Poradna duly
Jana Čurdová
gito já doufám, že jo
Taky jsme vybírali kvůli fusaku na zimu a kvůli předpokladu, že já (172) a přítel (195) nebudeme mít mrňátko… ![]()
Mj. má i polohovací zádíčka, tak trošku předpokládám, že na zimu by už mohl chtít trochu jukat ven, čímž by to bylo vyřešené…
Ta vnitřní vanička není teda nijak extra velká, 75cm a asi 35cm?,(doma jsem měřila Libertu po mě, a má 86cm), ale co jsme viděli my, tak je jeden z největších, co se vůbec dělají!
Ani Inglesina Magnum není větší!
Nenech se hlavně zmást na internetu rozměrama kočárků, protože tam píšou VNĚJŠÍ rozměry vaničky, pokud na to vyloženě neupozorní, že je ten rozměr VNITŘNÍ.
A několikrát se nám stalo, že jsme šli do krámu s metrem a i údaj na cedulce u kočáru byl špatně, a to vždycky uváděli větší..!
Takže lépe si to všechno přeměřit sama a nevěřit jim!
Tenhleten Firkon Verano je jeden z těch větších, pokud jsou ještě větší, tak nám nevyhovovaly v jiných parametrech, ale to už si všechno přesně nepamatuju…
Prostě vylučovacím způsobem vyhrál tenhle… ![]()
A děkuju za pochvalu mé poněkud nakynutější „maličkosti“
![]()
**Děkuji moc za radu, s velikostí jsem na tom stejně a když vezmu v úvahu, že já při narození měla 4,60 a manžel 4,10 tak mi nějak dochází, že ten náš mimísek,nebude asi nějaký špuntík …
![]()
Líbí se mi tento kočárek :
http://www.batolatko.cz/…ou,3844.html
Jinak uvažuji o Tako, jelikož bydlíme kousek od polska, a tam jej vyrábějí … bylo by to lepší, tam mě ale děsí ta váha 18 kg. Tahat to po schodech, uff ![]()
Prosím tě, na to že máš kousíček
do porodu, vypadáš moc dobře. Kolik máš navrch tak 6-8 kg? Na víc bych tě netipovala.
**
Obrázku, moc Ti to sluší!!!! Manžel to opravdu trefil ![]()
Gitu, já mám vybraný taky Firkon - začali jsme na Ivone, ale ten asi nemá vpředu otáčecí kolečka, tak jsme to změnili na Quatro a pak jsem viděla Verano, takže zatím vítětí Verano. Příteli je to už jedno, prý se mi stejně bude za chvíli líbit něco jiného ![]()
Myslím že na batolátko.cz jsem viděla i zimní fusak od Firkonu..
gito no upřímně, začínala jsem na 68… do 16tt jsem nepřibrala ani deko,
bylo mi pořád dost blbě, no - zato teď to doháním, kyselina hadr,
už mám 79
![]()
takže koukám, že spíš jen klamu tělem
![]()
mám děsný chutě na nezdravý jídla, který normálně nejím, tak to mimčo asi bude fakt celej tatínek a očkuje mě tím - smažák, hranolky, mekáč obecně, karbanátky, smažený ryby, salámy, buřty, brambůrky, čokoládičky…
No ne že bych tohle všechno jedla, třeba mekáč nehrozí, ale tak jako chuť by byla
![]()
Kočárek je krásnej, ty ivone a quatra pozor, jsou asi o 5cm nižší než verano a už je to docela znát… Jinak jsem měla tenhle přesně vybranej v tom veranu, ale Milanovi se na kluka nezdály kytičky, ale je fakt krásnej i v reálu. a snadnější manipulace s otočnými kolečky…
a koukám, že ti mizerové je asi zlevnili, během 14dnů asi o 300,–,
to teda naštve, za 350,– jsme si do toho navíc kupovali tu letní vložku ![]()
http://www.batolatko.cz/…v%5B3%5D.jpg
Obrázku, já si to vždycky zdůvodním tak, že miminko ví, co potřebuje a řekne si o to ![]()
Když se snažím jíst fakt zdravě, 100% pak ujedu na nějaké nezdravé šílenosti, protože mi prostě něco chybí… Teď právě po zdravé večeři mlsám…
Obrazku - mooooc ti to sluší
, manžel vybíral halenku sám? to je šikula!!!
Gita - my máme vybranej kočárek TAKO Jumper X, příští týden ho chceme jet konečně objednat, fialovo šedej moc se nám ta kombinace líbí, připadá mi taková jak na holku tak na kluka. Koukali jsme na něj na veletrhu a nepřišel nám nijak moc těžkej, ale je pravda, že my ho budeme mít ve „sklepě“ takže ho nikam moc tahat nebudem…
Taky si říkám aby se nám tam mimísek v zimě vešel, no uvidíme uvidíme… Ono na každým kočárku je něco, a připadá mi, že čím dražší a „lepší“ značka, tím menší korbička… třeba mě se fakt mooooc líbil Casualplay S4, ale když jsem viděla tu malinkou korbu, tak mi přišlo, že se tam mimís může vejít tak 4 měsíce maximálně a bez fusaku…
Holky, my byli dneska se ségrou a jejím přítelem na pouti ve Žďáře nad Sázavou, ti tři prolízali atrakce, já na ně koukala ze země
pak jseme si dali gyros v arabským chlebu zapili to kofolou, pak trdelník a jako bonus zmrzku, takže dneska jsem si dala fakt do nosu ![]()
Zíta mám v plánu vařit jen těstoviny s nějakou zeleninkou a krabí tyčinky, abych si trochu odlehčila ![]()
Díky
No, vybíral jí sám, jak já musím ležet… Taky jsem koukala, že si troufnul, a je mi úplně dobře ![]()
Ahooooj,
nemám dočteno,byl náročný víkend,včera js,e slavili Anetky svátek a dneska jsme jeli na výstavu do Budějovic a vrátili sse až ted uf vůbec necítím nožky,budu spát jak nemluvně
![]()
Jenom gito ohledně kočárku,jestli ho budeš tahat do schodů,tak 18kg je fakt moooc,já měla traxx jaguar,stejná váha a stačilo mi ho dát jenom do auta ufff ještě ted se klepu jen si na to vzpomenu
obrazku,jak ty to děláš,že na každý fotce vypadáš úplně jinak
jakoby tam vždycky byla jiná žena
a vůbec nejsi koule,já mám takovýhle pupajs už ted a to jsem 3 týdny pozadu,jenže nám zase slibujou malýho obříka ![]()
tak pááá jdu do vany a do pelechu
kačenko jsem žena mnoha tváří asi
![]()
takovej těhotnej chameleon ![]()
váha kočárku taky myslím, že těch 18kg je moc…
Ahoj těhulky,
nestíhám dočítat, tak jenom v krátkosti. Zápočty a zkoušky mám úspěšně za sebou, už mě čekají v červnu jenom tři. Zítra jdu do poradny, tak napíšu co a jak, ale asi je všechno OK, cítím se dobře a Mimisek krásně kope. Teď už bydlíme doma mezi igelitkama a krabicema, v sobotu budeme stěhovat, tak snad to nějak zvládneme a rychle se zabydlíme.
Jinak ve středu začínám předporodní kurz, tak už se strašně těším.
Mějte se všechny nádherně a pohlaďte si bříška. Papa
ahoj kočky
tak u nás byla po ránku krááásná buřina
zapršelo a hned se líp dýchá ![]()
Obrázku - tunika super
manža je šikula ![]()
a díky za info ohledně porodu … já to teda taky beru relativně s klidem - ven mimís prostě musí
… jen jsem začala mít trochu obavy z toho aby dr. něco nepromeškali a Helča byla v pořádku ![]()
a teď už nevím co jste povídaly .. ![]()
Niki - gratulace k úspěchům ve škole - jak já ti závidím
jsi šikovná!
a na KO hodně štěstí ![]()
Ahoj holky,
tak já se hlásím zase po dlouhý době. Konečně máme dostavěno, doma uklizeno a byteček začíná to fakt vypadat jako bydlení ![]()
Bříško …sice mě občas pobolívá, ale není to nijak závratná bolest, spíš takový to utlačování mimčem, jen když celej den něco dělam a neodpočinu si, tak to si to užívám o to víc. Pořád chodim do práce a na mateřskou jdu až v půlce června, takže ruku na srdce…už se nemůžu dočkat. Občas dorazím domu a rovnou jdu do pelechu a chrnim aspoň 2 hodiny a teprve pak můžu doma něco dělat.
Kontorly mam zatim všechny v pořádku včetně testu na cukrovku (fuj), jen mi chybělo železo a magnézko, takže to dlabu a dneska odpolko jdu na ultrazvuk ve 30 tt, tak jsem na prdelku zvědavá
Věcičky … tak těch se naštěstí chopila babi, co je s náma v baráku, takže já si je jen ukládám do komody a skříně ![]()
Porodnice…tak tu mám vybranou na Kladně ale jak jsem tady prostřelila pár stránek na jiný diskusi, tak jsem narazila na příspěvek, že má být porodka v červenci zavřená. Tak uvidíme jestli to klapne na Kladně nebo ve Slaným
Obrázku ta halenka ti moooc sluší
Hele, pár stránek jsem tu prostřelila a byla tady i fotka od tebe nějaký vložky do kočárku. To si mám koupit taky? Já to zatím nikde neviděla, ale je fakt, že jsem si říkala, jestli tam něco nepatří, aby mimčo neleželo přímo na tý látce
Pořád mám mezery a to přitom mám pocit, že nestuduju na netu nic jinýho
Tak se tu mějte krásně…
Tak jsem snad dočetla,ale stejně jsem zapoměla na chci reagovat
![]()
takže niki,gratulka ke zkouškám, jen tak dál
![]()
Porod - holky neřešte to,já vím,že se to snadno říká,ale ono stejně není co řešit,až to přijde,tak vás to stejně ochromí,protože takový typ bolesti prostě poznáte až při porodu.Dodnes jsem nenašla k čemu tu bolest přirovnat,z mýho pohledu bych to nepřirovnala ani k silnám MS křečím,fakt se to nedá přirovnat.Popravdě řečeno,já se na porod už těším,i když ten první nebyl procházkou růžovým
em,ale zase nebylo to nic,co by se nenechalo přežít
.Je fakt,že mi hoooodně pomohl manža,teda my tu první dobu měly strašně rychle za sebou,ale vytlačit našeho obříka byl teda mazec,tak jsem tajně doufala,že ted bude mimi drobnější a prej teda rozhodně nebude,tak z toho mám teda docela strach,ale jinak se těším…
já se bolesti a porodu jako takového nebojím … ale jen občas mě přepadnou obavy z případných komplikací a strach aby hlavně mimi bylo v pořádku ![]()
ale těším se taky ,hlavně že už jí konečně budu mít u sebe
a to že to bude bolet - no představa jak tou mrňavou dirkou leze něco tak velkýho
není se čemu divit ![]()
Katko tak tfuj tfuj ať to mimouš s tou velikostí moc nepřehání ![]()
… já chci malý miminko!!!
![]()