Srdce vs okolí - Anketa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59397
5.8.23 13:36
@Anonymní píše:
Hezký večer (den),

svádím vnitřní boj a nevím, jak dál.
Měla jsem přítele, vztah 3 měsíce. Pak on to po jedné hádce (klasicky o blbosti) ukončil.
Mezitím si našel hned holku na sex, prý jen „účelově“. Scházeli se pravidelně.

Teď jsou to cca 3 měsíce od rozchodu. I když měl tu cuchtu, tak mi psal, že se chce vidět, promluvit si o nás, napravit to, ale údajně neměl čas (až teď jsem zjistila proč…ona).

Dneska jsme se sešli, řekl mi, že ho to hrozně mrzí, pořád mě miluje a s tou „onou“ to ukončil hned po tom, co mi kápl božskou.
A jestli mu to můžu odpustit a můžeme být zase spolu.

Nejbližší okolí mě nabádá a varuje, ať to nedělám. Problém je, že ho pořád miluju a je tam ta chemie a jiskra pořád. Nejradši bych mu skočila do náruče hned 🥺. Z té situace je mi na 🤢, ale…

Děkuju všem :srdce:

to tě nevadí jak rychle tě vyměnil a bylo mu to jedno? 3m známost a už tohle? Ani náhodou, po 3m máte být zamilovaní a nevidět a neslyšet. Z jeho pohledu on jen uvidí že s odpuštěním nemáš problém tak to bude fajn do další hádky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
5.8.23 14:55
@Anonymní píše:
Nešlo to. Byli jsme od sebe. Nemohli jsme se potkat. Já byla v nemocnici.

Nemohli jste se videt, protoze ty, coby laska jeho zivota jsi byla v nemocnici, tak mu nezbyvalo nic jineho, nez 3 mesice ojizdet jinou holku. Vlastne promin, ona ojizdela jeho, cuchta jedna! :cert: Nastesti prozrel a uvedomi si, ze ji slo jen o jeho penis, zatimco ty mu nabizis vztah a je dokonce ochotny podstoupit riziko, ze kvuli nemu vysadis antikoncepci. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To hlavne prosim te nedelej, protoze to je riziko PRO TEBE, ne pro nej, vubec nechapu, ze te takova hovezina napadla. :roll:

• Citovat
  • Upravit
2647
5.8.23 15:30
@Markéta80 píše:
to tě nevadí jak rychle tě vyměnil a bylo mu to jedno? 3m známost a už tohle? Ani náhodou, po 3m máte být zamilovaní a nevidět a neslyšet. Z jeho pohledu on jen uvidí že s odpuštěním nemáš problém tak to bude fajn do další hádky :palec:

Přesně. Kvůli nějaké ptákovině aby hned začal demonstrativně sexovat s jinou (a už vidím jak jí valí šrouby do hlavy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.23 16:47
@Silverine247 píše:
Nemohli jste se videt, protoze ty, coby laska jeho zivota jsi byla v nemocnici, tak mu nezbyvalo nic jineho, nez 3 mesice ojizdet jinou holku. Vlastne promin, ona ojizdela jeho, cuchta jedna! :cert: Nastesti prozrel a uvedomi si, ze ji slo jen o jeho penis, zatimco ty mu nabizis vztah a je dokonce ochotny podstoupit riziko, ze kvuli nemu vysadis antikoncepci. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To hlavne prosim te nedelej, protoze to je riziko PRO TEBE, ne pro nej, vubec nechapu, ze te takova hovezina napadla. :roll:

My spolu ale nebyli ve vztahu, nebyla to nevěra. Já si taky mohla užívat celou dobu. A chodila jsem na rande. Jasně, že ano.

• Citovat
  • Upravit
34473
5.8.23 17:02
@Anonymní píše:
My spolu ale nebyli ve vztahu, nebyla to nevěra. Já si taky mohla užívat celou dobu. A chodila jsem na rande. Jasně, že ano.

V nemocnici? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.23 17:04
@terien píše:
V nemocnici? :lol:

Já nebyla v nemocnici 3 měsíce :lol: :lol:
To bych musela nevím co dělat

• Citovat
  • Upravit
34473
5.8.23 17:11
@Anonymní píše:
Já nebyla v nemocnici 3 měsíce :lol: :lol:
To bych musela nevím co dělat

Takže za tebou přijít mohl, kdyby chtěl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
5.8.23 17:36
@terien píše:
Takže za tebou přijít mohl, kdyby chtěl…

Nemohl, ne, byla v nemocnici nekde na Aljasce, to je dalka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí