Poradna duly
Jana Čurdová
jo a s tou stydkou kostí - no teď je to v pohodě už nějaký čásek, ale taky mě to jednu dobu dost „bolelo“ (blbě se ten pocit popisuje) - ikdyž dalo se to vydržet, tak to asi nebylo tak zlý jak u tebe ![]()
ale teď mě spíš vadí že když vstanu tak asi jak se mimi dostane gravitací víc dolů dost mě bolí břicho - a nevím jestli to není to tvrdnutí … to neznám - ale je to každopádně nepříjemný pocit ![]()
no ale co 7 měsíc je 7 měsíc - nárok na hekání už mám ne? ![]()
Ibu to si píš že na to už máš nárok, já funím už teď a to jsem v 6. měsíci, zvlášť do kopce a schodů …
![]()
teď mi došli věci na postýlku a mám dotaz, může se prát hypoalergení peřinka a na kolik? Ať jsem hledala jak jsem hledala, nikde žádný štítek… ![]()
Jsem to nezdvořák
zdravím všechny a přejí kráásný slunečný den ![]()
já taky nepozdravila a nepopřála krásný den ![]()
tož KRÁSNÝ SLUNEČNÝ DEN
![]()
Gitu, já bych to viděla tak asi na 30°, max. 40° - ono to asi stačí ![]()
jo Gitu a za 5 dní už budeš v 7 měsíci
![]()
to mám od Katy - to já bych ani nevěděla
- posílala tady odkaz na pěknou tabulku jak odpovídají týdny měsícům ![]()
ibbu,no manža je srandista,někdy bych ho fakt … a to už jsem si ted na něj zvykla,ale ze začátku jsem netušila,co myslí vážně a co je prdel
a moje máma občas nechápe dodnes
Váhový odhady,tak na velkým utz jsem byla v 22.tt. a odhad byl 560-670g a ted na 3D jsem byla začátek 28.tt. a odhad byl 1200-1300g
,ale oni mimísové hodně přibírají ke konci tuším,že minule mi PA říkala,že poslení měsíc mimi přibere 30g za den ![]()
noční vstávání na wc je už opravdu horor a to vstávám tak 2× nechci to vidět ke konci,když jsem pak chodila i 5×
A včera zrovna manža Anetce pouštěl Vánoce,když byla u mě v bříšku,tudíž jsem měla 14 dní do porodu a fakt jsem se zhrozila,byla jsem jak sud ![]()
Hi,dodnes vidím to zděšení v primářově očích,když jsem přišla na kontrolní monitor do nemocnice a on vzal nejdřív průkazku a zjistil,že tam mám opravdu jen jedno miminko
![]()
Stydkou kost jsem zažila i s Anet,ale ted je to opravdu mařas auuu,včera jsem fakt nevěděla co s tělem ani vana nepomohla
Jinak taky přeji krásný slunečný den,Anet šla chrupčit,tak jdu ještě makat a pak se přesuneme k našim,máme to asi 150m
a jdu si naložit nožky do bazénu už se těším
gito,já myslím,že se může prát hypoalergení peřinka,ale dala bych jí jen na 30 stupňů,když tam není štítek a myslím,že to i stačí ![]()
ahojda holky!!!
Přeju krásný den a užijte si i zítřejší, před chvílí jsem na netu četla, že bude nejteplejší na několik dalších dnů dopředu - 30 prý zas až v červenci…
Já dnes nakonec vyrazila k dr. I když jsem psala, že se mrňous probudil, pak zase nic moc. Byla jsem už fakt nervózní, na netu navíc psali, že nejen menší intenzita, ale i méně časté pohyby se musí řešit návštěvou lékaře…
Takže mi dělal UZV, vše jsem viděla, docela se tam mrskal a já NIC NECÍTILA!!!!! Vysvětloval mi, že mi teď dost vyrostla děloha, je tam víc vody a tím pádem toho cítím daleko méně. Navíc mrňous se otočil HLAVIČKOU NAHORU
Takže tam, kde jsem cítila kopance je klid a právě teď jsem dostala slušnou herdu do močáku… Asi ví, že o něm píšu… Nicméně, ač se vše zdá ok, mám přijít zítra raději ještě jednou, přiznala jsem mu ty dva bouchance do břicha z minulého týdnu, proto to chce zkontrolovat. Tak doufám, že tam neviděl nic, co mi pak neřekl…
Jo a ještě mi vysvětloval, že příště, až od neděle budu cítit pohyby daleko slaběji než jindy, mám ihned v neděli mazat do nemocnice na monitor a ne až ve středu k němu… ![]()
Kačenko, taky mě občas něco pobolívá, jen nevím, jestli je to stydká spona nebo tříslo… Ale není to nijak hrozné. Horší jsou u mě záda, když sedím, bolí nahoře, když něco dělám, bolí dole ![]()
Ibbu, krásný pupík!!!!! ![]()
Ahoj děvčata,
tak domů už jedeme zítra, tak že dobaluji a zítra razíme domů.
Rosanko, dobře že jsi k dr. šla, hlavně že vypadá vše ok.
Tady můj mega pupek, jsem jak veleryba už teď. ![]()
katy,pěkný bříško ![]()
holky,tak já ten svůj mega pupek taky vyfotím,ale jenom oblečená,to přeci jenom vypadá líp
![]()
…my nejsme schopni koupit baterie do foťáku
Snad to stihneme do porodu ![]()
ros,tak to je jako u nás
já nemůžu najít nabíječku,nemůžu si uvědomit kam že jsem jí to šoupla,no jo přeci jenom jsme přestěhovaní krátkou dobu ![]()
Rosanko tak to je dobře, že jste oba v pořádku. U mě se jeden den mele jako splašený a druhý o něm není vůbec vědět … ![]()
Ale záda zato bolí perfektně … ![]()
Katy krásný bříško, krásná maminka ![]()
Teď jsem byla zpívat, ještě jsem to zvládla a tam se mlel jako o život a ty kopance!!! A teď doma, nic…