Srdce vs okolí - Anketa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.8.23 23:40
@Janča6 píše:
Normální je se nehádat, ale veškerá nedorozumění řešit jako dospělí lidé - vzájemně si vysvětlit svůj pohled na věc, důvody, proč kdo udělal to a to, pochopit se a dojít k nějakému řešení - moje, jeho, nebo kompromis. A to jak po 3 měsících, tak po 20 letech.

Nešlo to. Byli jsme od sebe. Nemohli jsme se potkat. Já byla v nemocnici.

• Citovat
  • Upravit
34322
4.8.23 23:42
@Anonymní píše:
proč by se vracel kdyby kecal? Může š*kat bezstarostně dal. Kompatibilní holku už našel. Proč by teda delejzal za exkou?? Kdyby byl spokojený s ní? Aha…

Prostě mu došlo, že ona chce jen jeho penis. A já mu nabízela vztah, svatbu, rodinu… budoucnost.

Příspěvek upraven 04.08.23 v 23:40

Je to marny, je to marny, je to marny.

Nemam asi silu to vysvetlovat.

Jenom zopakuju, nezalezi mu na tobe, nemiluje te. To by se choval jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
4.8.23 23:43
@Anonymní píše:
Nešlo to. Byli jsme od sebe. Nemohli jsme se potkat. Já byla v nemocnici.

Tak domluvit se dá i po telefonu, WhatsAppu apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.23 23:45
@Lucie_Sx píše:
Je to marny, je to marny, je to marny.

Nemam asi silu to vysvetlovat.

Jenom zopakuju, nezalezi mu na tobe, nemiluje te. To by se choval jinak.

Tak proč? Proč by se vracel? To mi teda vysvetli, tohle jako odpověď neberu. Sama nevíš, co říct :D
Proč by šťastnej kluk, který má zajištěný se, se vracel k ex, kterou nemiluje? Kor po 3 měsících?

• Citovat
  • Upravit
Svetluska55
4.8.23 23:54

Jak už to padlo, ty se k němu chceš vrátit, omlouváš ho, jak to jen jde a případne obviňuješ slečnu, se kterou měl vztah po tobě..
Máme tu krapet větší zkušenosti nez ty, takže nam je dost jasné, co se u vás děje a jak to asi dopadne. Ale zkušenost je neprenosna a tu pusu si musíš nabít sama.
Tak s chutí do toho, k mladí to patří.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.23 23:59
@Svetluska55 píše:
Jak už to padlo, ty se k němu chceš vrátit, omlouváš ho, jak to jen jde a případne obviňuješ slečnu, se kterou měl vztah po tobě..
Máme tu krapet větší zkušenosti nez ty, takže nam je dost jasné, co se u vás děje a jak to asi dopadne. Ale zkušenost je neprenosna a tu pusu si musíš nabít sama.
Tak s chutí do toho, k mladí to patří.

Tak znova, když máte ty zkušenosti, tak proč kluk, který má kamarádku na sex a vyhovuje mu, má potrebu vrátit se k ex, se kterou byl jen 3 měsíce? To vysvětlíte čím??

• Citovat
  • Upravit
414
5.8.23 00:00
@Anonymní píše:
Tak proč? Proč by se vracel? To mi teda vysvetli, tohle jako odpověď neberu. Sama nevíš, co říct :D
Proč by šťastnej kluk, který má zajištěný se, se vracel k ex, kterou nemiluje? Kor po 3 měsících?

Vracel by se proto, že mu nevyšlo / nesedlo to, co měl s tou další paní. A vidí, že ty ho přijmeš zase s otevřenou náručí. Ty asi nebudeš mít moc let, když si myslíš, že se chce vrátit, protože jsi jeho queen a miluje tě. Chlap s tebou klidně bude jen proto, že zrovna nemá do čeho píchnout a plynou mu z tebe jakýkoliv výhody. Klidně stačí „nenadchne, neurazí“. Zkušenost je nepřenositelná a ty ani nejsi otevřená dalším pohledům na věc, tak je to od holek tady asi plýtvání dechem. Vstoupíš do stejné řeky tolikrát, dokud se neutopíš.
A ne, opravdu není normální se po třech měsících dohádat a rozcházet, teda ve zdravých vztazích ne. V toxických, kde lidi v sobě probouzí to nejhorší, jo tak tam asi ano. Ale to bych teda nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
5.8.23 00:01
@Anonymní píše:

To je uplne jedno proc.
S tebou byl sex lepsi, castejc varis, nemas blby reci, bydlis bliz, cuchta mu dala kopacky… Cokoliv.
Ale z lasky to neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.23 00:04
@Cheetaah píše:
Vracel by se proto, že mu nevyšlo / nesedlo to, co měl s tou další paní. A vidí, že ty ho přijmeš zase s otevřenou náručí. Ty asi nebudeš mít moc let, když si myslíš, že se chce vrátit, protože jsi jeho queen a miluje tě. Chlap s tebou klidně bude jen proto, že zrovna nemá do čeho píchnout a plynou mu z tebe jakýkoliv výhody. Klidně stačí „nenadchne, neurazí“. Zkušenost je nepřenositelná a ty ani nejsi otevřená dalším pohledům na věc, tak je to od holek tady asi plýtvání dechem. Vstoupíš do stejné řeky tolikrát, dokud se neutopíš.
A ne, opravdu není normální se po třech měsících dohádat a rozcházet, teda ve zdravých vztazích ne. V toxických, kde lidi v sobě probouzí to nejhorší, jo tak tam asi ano. Ale to bych teda nechtěla.

Jenže mě na sex určitě nemá :lol: :lol: protože já mu „hrozila“ i vysazenim HA ve vztahu (ze zdravotních důvodů). Ví, že já ho budu stát čas, který nemá, ví, že vztah by ho staly i nějaké peníze a ví, že chci brzy děti.
Takže jo, přijde mi to jako moc rizik na to, aby si šel se mnou jentak zaš*ukat. Protože na sex, najde tisíce lepších a bez závazků.
A s tou jinou paní to zřejmě klapalo, scházeli se opakovaně.
Takže…?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.23 00:04
@Lucie_Sx píše:
To je uplne jedno proc.
S tebou byl sex lepsi, castejc varis, nemas blby reci, bydlis bliz, cuchta mu dala kopacky… Cokoliv.
Ale z lasky to neni

Jak říkám, ze sexu se mnou mu plynula obrovská „rizika“, na to, aby to měl jen pro zábavu. Viz poslední komentář.

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
5.8.23 00:06

Pak nemilujete opravdově a to slovo používáte jen jako omluvu svého jednání.

@Anonymní píše:
Na začátku toho nelitoval. Až po těch 3 měsících. Došlo mu to zpětně, o co všechno prý přišel.Já třeba dokážu milovat víc lidí. Miluju jednoho kluka, i když jsem měla spokojený vztah. Ale v pozadí. Měla jsem spokojrny vztah, ale kdyby vztah padl a tamten chtěl, mám jasno.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.23 00:08
@Prostě Vodnář píše:
Pak nemilujete opravdově a to slovo používáte jen jako omluvu svého jednání.

Miluju. Nedokážu přestat milovat. Koho miluju jednou, toho vždycky.

• Citovat
  • Upravit
414
5.8.23 00:09
@Anonymní píše:
Jenže mě na sex určitě nemá :lol: :lol: protože já mu „hrozila“ i vysazenim HA ve vztahu (ze zdravotních důvodů). Ví, že já ho budu stát čas, který nemá, ví, že vztah by ho staly i nějaké peníze a ví, že chci brzy děti.
Takže jo, přijde mi to jako moc rizik na to, aby si šel se mnou jentak zaš*ukat. Protože na sex, najde tisíce lepších a bez závazků.
A s tou jinou paní to zřejmě klapalo, scházeli se opakovaně.
Takže…?

Tyjo, já si asi dokážu představit i ty vaše hádky, po těch tvých projevech tady :mrgreen: Jestli z vás dvou nejsi ta toxická právě ty, ale to jen hádám :palec: Vlastně máš pravdu, jsi totální terno, miluje tě až za hrob, nejpozději příští týden očekávej prstýnek 💍 a běda jak ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
5.8.23 00:12

Nemilujete, ale trollíte.

@Anonymní píše:
Miluju. Nedokážu přestat milovat. Koho miluju jednou, toho vždycky.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.23 00:14
@Cheetaah píše:
Tyjo, já si asi dokážu představit i ty vaše hádky, po těch tvých projevech tady :mrgreen: Jestli z vás dvou nejsi ta toxická právě ty, ale to jen hádám :palec: Vlastně máš pravdu, jsi totální terno, miluje tě až za hrob, nejpozději příští týden očekávej prstýnek 💍 a běda jak ne ;)

Možná jsem, a?
To říkáte jen proto, že nemáte vysvětlení :lol: :lol: Proč by se kluk, který měl pravidelný přísun sexu vracel k závazkům.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky