Zpoždění menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
660
17.3.17 11:04

@Markétka09 ale šance, že by jsi byla těhotná ji minimální. Přes přerušovanou soulož a tělísko. I když možné je vše. Pravděpodobně máš je zpoždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.17 11:03

A já?

Ahoj holky, jelikož jsem tu nová a nemůžu založit téma a jsem nedočkavá na názor druhých píšu sem. 18.3 se mi měla dostavit MS, dnes je 24. a stále nedorazila. Test jsem si dělala dvakrát a negativní. Sex měl proběhnout cca 5-6 dní po ovulaci (cca 14.3), takže jsme si nedávali pozor protože jsem si myslela že otěhotnět mimo ní je nemožné. Z tohoto tvrzení mě ale vyvedla kamarádka, která otěhotněla pár dní před příchodem MS. Pár dní po sexu jsem měla pocit, jako by mi začínal zánět močáku - strašné tlaky v podbříšku. Po cca 3-4 dnech tento pocit odešel ale nahradilo ho nadýmání, zácpa a na večer nevolnost (přes den dobré, ale večer jsem nafouklá jak baloon) + občasné píchání dole v břiše :D Další co je, mám všude pupínky…dokonce i na krku :nevim:… Nicméně, můžu si všechno tohle vsugerovávat protože těhle poznatků je víc ( cítím najednou jak mi smrdí make up, cítím ožralce na míle daleko) - ale mám velký nos, takže to může být tím :D Teď mi jde spíš o to, kdy je dobré udělat si test? Dnes by to bylo cca 9 - 10 dní po „oplodnění“. Zpoždění nemívám. Děkuji za rady :)

• Citovat
  • Upravit
24.3.17 11:48
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jelikož jsem tu nová a nemůžu založit téma a jsem nedočkavá na názor druhých píšu sem. 18.3 se mi měla dostavit MS, dnes je 24. a stále nedorazila. Test jsem si dělala dvakrát a negativní. Sex měl proběhnout cca 5-6 dní po ovulaci (cca 14.3), takže jsme si nedávali pozor protože jsem si myslela že otěhotnět mimo ní je nemožné. Z tohoto tvrzení mě ale vyvedla kamarádka, která otěhotněla pár dní před příchodem MS. Pár dní po sexu jsem měla pocit, jako by mi začínal zánět močáku - strašné tlaky v podbříšku. Po cca 3-4 dnech tento pocit odešel ale nahradilo ho nadýmání, zácpa a na večer nevolnost (přes den dobré, ale večer jsem nafouklá jak baloon) + občasné píchání dole v břiše :D Další co je, mám všude pupínky…dokonce i na krku :nevim:… Nicméně, můžu si všechno tohle vsugerovávat protože těhle poznatků je víc ( cítím najednou jak mi smrdí make up, cítím ožralce na míle daleko) - ale mám velký nos, takže to může být tím :D Teď mi jde spíš o to, kdy je dobré udělat si test? Dnes by to bylo cca 9 - 10 dní po „oplodnění“. Zpoždění nemívám. Děkuji za rady :)

Otěhotnět i mimo ovulaci opravdu můžeš :-)Z těch příznaků bys klidně těhu mohla být, ale klidně to může být, jak i píšeš, vsugerované (měla jsem to také tak) :-D Jinak co se týče testů, někomu to klidně může ukázat třeba až 10 den od vynechání MS. Jinak bych na tvém místě ještě neplašila, může se jednat o zpoždění. Pokud si chceš být ale jistá stopro, zajdi na gyndu :-) Jinak já to tento měsíc měla úplně stejně, zpoždění 8 dní (bez nějakéh faktoru-žádný stres nebo nemoc, prostě nic) a těhotná jsme nebyla. Prostě to tak někdy je :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.8.18 10:56

Zdravím, mám velký problém.
Dnes je to 13.den ode dne, kdy jsem měla začít menstruovat ale menstruace stále nikde :nevim:… Nikdy jsem nebrala antikoncepci, mám jen zabudované tělísko někdy od března :roll:..Měla jsem normální příznaky menstruace ale ta stále nikde, tak nevím co s tím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
23.8.18 10:57

@Kajjus Co těhotenský test?? Nějaká atb, stres, jiné léky ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.8.18 11:02

@P4ja ještě jsem nezkoušela, ale udělám si ho.. Atb jsem vůbec o prázdninách nebrala, je možné třeba kvůli stresu, nedostatku spánku, častému střídání lokalit=jiné ovzduší atd.?

Když mám to tělísko a otěhotním náhodou, jak je to s potratem? Někde jsem četla, že v tomto případě se neplatí, ale nevím jestli tomu tak stále je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
23.8.18 11:05

@Kajjus Jak je to s potratem nevím, ale pokud si neuděláš test, tak ti tady nikdo neřekne, jestli můžeš být těhotná.To bych řešila v první řadě. A stejně tak s jinma věcma. Tělo není stroj, aby fungovalo pořád stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.18 11:44

@Kajjus Ahoj, také mám tělísko a jednou se mi stalo, že jsem měla 10 dní zpoždění, aniž bych měla nějaký spouštěcí faktor-stres, antibiotika, vůbec nic. Občas se to tak prostě stane. Každopádně bych napřed zkusila udělat test :-) A pak, když vyjde negativně, tomu zkus nějak pomoc, třeba teplé koupele nebo třezalkový čaj. Ale to až bude jistota, že těhotná nejsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí