Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chtěla bych se zeptat.. Je lepší jít s přítelem do sprchy před nebo po sexuálním styku? Proč se ptam? protože jsem někde viděla, že by se moc po styku nemělo z důvodu úniku zbylých spermií. Předem děkuji za odpověď ![]()
@LindaaHankaa píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat.. Je lepší jít s přítelem do sprchy před nebo po sexuálním styku? Proč se ptam? protože jsem někde viděla, že by se moc po styku nemělo z důvodu úniku zbylých spermií. Předem děkuji za odpověď
teď prosím ještě jednou, pro nás méně chápající? Odkud kam ty spermie unikají? Hodláte v tý sprše konkrétně dělat co?
@lleennttiillkkaa píše:
teď prosím ještě jednou, pro nás méně chápající? Odkud kam ty spermie unikají? Hodláte v tý sprše konkrétně dělat co?
@lleennttiillkkaa no to je přeci jasný, ne? Spermie se spláchnou do vany, vylezou ji po noze a sup za vejcem ![]()
@LindaaHankaa píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat.. Je lepší jít s přítelem do sprchy před nebo po sexuálním styku? Proč se ptam? protože jsem někde viděla, že by se moc po styku nemělo z důvodu úniku zbylých spermií. Předem děkuji za odpověď
@Marie432875 píše:
@lleennttiillkkaa no to je přeci jasný, ne? Spermie se spláchnou do vany, vylezou ji po noze a sup za vejcem
@Marie432875 píše:
@lleennttiillkkaa no to je přeci jasný, ne? Spermie se spláchnou do vany, vylezou ji po noze a sup za vejcem
Tak takhle jsem přišla k synovi!
![]()
Já to pochopil, že pokud se zadělává na mimi, tak při sprchování POST může zbytečně unikat genetický materiál a snažení může být neúspěšné.
@Shari81 píše:![]()
![]()
tvl co to je zase za otázku?? Hygiena před stykem je snad samozřejmost a je jedno jestli jdete společně nebo zvlášť. Hygiena po styku je snad samozřejmost a je jedno jestli jdete společně nebo zvlášť. Jestli nechceš otěhotnět, tak používej ochranu
![]()
![]()
Fakt jo? A co když se stykuje mimo domov?
@Marie432875 píše:
@lleennttiillkkaa píše:děkuji za osvětu, zase jsem o něco chytřejší
až chlap nám to musel vysvětlit
![]()
@Moise píše:
až chlap nám to musel vysvětlit![]()
tož tak to je jasný ne? Však jsou to jejich zvířátka.
@lleennttiillkkaa píše:
Odkud vime a kam jedine do kanálu ![]()
@LindaaHankaa umyla bych se před stykem i po něm
Pokud chceš otěhotnět a máš obavy, že by se ty spermie vyplavily (ač si myslím, že je to nesmysl), tak si genitál umyj jen zvenčí ![]()
@Celina píše:
Zůstává mi rozum stát, tedy fakt takové starosti bych chtěla mít…
Až se mi rozváže tkanička, už vím, kam napsat![]()
![]()
Králi Miroslavovi
„Zavaž mi střevíček!“