli i Joolz Hub, ten jde do úplného lehu. Ovšem mám dojem, že dcera nepocítila rozdíl… Oba super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
22.12.21 05:19
@Veru1987 píše:
Podle mě to není vhodné kolébkové ležení. Dítko má být v rovině. Za mě nevhodný kočárek. Určitě to není dobré na záda. Někde se to tady už řešilo i byl odkaz na článek k tomu. I v autosedačce ve vajíčku není vhodně být dlouhodobě, Rozhodně lepíš kočárek s možnosti dát do rovného lehu.

Hledala jsem, než jsem zakládala diskuzi, ale nedohledala jsem :-/.
A mate nějaký tip na dobrý sportovní kočárek? :)
O autesedacce vím… tam je preci jen zmacknute … ale nepřijde mi to prave stejné autosedačka a tento tip sportaku, ve vajcku mi přijde více utesneny … :think:

Těch kocarku je mraky, ze člověk nevi co vybrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky