Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JayLee píše:
No a jak s tim srazem teda?ktrej etatinek by prijel?
nejdrive fota svych lofásků at poslou a pak se uvidi zda nam bude stat za to jet na sraz nekam x km no
![]()
![]()
Toť, ať se tam člověk netáhne zbytečně kvůli loutkovýmu divadlu… Na kašpárky si můžu zaskočit tady do Jiráskáčů ![]()
@JayLee píše:
počkej počkej ted nemuzu mam vedle sebe manžela co dela na druhym pc![]()
![]()
takhle to nejde jako
Sakra, to řikám, Ti chlapi ví, kdy být na „víc“… Mě dorazí prudič asi za chvíli (ikdyž za chvíli to on řiká vždycky
)
![]()
@JayLee píše:![]()
prave - to jsou ty dobrovolný ochotníci no
nenadelas nic
Jj, dobrovolní ochotníci, se kterýma by dobrovolně nešla žádná ![]()
@JayLee píše:
dobře TY!![]()
tak se exhibicinují tady
zoufalej stav no
Jo, si myslej, že tady klofnou kdejakou
![]()
@JayLee píše:
tak hele nechme prudice v klidu at nemame prusera obe dveaby jsme si je nenasraly a ještě jsme nebyly radi byť jen za fotku toho borce co sem naladoval svy pérko
pac doma bychom mely utrum
![]()
To jo a kdoví, co se schovávalo na druhý straně za tím monitorem
![]()
@JayLee píše:
jo jo asi 8 fotek a pekne ztoporenej![]()
vyholenej jako všude ani chlup nikde
a delka jako solidni i ten tvar no ale jinak covece des a bida a zoufalstvi
kazdopadne leckdo by si mohl chrochtat mit ho doma zejména ty co mají doma „malolofasníka“ pac tohle byl jasnej „rychloudělatel“
![]()
http://bestpage.cz/…35443551.GIF
http://bestpage.cz/…54535640.GIF
No ku*va
Válím se tu pod stolem
Mám uklízet ![]()
@JayLee píše:
nejdrive fota svych lofásků at poslou a pak se uvidi zda nam bude stat za to jet na sraz nekam x km no
![]()
![]()
Můj etatínek nikam nepůjde…
![]()
@JayLee píše:
ale on by se fakt dobře dudlaltvar mel peknej akorát na mandle
![]()
ty ses fakt pjase ![]()
@JayLee píše:
![]()
![]()
@JayLee píše:
a to ja bych toho myho klidne poslalaalespoň by si pak vazil toho co ma doma
![]()
![]()
Mě by pak zdrhl za lepším, to nemůžu dopustit
By zjistil že někde se vaří každý den dvakrát denně teplé jídlo, je každý den naklizeno, manželka má furt chuť na sex, pořád veselá, vše zvládá, nikdy si nestěžuje. A to by byl průser ![]()
@JayLee píše:
no co beztak by tam byl jedinej a mozna by se tam objevil ten ouchyla co sem nahazel ty jeho fotky lofasovyjinak sama zenska takze by se resily ovulky, testiky, kojeni, kakani a prdeni
no já myslím, že málo který by měl odvahu, snad jen ten elektrolux ehm, kterýho jedna anonymka nazvala chlapem s mozkem od vysavače.
![]()
@JayLee píše:
jj - rekni mu kde bydlim Luci jo?at dojede v sobotu
Nas*at
V sobotu přijedu jen já, chlapa nepůjčím a ani pro mojí bezpečnost neukážu ![]()
@šmoulinka71 píše:
no já myslím, že málo který by měl odvahu, snad jen ten elektrolux ehm, kterýho jedna anonymka nazvala chlapem s mozkem od vysavače.![]()
Tak třeba ten můj jel se mnou na sraz Dubňátek přes skoro celou ČR, to ho musím pochválit ![]()