Poradna duly
Jana Čurdová
velky nakupy udelame az budeme vedet co to je ![]()
strasne se na to tesim a moje maminka taky.ta uz by nejradsi kupovala tet ![]()
jejej, srpňátka… to to letí…
dalmatinka drzim pesti at ti to tentokrat vyjde az do konce ![]()
To věřím ale fakt ještě dost času a na můj metřík taky udělám ho po kontrole u dr.
Hanule píše:moc dekuji
jejej, srpňátka… to to letí…dalmatinka drzim pesti at ti to tentokrat vyjde az do konce
Drobek píše:ja si ho taaky udelala az kdyz jsem mela jistotu ze je v deloze.to jsem si ho chtela udelat az po 12 tydnu a to mi holky rozmluvily
To věřím ale fakt ještě dost času a na můj metřík taky udělám ho po kontrole u dr.
holky kouknete na muj test v moji galerii?? ja furt nevim..je tam tä carka???
je teda hodne svetlounka,ale myslim ze na to aby jsi byla tehu je to uz jasny ![]()
lendulin ale udelej test i zitra
.carka musi silyt,proto ze hcg roste kazdy den
.drzim palce
Holky, ja se nemuzu udrzet a nakukuju k vam a vzpominam, jake to bylo testovat a cekat na ty dve carky. To je super, uzivejte si to!!! Vsem moc preju, aby to vyslo!!! Jo, doporucuju testy s nizsim cislem citlivosti, rozeznaji pak HCG od nizsich jednotek. Klasika je myslim citlivost 25, ale jsou i testy s citlivosti 20 a ani nejsou drahe.
Ahoj holky,
tak se hlásím se slabou druhou čárkou, která postupně pěkně tmavne.
Já jdu na krev teď ve středu ke kámošce z porodnice
a k doktorovi jsem objednaná až na 11.1. Bude mi v únoru 25, jsem vdaná a natěšená na mimi,který se nám (jak to zatím vypadá) povedlo napoprvý po vysazení HAK. Když by to všechno dobře dopadlo-vidím to na poslední týden v srpnu.