Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@micha.bello píše:
Co máte pořád s tím Babišem?Kdybyste napsali něco o Swarczeneggerovi, tak tam jdu… ten by mě před Váma ochránil… kdyby teda vypadal jako před 20 lety v Terminátorovi 2.
Ježiši, já díky Babišovi četla Schwarzenberg a pak si řikám, co ten by dělal v Terminátorovi ![]()
@JayLee píše:
ne tam totiž bude nasáčkovanej ten borec co v nedeli do diskuze s nazvem velikost penisu, tak naladoval svy fotky ztoporenyho lofase vcetne jeho tela a jeho emailem a heslem: holky kdo ho chcete, tak piste!![]()
Jsem něco prošvihla?
![]()
@JayLee píše:![]()
![]()
ti dam prase
![]()
diskuze jsou od toho aby se diskutovalo a ja jen zhodnotila jeho perko a Lucce se taky libilo no a jako prase jsem jen ja
![]()
![]()
vy dvě jste se hledaly, až jste se našly ![]()
@JayLee píše:
další co prisla o pekelných 8 fotek![]()
![]()
Ještě že jsem přišla včas, admini to ještě nesmázli ![]()
@JayLee píše:![]()
![]()
ti dam prase
![]()
diskuze jsou od toho aby se diskutovalo a ja jen zhodnotila jeho perko a Lucce se taky libilo no a jako prase jsem jen ja
![]()
![]()
Nene, mě se teda nelíbilo! Já říkala že dýlka je dobrá, ale ostatní fuj!
![]()
@JayLee píše:
no to jo![]()
ale pak nejak hnedka to bylo smazany uz ne?
ještě asi 10 min to tam tak bylo po tom co jsem to objevila
![]()
Já vůbec nevím ![]()
@JayLee píše:
další co prisla o pekelných 8 fotek![]()
![]()
Ty bláho… No to mě po*ser… Tak jako samý duchové, mimískové, ovulky a pak přijde takovej hardcore a já o to přijdu, jo?
Dny a noci prosezený tady, děti řvou hlady, špinavý, bordel doma a o tohle přijdu, kůrnja ![]()
@Xiraxinek píše:
Ty bláho… No to mě po*ser… Tak jako samý duchové, mimískové, ovulky a pak přijde takovej hardcore a já o to přijdu, jo?![]()
Dny a noci prosezený tady, děti řvou hlady, špinavý, bordel doma a o tohle přijdu, kůrnja
To jsi měla vidět, já na to koukala jak péro z gauče
Ze všech stran vyfocenej ![]()
@LuciElle174 píše:
To jsi měla vidět, já na to koukala jak péro z gaučeZe všech stran vyfocenej
Hustýýýýý, 3D
Doprčic!
až ji proflákneš profilovku.