Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jenže my se znali déle, než jsme spolu byli ve vztahu.
A ano, opadly. Nevidím ho jako modlu, jako ideál. Vidím ho jako chlapa, co má své chyby a nemá jich málo. Ale záleží mi na něm a miluju ho. To nesouvisí se zamilovanosti.
Fajn. Jdi do toho. Je to tvůj život. Když ho miluješ tak není v řešit ne?
Příspěvek upraven 04.08.23 v 22:52
@AnoNe píše:
To je šílený se takhle navzájem stalkovat.To asi do práce nechodite, nenakupujete… Nějací studenti, kterým vše zařizují rodiče? Ale i tak je to teda psycho…
To není stalking, to je běžná upřímnost, otevřenost ve vztahu. Strach o druhého. V každém vztahu jsem to tak měla a všem to vyhovovalo. A ne, nezavedla jsem to já.
@Ulrike píše:
Vždycky mě fascinují vztahy, kdy už po 3 měsících se lidé hádají a ve vzduchu jsou slova jako rozchod. Navíc pokud jste schopni se rozejít na základě problému s bookovanim, tak to fakt asi nemá smysl…to co se dělo v mezičase není to nejdůležitější, spíš jak jste se k tomu dostali. Dej na okolí…
Jednalo se o nedorozumění. Hádku, protože jsme se nepochopili. A vysvětlili si to, promluvili o tom, jak to kdo myslel, až když bylo pozdě.
@Anonymní píše:
- nevím proč by ne? Spousta lidí se hádá od začátku, naopak je super, že spadnou růžové brýle brzy
- byl single, měl nárok na nový vztah apod., tak jako já
- nemá, nechápu, ale v dnešní době to je „trendy“, takových mám v okolí většinu (jak muže, tak ženy). Chtějí jen sex. Ne vztah. Kamarádství s výhodami.
- ona je cuchta, když dá každému namísto podání ruky, šla do toho s tímto účelem
4)…
- nepohodli jsme se ohledně bookovani společného víkendu, blbost no
Nevím jaké spousty máš na mysli, hádka není normální. Proč jste to neřešili v klidu jako dospělí? Proč hádka? Pokud byl singl a „v poho“ tak proč cuchta? On ji snad nedal na potkání místo podání ruky? To on zasunuje na potkání. (Ona tě zajímat nemusí, s ní postel nesdílíš (zato jejimi nemocemi te ten tvuj devkař nakazí raz dva).) Asi nechápeš význam slov „kamarádství s výhodami“,
opravdu to není milenka za kterou chlap nemusí platit, jak je chápáno zoufalkami na emiminu ![]()
Hele, ty s ním prostě chceš zůstat. Tak sem nepiš, zůstaň s ním a nabij si papulu sama. Stejně jste nějací studenti a nebude to poslední vztah ani jednoho z vás. ![]()
@Sisika9 píše:
Nevím jaké spousty máš na mysli, hádka není normální. Proč jste to neřešili v klidu jako dospělí? Proč hádka? Pokud byl singl a „v poho“ tak proč cuchta? On ji snad nedal na potkání místo podání ruky? To on zasunuje na potkání. (Ona tě zajímat nemusí, s ní postel nesdílíš (zato jejimi nemocemi te ten tvuj devkař nakazí raz dva).) Asi nechápeš význam slov „kamarádství s výhodami“,opravdu to není milenka za kterou chlap nemusí platit, jak je chápáno zoufalkami na emiminu
Dal. Byl single. To je jeho věc, komu a kdy dá.
Nemoci si snad dokážu ohlídat sama, k nám už prezervativy dorazily
![]()
@Anonymní píše:
- nevím proč by ne? Spousta lidí se hádá od začátku, naopak je super, že spadnou růžové brýle brzy
- byl single, měl nárok na nový vztah apod., tak jako já
- nemá, nechápu, ale v dnešní době to je „trendy“, takových mám v okolí většinu (jak muže, tak ženy). Chtějí jen sex. Ne vztah. Kamarádství s výhodami.
3) ona je cuchta, když dá každému namísto podání ruky, šla do toho s tímto účelem 4)…
- nepohodli jsme se ohledně bookovani společného víkendu, blbost no
Však nedává každému, jen tvému ex ![]()
Vzhledem k tomu, jak se o dotyčné vyjadřuješ, tak to asi nemůžeš zkousnout, takže se na ten vztah radši vykašli.
@Anonymní píše:
Dal. Byl single. To je jeho věc, komu a kdy dá.
Nemoci si snad dokážu ohlídat sama, k nám už prezervativy dorazily![]()
Kdyby te miloval a rozchodu litoval, tak by nemel myslenky na sex s jinou, a misto toho by usiloval o to, jak te ziskat zpet.
Nezalezi mu na tobe. Nemiluje te.
Pokud ti to staci, tak hura do toho.
@Ryana Reynoldsová píše:
Však nedává každému, jen tvému ex
Vzhledem k tomu, jak se o dotyčné vyjadřuješ, tak to asi nemůžeš zkousnout, takže se na ten vztah radši vykašli.
Kdo by zkousl, že mu někdo ojížděl někoho, koho miluješ. Z toho je snad každému na 🤢
@Lucie_Sx píše:
Kdyby te miloval a rozchodu litoval, tak by nemel myslenky na sex s jinou, a misto toho by usiloval o to, jak te ziskat zpet.Nezalezi mu na tobe. Nemiluje te.
Pokud ti to staci, tak hura do toho.
Na začátku toho nelitoval. Až po těch 3 měsících. Došlo mu to zpětně, o co všechno prý přišel.
Já třeba dokážu milovat víc lidí. Miluju jednoho kluka, i když jsem měla spokojený vztah. Ale v pozadí. Měla jsem spokojrny vztah, ale kdyby vztah padl a tamten chtěl, mám jasno.
@Anonymní píše:
Na začátku toho nelitoval. Až po těch 3 měsících. Došlo mu to zpětně, o co všechno prý přišel.
Keca.
@Anonymní píše:
Kdo by zkousl, že mu někdo ojížděl někoho, koho miluješ. Z toho je snad každému na 🤢
Byl v tu dobu nezadaný, tak si myslím, že si tak úplně nezaslouží, že ji nazýváš cuchtou. Ale napsala jsem ti to hlavně proto, že jde vidět, že tě to totálně žere. Při každé možné příležitosti mu to budeš mlátit o hlavu a budou další hádky. A souhlasím s ostatními, nepřijde mi normální se po 3 měsících vztahu hádat.
@Ryana Reynoldsová píše:
Byl v tu dobu nezadaný, tak si myslím, že si tak úplně nezaslouží, že ji nazýváš cuchtou. Ale napsala jsem ti to hlavně proto, že jde vidět, že tě to totálně žere. Při každé možné příležitosti mu to budeš mlátit o hlavu a budou další hádky. A souhlasím s ostatními, nepřijde mi normální se po 3 měsících vztahu hádat.
Jasne, ze mě to žere. Koho ne? Když nežárlíš, nemiluješ.
My se ale nepohadali, vzniklo to nedorozuměním.
@Lucie_Sx píše:
Keca.
A proč by se vracel kdyby kecal? Může š*kat bezstarostně dal. Kompatibilní holku už našel. Proč by teda delejzal za exkou?? Kdyby byl spokojený s ní? Aha…
Prostě mu došlo, že ona chce jen jeho penis. A já mu nabízela vztah, svatbu, rodinu… budoucnost.
Příspěvek upraven 04.08.23 v 23:40
Normální je se nehádat, ale veškerá nedorozumění řešit jako dospělí lidé - vzájemně si vysvětlit svůj pohled na věc, důvody, proč kdo udělal to a to, pochopit se a dojít k nějakému řešení - moje, jeho, nebo kompromis. A to jak po 3 měsících, tak po 20 letech.