Správné stravování

41
16.6.15 10:29

Správné stravování

Ahoj všichni :mavam: nedávno jsem přešla na zdravé stravování a do toho cvičím. Zajímalo by mě, jestli je, nevím jak to správně říct, ale asi důležitější stravovat se pravidelně ve smyslu že budu jíst po 2,5 až 3 hodinách a nebo jíst pravidelně každý den ve stejnou dobu. Děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
16.6.15 10:37

Dulezite je nemit hlad. takze bych se ridila spis tim. 2,5hod mi prijde az moc mala pauza, ale kazdemu sedi neco trochu jineho.
ja jak vstanu tak proste musim jist, takze pak uz se to odviji od toho, kdy vstanu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
16.6.15 11:11

@Ellinka_J určitě dodržovat intervaly. Přece když se vzbudíš v 5 ráno, nebudeš hladovět do osmi, protože tou dobou zpravidla snídáš. A interval spíš ty 3 hodiny. Dvě a půl je fakt celkem málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.6.15 11:33

@Ellinka_J Já jsem konzultovalůa a holčinou, která zhubla skoro 30kg a je firness instruktorka - psala mi jíst po 2-3hodinách. Takže myslím, že 2h nejsou málo. Ale níž bych nešla.
A jinak pokud vstáváš každý den stejně, pak můžeš jíst ve stejné časy. Pokud ti to kolísá jako mně, tak se řiď intervaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
16.6.15 18:55

Jez co 2-3 hodiny, může se to různit ty časy podle toho jak vstaneš. Ale vstaneš-li v 5, dej si snídani a kolem 8 svačinu, druhý den vstaneš v 8, tak si dáš sváču až kolem 11 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí