Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Hezký večer (den),svádím vnitřní boj a nevím, jak dál.
Měla jsem přítele, vztah 3 měsíce. Pak on to po jedné hádce (klasicky o blbosti) ukončil.
Mezitím si našel hned holku na sex, prý jen „účelově“. Scházeli se pravidelně.Teď jsou to cca 3 měsíce od rozchodu. I když měl tu cuchtu, tak mi psal, že se chce vidět, promluvit si o nás, napravit to, ale údajně neměl čas (až teď jsem zjistila proč…ona).
Dneska jsme se sešli, řekl mi, že ho to hrozně mrzí, pořád mě miluje a s tou „onou“ to ukončil hned po tom, co mi kápl božskou.
A jestli mu to můžu odpustit a můžeme být zase spolu.Nejbližší okolí mě nabádá a varuje, ať to nedělám. Problém je, že ho pořád miluju a je tam ta chemie a jiskra pořád. Nejradši bych mu skočila do náruče hned 🥺. Z té situace je mi na 🤢, ale…
Děkuju všem
Poslechni okolí. Já jsem podobnou kravinu udělala, ale byli jsme spolu několik let. Nejhorší rozhodnutí v mým životě.
@JancaS84 píše:
Poslechni okolí. Já jsem podobnou kravinu udělala, ale byli jsme spolu několik let. Nejhorší rozhodnutí v mým životě.
Proč? Co bylo špatně?
@Anonymní píše:Že to s tou cuchtou táhl dál.
Proč? Co bylo špatně?
@Sisika9 píše:
- Ve 3 měsících se nemáte co hádat!
- Po míň jak 3 měsících si nemá co hledat slečny na sex.
- nikdy si nemá co hledat slečny jen na sex.
- ona není cuchta, to on je děvkař.
- okolí má pravdu
- O čem jste se hádali?
4)…
@JancaS84 píše: Že to s tou cuchtou táhl dál.
Tak to si snad člověk ohlídá, ne? Ve vztahu jsme si psali 24/7, říkali, kde kdo a s kym je, posílal mi sám od sebe i fotky apod.
Kdyby mel jinou ve vztahu, to poznám urco, na to máme jako ženy 6. smysl. Nikdy mě nezklamal.
@Anonymní píše:
Tak to si snad člověk ohlídá, ne? Ve vztahu jsme si psali 24/7, říkali, kde kdo a s kym je, posílal mi sám od sebe i fotky apod.
Kdyby mel jinou ve vztahu, to poznám urco, na to máme jako ženy 6. smysl. Nikdy mě nezklamal.
Když myslíš…
A ne, spousta lidí se nehada hned na začátku vztahu a s růžovým brýlemi to nemá nic společného.
Vždyť ani tobě, přes to vše co ti udělal neopadly. To si trochu protiřečíš.
@JancaS84 píše:
Když myslíš…
A ne, spousta lidí se nehada hned na začátku vztahu a s růžovým brýlemi to nemá nic společného.
Vždyť ani tobě, přes to vše co ti udělal neopadly. To si trochu protiřečíš.
Jenže my se znali déle, než jsme spolu byli ve vztahu.
A ano, opadly. Nevidím ho jako modlu, jako ideál. Vidím ho jako chlapa, co má své chyby a nemá jich málo. Ale záleží mi na něm a miluju ho. To nesouvisí se zamilovanosti.
@MáškaMarie33 píše:
Zkusila bych to.
Děkuju za názor, i když bude nejspíš menšinový
o to víc si ho vážím.
@Anonymní píše:
Děkuju za názor, i když bude nejspíš menšinovýo to víc si ho vážím.
Nemyslím si, že všichni chlapi jsou hned šmejdi, kterým jde jen o jedno s navíc si o ženách myslí, že jsou hloupé a na všechno skočí ![]()
@Anonymní píše:
Děkuju za názor, i když bude nejspíš menšinovýo to víc si ho vážím.
Většinou si člověk totiž opravdu uvědomí, o co přišel až, když to nemá ![]()
Vždycky mě fascinují vztahy, kdy už po 3 měsících se lidé hádají a ve vzduchu jsou slova jako rozchod. Navíc pokud jste schopni se rozejít na základě problému s bookovanim, tak to fakt asi nemá smysl…to co se dělo v mezičase není to nejdůležitější, spíš jak jste se k tomu dostali. Dej na okolí…
@Anonymní píše:
To je šílený se takhle navzájem stalkovat.
To asi do práce nechodite, nenakupujete… Nějací studenti, kterým vše zařizují rodiče? Ale i tak je to teda psycho…
Hezký večer (den),
svádím vnitřní boj a nevím, jak dál.
Měla jsem přítele, vztah 3 měsíce. Pak on to po jedné hádce (klasicky o blbosti) ukončil.
Mezitím si našel hned holku na sex, prý jen „účelově“. Scházeli se pravidelně.
Teď jsou to cca 3 měsíce od rozchodu. I když měl tu cuchtu, tak mi psal, že se chce vidět, promluvit si o nás, napravit to, ale údajně neměl čas (až teď jsem zjistila proč…ona).
Dneska jsme se sešli, řekl mi, že ho to hrozně mrzí, pořád mě miluje a s tou „onou“ to ukončil hned po tom, co mi kápl božskou.
A jestli mu to můžu odpustit a můžeme být zase spolu.
Nejbližší okolí mě nabádá a varuje, ať to nedělám. Problém je, že ho pořád miluju a je tam ta chemie a jiskra pořád. Nejradši bych mu skočila do náruče hned 🥺. Z té situace je mi na 🤢, ale…
Děkuju všem