spotřeba pracího prášku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
158
18.2.06 18:42

spotřeba pracího prášku

Dobrý den,chtěla bych se zeptatr, jakou máte spotřebu pracího prášku nebo gelu, přijde mi, že pořád jen kupujeme prací prášek.Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3165
18.2.06 18:47

Také záleží na pračce ty novější si stejně vezmou prášku jen tolik kolik potřebují a zbytek zatvrdne ve vaničce.

Moc jsem ti nepomohla co?
Asi to hce zkoušet možná je to i značkou prášku já používám jen Ariel :wink:

Příspěvek upraven 01.04.15 v 22:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
18.2.06 22:50

Dřív jsme kupovali 9kg balík pracího prášku na 1 rok. Teď nám vydrží na půl roku. Zatím jsme jen tři.
 Marki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
18.2.06 23:08

Kupujeme 9 kg baleni na bile pradlo a 3 kg na barevne. Emicce je 8 mesicu a mame porad stejne baliky, ale uz oba dochazeji. Peru kazdy den. Prasku davam spis min, aby zbytecne nezustaval v obleceni. Podle nasi Dr. by bylo nejlepsi prat v jadrovem mydlu (strouhanem), ale to nedelam, nici pracku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
18.2.06 23:26

Tak já kupuju taky 9 kilový balení a vydrží nám rok.Jsme jen 2 ale zase hodně peru, je to můj koníček :lol: :lol: Já mám ale zase úchylku na aviváže takže těch mám doma třeba 13 balení :lol: :lol:
Jak se používá ten gel? Tan se dá stejně do vaničky jako prášek?

No a abych kápla božskou, tak jsem sem nahlídla hlavně kvůli Lejle. Pořád mě na ní někdo upozorňuje a že máme dokonce stejný obrázek, tak jsem se na ní chtěla zajít mrknout. Dostala jsem echo, že je zrovna tady…Takže zdravím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
19.2.06 07:57

ahoj, nam 9 kg prasku vydrzi asi 3/4 roku, gel kupuju pro mimi - ten vydrzi hoodne malo, tak tri mesice.

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
19.2.06 08:11

Ahojky,

my máme 9kg prášek na bílá a 3kg na barevné a máme je už skoro rok.Peru tak 3× týdně v průměru.
Nemám pocit že by nějak závratně ubýval.Možná zálež na značce,jak kvalitní prášek.jednou jsem měla ,,obyčejnější,,a byl hned pryč a ještě blbě pral :-(

G.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
19.2.06 09:51

souhlasím … ten 9kg prášek cca.na rok. Používám jeden, peru v něm i věci malýmu, jen ho dávám trošku míň než na naše věci.
Každopádně jsem se ale přesvědčila, že je lepší dražží prášek - ty levné nic nevyperou.
Andělka

• Citovat
  • Upravit
211
19.2.06 22:57

Driv jsme meli 9 kilovy prasek na 3/4 roku, ted peru jen v mimincim a mam mensi baleni, tak to tak nesleduju, ale malymu je skoro 5 a spotrebovali jsme jeden 3 kilovej.
Pliny peru prave ve strouhanym mydle a pracku to vubec nenici. Musis z toho ale uvarit ten sliz spolu se sodou a po tomhle prani byva pracka uvnitr zariva, zatimco po prasku je zmatnela. Doporucila mi to prave dr. kvuli atopu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
19.2.06 23:05

Ahoj droping!

Konecne jsem nasla nekoho, kdo umi prat tim mydlem! :D
Mohla bys mi prosim napsat, jake mydlo a kde kupujes a hlavne jak z toho varis ten lektvar?

A taky kolik tam toho tak zhruba davas?

Je to jenom na bile?

Ja to s tim vubec neumim a jen jsem si s tim zapatlala pracku.

Diky moc
Lejla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
20.2.06 08:02

A kolik dáváte do přihrádečky pracího prášku?Přijde mi,že dávám hodně skoro plnou.Tak se pochlubte.Proto asi už mám za 8.měsíců spotřebováno 12kg bílýho prášku a druhé balení 3kg barevného prášku.Je fakt,že požívám látkovky a peru cca pleny ted už 4krát do měsíce a světlé prádlo cca obdva týdny dvě pračky někdy dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
20.2.06 08:14

lejlo,
kupuju obyc. jadrove nebo Marseillske od Lanzy, dobre je i kokosove, ted jsem ho koupila, ake zatim nemam vyzkouseno.,
Prat v tom muzes cokoliv, bile i barevne.
Zbytek jsem ti napsala jako SZ.

Nikkol,
ja davam tak 100-120 g, min nez byva v navodu. Nedelame venku, takze pradlo je spis onosene, nez spinave, takze neni potreba tolik prasku, je to ne uplne plny kelimek od 150 g jogurtu. Kdyz je opravdu spina, tak spis predeperu v ruce. Kdyz das vic prasku, tak se ti pradlo i hur vypere a navic ti zbytky zustavaji v pradle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.2.06 16:55

v čem peru

Já peru v prášku dongemini a dávkuji 1/3 kelímku od jogurtu. Zpočátku jsem nebyla moc spokojená, ale po přečtení jejich stránek a návodů, proč používat takové malé množství jsem pochopila jejich filozofii. Nejprve odstranit nečistoty z prádla a potom se teprve může mluvit o praní. Asi tak před měsícem jsem narazila na článek o této firmě v novinách, kde je nějaká paní moc chválila z důvodu alergií. Prý je silná alergička a po jejich přípravku problémy nemá.Opravdu dávkuji velmi málo a pokud tě to zajímá, tak nakoukni na www.dongemini.cz. Vyrábějí jenom samé bezfosfátové prášky a je to česká firma.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure