Hrubka palaciniek

15.6.15 18:38

Hrubka palaciniek

Tak mame dnes na veceru palacinky, ktore moje deti ako inac nechcu, ale dostali sme sa s manzelom do takeho… minisporu… Ja mam za to, ze palacinka ma byt tenka ako list papiera, a vsetko hrubsie je nehoraznym zlyhanim kucharky, preto sme aj s kamoskami „doma“ si nikdy v restike/cukrarni palacinky nedali… ale manzel sa stazoval, ze tie palacinky peciem nejake moc tenke :think:

Ako ste zvyknute vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ShadowHunter
15.6.15 18:39

Palačinky tenké :) proto je u nás dělá chlap, protože já zásadně dělám lívance :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
29436
15.6.15 18:39

Tenké. Ale né vždy se to povede, takže se občas i nějaká „tlustice“ najde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
15.6.15 18:40

Já dělám skoro průhledný, protože to má rád můj chlap, ale být to jen na mě, tak udělám tři palačinky, který jsou tlustý aspoň 5cm, ať u toho pokaždé nemusím trávit mládí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.15 18:48
@Terina89 píše:
Já dělám skoro průhledný, protože to má rád můj chlap, ale být to jen na mě, tak udělám tři palačinky, který jsou tlustý aspoň 5cm, ať u toho pokaždé nemusím trávit mládí :D

Tak o tom mi vykladaj, posledne co som robila palacinky u nasich som sa chystala hodit po niekom varechu, ked som piekla uz zo siesteho vajicka a na tanieri furt nic nemala… vsetci ostatni pracovali na dvore, ale ked sli okolo, oplachli ruky a ‚nenapadne‘ strcili palacinku do pusy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
15.6.15 18:56

Delam tenky, ale treba moje mamka a tchyne silny. Kazdy asi podle sve chuti :) ja mam rada oboje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
15.6.15 18:58

Palačinka tenká, lívanec je silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lima69
15.6.15 19:02

Palačinky tenké jak list umí pouze dcera já dělám tlustice :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
15.6.15 19:04
@jenika1 píše:
Palačinka tenká, lívanec je silnější.

A tak lievanec je okolo centimetra… to je aj omeleta tensia :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lima69
15.6.15 19:06

Já chvíli přemýšlela jaká hrubka je tu na mysli :think: ( hledala jsem gramatickou) :lol: a ona to byla myšlena tloušťka :lol:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
15.6.15 19:11
  • Citovat
  • Upravit
20767
15.6.15 19:12

Já i mamka děláme tenoučké. Babička ale silné a nikdy jsem je nebyla schopná pozřít, mám dojem, že do toho sype i trochu kypřicího prášku 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.6.15 19:22

@donaga To mě odrazovala už jen ta tloušťka :? Když nad tím tak přemýšlím, tak mám pocit, že to taky dělá z polohrubý :think: Já nejradši tenoučký, ale první se mi nikdy nepovede :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lima69
15.6.15 19:29
@radkka píše:
@donaga To mě odrazovala už jen ta tloušťka :? Když nad tím tak přemýšlím, tak mám pocit, že to taky dělá z polohrubý :think: Já nejradši tenoučký, ale první se mi nikdy nepovede :lol:

proč myslíš, že je nedělám :lol: když je dcera umí lepší :palec: :lol: my je děláme z hladké

• Citovat
  • Upravit
20767
15.6.15 19:33
@Lima69 píše:
proč myslíš, že je nedělám :lol: když je dcera umí lepší :palec: :lol: my je děláme z hladké

Že bych si pořídila dceru? :think: :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport