Špunty do uší

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Virginian
3.1.14 20:21
@Quenne píše:
Ty spirálové má přítel, používá je na střelnici, je to značka Surefire.
Teď prý mají novinku, špunty se kterýma člověk slyší normální konverzaci, ale odfiltrují randál. to by mne docela zajímalo, jak takový zázrak funguje.

To znam ve forme hluchatek, je tam mikrofon a spinac a jdou z volnyho poslechu na blokovani usi v nejakych milisekundach.

Ja nosim plastovy spunty na motorku a nekdy na strelnici, pomaha to celkem dost, spat jsem v nich nezkousel.

• Citovat
  • Upravit
24292
3.1.14 22:06

@Hanýsek32 hlava ne, jen mě někdy přijde, že mám po ránu otlačený uši zevnitř, ale dá se to rychle samo do pořádku. Jen teda za mě - ty molitanový podle mě netluměj všechno. Já s nima spím furt a dítě slyším vždycky, někdy i chrápání chotě.

Příspěvek upraven 11.08.14 v 16:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
4.1.14 15:17

@danyk no já to vyzkouším :) tak počítám s tím, že určitě něco uslyším i přes ty špunty, ale když usnu v klidu, tak budu spokojená i tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2512
11.8.14 16:53

Holky, chci se zeptat tech, ktere spunty pouzivaji uz dlouho kazdou noc… Ja je nosim asi 8 let, mam hodne lehky spanek a budi me kazdy zvuk.. ale momentalne mam zanet zvukovodu, poprve za cely svuj zivot (je mi 28). a ORL mi samozrejme rekl, ze si ty spunty nemam davat, ze to ucpe usi a nevetraji atd atd.. Ale nevim, kdyz za celou dobu, co je nosim, jsem zatim problem nemela, az ted…stalo se vam to taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
11.8.14 16:54

@Kacatko1986 spím s ucpávkama 24 let :-) a nikdy nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
11.8.14 16:58

Taky občas používám a měla jsem zánět zevního zvukovodu u moře, prostě byl problém kombinace vody v uchu a špuntu do uší. Jinak nemám problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.2.15 18:06

Osobně s ucpávkama nespím, spím jako dřevo i bez nich. :lol: Ale kamarádka, která má tinitus (zvonění v uších) používá nějaké velkoútlumové špunty do uší. Ona má tedy stejné, které používají třeba i muzikanti na koncerty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.15 12:28

špunty

Ahoj, to je problém levných pěnových špuntů, že vypadávají, protože mají tendenci expandovat a nepřizpůsobí se uchu. Já jsem přítelkyni koupil alpine sleepsoft, které jsou zatraceně drahé, ale spí teď mnohem lépe. Nejlevněji je mají tady co jsem koukal: alpine sleepsoft Podle recenzí tlumí dobře a netlačí jak ty pěnový, takže můžu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.2.16 09:37

Dobrý den,
taky jsem ten případ, že si před spaním cpu špunty do uší a pokud někam jedu a náhodou si špunty zapomenu, tak mám z toho trauma a pak cpu do uší všechno možné i nemožné.
Už jsem se s tím smířil, ale nedávno jsem slyšel, že to není zdravé. Nic bližšího o tom nevím. Nemáte, prosím, někdo podrobnější informace ohledně škodlivosti používání špuntů na spaní po dobu několika let?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.16 19:14

Podrobnější info

Narazil jsem na zajímavej článek, sice nevím, kdo ho zpracovával, ale zní to rozumně. :mavam: článek zde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí