Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak mame dnes na veceru palacinky, ktore moje deti ako inac nechcu, ale dostali sme sa s manzelom do takeho… minisporu… Ja mam za to, ze palacinka ma byt tenka ako list papiera, a vsetko hrubsie je nehoraznym zlyhanim kucharky, preto sme aj s kamoskami „doma“ si nikdy v restike/cukrarni palacinky nedali… ale manzel sa stazoval, ze tie palacinky peciem nejake moc tenke ![]()
Ako ste zvyknute vy?
Palačinky tenké
proto je u nás dělá chlap, protože já zásadně dělám lívance
![]()
Tenké. Ale né vždy se to povede, takže se občas i nějaká „tlustice“ najde. ![]()
Já dělám skoro průhledný, protože to má rád můj chlap, ale být to jen na mě, tak udělám tři palačinky, který jsou tlustý aspoň 5cm, ať u toho pokaždé nemusím trávit mládí ![]()
@Terina89 píše:
Já dělám skoro průhledný, protože to má rád můj chlap, ale být to jen na mě, tak udělám tři palačinky, který jsou tlustý aspoň 5cm, ať u toho pokaždé nemusím trávit mládí
Tak o tom mi vykladaj, posledne co som robila palacinky u nasich som sa chystala hodit po niekom varechu, ked som piekla uz zo siesteho vajicka a na tanieri furt nic nemala… vsetci ostatni pracovali na dvore, ale ked sli okolo, oplachli ruky a ‚nenapadne‘ strcili palacinku do pusy…
Delam tenky, ale treba moje mamka a tchyne silny. Kazdy asi podle sve chuti
ja mam rada oboje ![]()
@jenika1 píše:
Palačinka tenká, lívanec je silnější.
A tak lievanec je okolo centimetra… to je aj omeleta tensia ![]()
Já chvíli přemýšlela jaká hrubka je tu na mysli
( hledala jsem gramatickou)
a ona to byla myšlena tloušťka ![]()
Já i mamka děláme tenoučké. Babička ale silné a nikdy jsem je nebyla schopná pozřít, mám dojem, že do toho sype i trochu kypřicího prášku
![]()
@donaga To mě odrazovala už jen ta tloušťka
Když nad tím tak přemýšlím, tak mám pocit, že to taky dělá z polohrubý
Já nejradši tenoučký, ale první se mi nikdy nepovede ![]()
@Lima69 píše:
proč myslíš, že je nedělámkdyž je dcera umí lepší
![]()
my je děláme z hladké
Že bych si pořídila dceru?
![]()