Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Hezký večer (den),svádím vnitřní boj a nevím, jak dál.
Měla jsem přítele, vztah 3 měsíce. Pak on to po jedné hádce (klasicky o blbosti) ukončil.
Mezitím si našel hned holku na sex, prý jen „účelově“. Scházeli se pravidelně.Teď jsou to cca 3 měsíce od rozchodu. I když měl tu cuchtu, tak mi psal, že se chce vidět, promluvit si o nás, napravit to, ale údajně neměl čas (až teď jsem zjistila proč…ona).
Dneska jsme se sešli, řekl mi, že ho to hrozně mrzí, pořád mě miluje a s tou „onou“ to ukončil hned po tom, co mi kápl božskou.
A jestli mu to můžu odpustit a můžeme být zase spolu.Nejbližší okolí mě nabádá a varuje, ať to nedělám. Problém je, že ho pořád miluju a je tam ta chemie a jiskra pořád. Nejradši bych mu skočila do náruče hned 🥺. Z té situace je mi na 🤢, ale…
Děkuju všem
to tě nevadí jak rychle tě vyměnil a bylo mu to jedno? 3m známost a už tohle? Ani náhodou, po 3m máte být zamilovaní a nevidět a neslyšet. Z jeho pohledu on jen uvidí že s odpuštěním nemáš problém tak to bude fajn do další hádky ![]()
@Anonymní píše:
Nešlo to. Byli jsme od sebe. Nemohli jsme se potkat. Já byla v nemocnici.
Nemohli jste se videt, protoze ty, coby laska jeho zivota jsi byla v nemocnici, tak mu nezbyvalo nic jineho, nez 3 mesice ojizdet jinou holku. Vlastne promin, ona ojizdela jeho, cuchta jedna!
Nastesti prozrel a uvedomi si, ze ji slo jen o jeho penis, zatimco ty mu nabizis vztah a je dokonce ochotny podstoupit riziko, ze kvuli nemu vysadis antikoncepci.
To hlavne prosim te nedelej, protoze to je riziko PRO TEBE, ne pro nej, vubec nechapu, ze te takova hovezina napadla. ![]()
@Markéta80 píše:
to tě nevadí jak rychle tě vyměnil a bylo mu to jedno? 3m známost a už tohle? Ani náhodou, po 3m máte být zamilovaní a nevidět a neslyšet. Z jeho pohledu on jen uvidí že s odpuštěním nemáš problém tak to bude fajn do další hádky
Přesně. Kvůli nějaké ptákovině aby hned začal demonstrativně sexovat s jinou (a už vidím jak jí valí šrouby do hlavy).
@Silverine247 píše:
Nemohli jste se videt, protoze ty, coby laska jeho zivota jsi byla v nemocnici, tak mu nezbyvalo nic jineho, nez 3 mesice ojizdet jinou holku. Vlastne promin, ona ojizdela jeho, cuchta jedna!Nastesti prozrel a uvedomi si, ze ji slo jen o jeho penis, zatimco ty mu nabizis vztah a je dokonce ochotny podstoupit riziko, ze kvuli nemu vysadis antikoncepci.
![]()
![]()
To hlavne prosim te nedelej, protoze to je riziko PRO TEBE, ne pro nej, vubec nechapu, ze te takova hovezina napadla.
My spolu ale nebyli ve vztahu, nebyla to nevěra. Já si taky mohla užívat celou dobu. A chodila jsem na rande. Jasně, že ano.
@Anonymní píše:
My spolu ale nebyli ve vztahu, nebyla to nevěra. Já si taky mohla užívat celou dobu. A chodila jsem na rande. Jasně, že ano.
V nemocnici? ![]()
@terien píše:
V nemocnici?
Já nebyla v nemocnici 3 měsíce
![]()
To bych musela nevím co dělat
@Anonymní píše:
Já nebyla v nemocnici 3 měsíce![]()
To bych musela nevím co dělat
Takže za tebou přijít mohl, kdyby chtěl…
@terien píše:
Takže za tebou přijít mohl, kdyby chtěl…
Nemohl, ne, byla v nemocnici nekde na Aljasce, to je dalka.