Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@free333 píše:
Její věc, můj problém to nebude.Chlap si při prvním problému najde jinou na sex, zakl. bude skákat kolem děcek, max. občas zanaříká na E-mimi.
Zajisté začne větou jako: všecko bylo skvělý, je to skvělý přítel, ale… ![]()
@Lorre píše:
Zajisté začne větou jako: všecko bylo skvělý, je to skvělý přítel, ale…
Tak oni spolu byli jen tři měsíce, to je nic, při hádce to chlap ukončil a okamžitě si našel jinou.
Zakl. ho vlastně nezná, je to krátká doba, jestli se k němu vrátí, dala bych tomu hodně času, aby se ukázal, co je zač…
A poslat na testy na pohl. nemoci… ![]()
@Anonymní píše:
Jak říkám, ze sexu se mnou mu plynula obrovská „rizika“, na to, aby to měl jen pro zábavu. Viz poslední komentář.
Nepsala jsi, že používáte kondomy?
a nebo k vám sice dorazily ale skončily v šuplíku? ![]()
@Anonymní píše:
Tak to si snad člověk ohlídá, ne? Ve vztahu jsme si psali 24/7, říkali, kde kdo a s kym je, posílal mi sám od sebe i fotky apod.
Kdyby mel jinou ve vztahu, to poznám urco, na to máme jako ženy 6. smysl. Nikdy mě nezklamal.
Super vtip v sobotu po ranu ![]()
Tohle je ten typ, kterého bych si možná nechala na sex, ale víc bych od něj nečekala.
@Anonymní píše:
To není stalking, to je běžná upřímnost, otevřenost ve vztahu. Strach o druhého. V každém vztahu jsem to tak měla a všem to vyhovovalo. A ne, nezavedla jsem to já.
Normální strach o druhého je, když přítel někam jede a já chci vědět, že dojel v pořádku. Ne že šel tajhle do Hrušky a už mi 5 minut neposlal fotku s rohlikem. ![]()
@MáškaMarie33 píše:
Nemyslím si, že všichni chlapi jsou hned šmejdi, kterým jde jen o jedno s navíc si o ženách myslí, že jsou hloupé a na všechno skočí
Všichni ne, ale tenhle jo. ![]()
Já nevím, problém bych viděl jinde, než že když byl volný tak někoho měl
Spíš mám pocit, že nebudete pro sebe ti praví, když se tak brzy hádáte a navíc o takové kraviny. Ale tak samozřejmě, kluk, co obratem sbalí další babu aby si ulevil, asi nebude úplně ten pravý charakter do života.
Příspěvek upraven 05.08.23 v 07:04
@Ryana Reynoldsová píše:
Však nedává každému, jen tvému ex
Vzhledem k tomu, jak se o dotyčné vyjadřuješ, tak to asi nemůžeš zkousnout, takže se na ten vztah radši vykašli.
A kde bereš tu jistotu, že spí jenom s ním? ![]()
@Anonymní píše:
To není stalking, to je běžná upřímnost, otevřenost ve vztahu. Strach o druhého. V každém vztahu jsem to tak měla a všem to vyhovovalo. A ne, nezavedla jsem to já.
Vsem to vyhovovalo, ale zadny z tech vztahu neprezil.
24/7 si psat a vse do detailu po 3 mesicich vztahu? To neni uprimnost a otevrenost ani nahodou, to je nejistota, strach, kontrola a nizke sebevedomi.
Lzi si dal, jen pak nepocitej s tim, ze se nekam posunes a zlepsi se tvuj zivot a tvoje vztahy.
@Anonymní píše:
Jak říkám, ze sexu se mnou mu plynula obrovská „rizika“, na to, aby to měl jen pro zábavu. Viz poslední komentář.
Jenze ta rizika poneses ty. Ne on.
On se muze i nadale kdykoliv zdejchnout.
@OpenHearted píše:
A kde bereš tu jistotu, že spí jenom s ním?
Asi tam, kde bere zakladatelka jistotu, že dá každému ![]()
@Jana525 píše:
Vsem to vyhovovalo, ale zadny z tech vztahu neprezil.24/7 si psat a vse do detailu po 3 mesicich vztahu? To neni uprimnost a otevrenost ani nahodou, to je nejistota, strach, kontrola a nizke sebevedomi.
Lzi si dal, jen pak nepocitej s tim, ze se nekam posunes a zlepsi se tvuj zivot a tvoje vztahy.
Přesně. Víš jak se mě chlap rychle a trvale zbaví? Když mi bude nonstop volat a psát. Není efektivnější způsob, jak se mi znechutit. ![]()
@Ryana Reynoldsová píše:
Asi tam, kde bere zakladatelka jistotu, že dá každému
Máš pravdu, to bude tam. ![]()