Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
21.5.09 16:05

Ivy , no hicák je dneska pořádný - ale „letní“ sestřih ti závidím :wink:

holky, tak podle pana dr. jsou to poslíčci, mám si asi zvykat, ptž povídal že se to bude teď objevovat častěji

(asi se neotvírám - on mi k tomuhle nic neřekne) tak mě jen prohmátnul a na KO zas až za měsíc :! 8O

ale jsem moc ráda že je všechno v cajku a mimís je tam pěkně schovanej! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
21.5.09 16:13

Ibu tak to je skvělá zpráva že jste oba v pořádku!!! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.5.09 16:22

Ibbu ko až za měsíc? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
21.5.09 16:27

čau holky,

nakukuji zas po delší době, doufám, že jste všechny v pořádku :wink:
Já jsem byla dneska taky na tom cukru (zdravím Ibbu :wink: ), fuj, to byl hnus, normálně rozpuštěnej cukr ve vodě :-( , ale nic to naštěstí se mnou neudělalo.
Doktorka mě prohlídla, všechno je jak má být. Nahoře mám zatím jen 5 kilo, tak jsem ráda, páč se cpu neuvěřitelným způsobem sladkým :oops: , asi si to bere všechno prcek…

Ibbu, já jdu na prohlídku taky až za měsíc a jsem ráda, aspon tam nemusím furt lítat, jinak břicho mě tvrdne taky, dneska zrovna po cestě do poradny, s Nikis tohle vůbec neznám.

tak já zas valím, musím vzbudit tu naši šípkovou růženku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
21.5.09 16:42

holky ani nevíte jak jsem si oddechla :! … a pak jsem si připadala jak blbec, že se tam ženu a nic to není :oops: (ale dr. to bere sportovně - konečně snad pochopil že jako prvorodička opravdu nevím co je a co není normální :lol: )

no každopádně KO po měsíci mě dostávají pořád - ikdyž už jsem si mohla zvyknout … no jdu až 25.6. 8O :lol: ale co, když se mi nebude něco zdát, pojedu se na něj zase podívat no :wink: :lol:

Katy - ty podprdy ti závidím - no já jsme zvědavá jestli na mě seženem 8O

• a to vybalování ti nezávidím - hlavně s chutí do toho … (znáš to) :lol:

no a jak Baffy?

Stofi - no hnus to byl, vypít se to dalo, ale to potom jsem nečekala - motání hlavy, myslela jsem že tam sebou seknu 8O ještě že už je po…

ikdyž podle moči mi sestra říkala že tam nějaký zbytkový cukr je 8O (ale že to nemusím nic znamenat, uvidíme zítra až mi dají výsledky z krve ) - no ještě cukrovku do toho a je to paráda :evil:

Každopádně Ivy - hodně zdaru a síly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
21.5.09 16:44

ještě mě napadlo, holky vám teď už dr. říkaji odhad váhy každou KO?

já se to fakt dozvím až na velkým utz a pak asi až po porodu :lol:

jo a Kačko, to uzamčení klidně udělej - teda myslím že to tady nikomu nevadí, že ne? :?:

• ale abych tady nebyla jak tisková mluvčí :D :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.5.09 17:22

Ibbu mě dr. dělá UTZ každou ko, no a pokaždé mi říká i odhad váhy. :lol:
NO a Baffy, už to asi lepší nebude, tak že pořád kulhá a chodí furt jen po špičce, prý jsou to ty nervy. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
21.5.09 18:34

Tak to je Otakarova hlava… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
21.5.09 18:35

…zkusím to ještě v notebooku, tady v tom počítači je všechno nějaké divné…
Ibbu, nevíš, co se nám stalo s metříkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
21.5.09 18:38

Jééé!!! Já úplně zapomněla všechny vás pozdravit!!! Jsem z toho počítače tak trochu vedle!!

Ibbu, to je dobře, že je vše v pohodě.. I když poslíci… To budeš mít až do srpna?

Katy, vůbec Ti nezávidím velké praní, vím, jak to vypadá, když odněkud přijedeme a to jsme nejdýl byli pryč tak týden…

Stofi, já taky mlsám, někdy se fakt neovládnu a pak je mi i zle :oops: Kil zatím taky 5, ale ještě není všem dnům konec.. Bojím, bojím.....

Ivu, alespoň se nenudíš!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
21.5.09 18:42

Ahojky spolutěhulky :D :D

Konečně po „delší“ době se taky hlásím, nejdřív všechny moc moc zravím :D

Ibbu - vůbec se nedivím že jsi šla radši na kontrolu, já bych šla asi taky, člověk nikdy neví, natož když je to poprvé že… Jinak s tím praním jsme na tom asi stejně, já peru všechno podle barvy a navíc spoustu věcí přepírám jen v ruce (spousta známých mě má kůli tomu za blázna) ale co :D …

Katy s Baffy je mi to moc líto, třeba se to časem přece jen aspoň trochu zlepší, držím palce!!

Jinak holky máte krásný pupíky, já bych vám sem taky nějaký fotky hodila, musím to nějak vymyselt, jak to udělat, když pořád nemám ten svůj noťásek :twisted: :twisted:

Já byla dneska v práci, po cestě domů jsme zamluvili kočárek, nakonec to přece jen vyhrálo Tako Jumper X barvička šedo - fialková, koupili jsme ještě kokosovou matraci, vaničku, lehátko do vaničky a takovou lehounkou deku do kočárku :dance: , v útarý mi přišla za žlutá mega:,–(a ko postýlky a přebalovací podložka, tak se tím chodím pořád kochat :D :D je to krááááááááása a jsem ráda, že už konečně máme aspoň něco…

Co se týká nočního vstávání na čůrání, tak já zatím jdu večer a pak až ráno…nevím čím to je… pupík už mi taky pěkě roste…

Jinak u nás byl dneska taky hic, ale teď se zatahlo a začíná bouřka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
21.5.09 18:58

Tak ještě jednou, tentokrát z notebooku: Otakarova hlava 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
21.5.09 18:59

Je to nějaké mrňavé, asi z toho nic nemáte… :cry:

Mondi, ty se máš, že už máš tolik věcí!!! Taky bych se chodila kochat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
21.5.09 19:01

Ibbu, docela se divím, že máš ko až za měsíc!!! Já byla dnes ještě na jednom uzv a po něm, ač dr. říkal, že je vše ok, mi řekl, ať přijdu o týden dřív, než mám napsáno… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
21.5.09 21:09

Rosi - ad metříky - asi dnes nefunguje jejich webovka občas vypadne, mě teda hlavně ten první

kočko, je dobře že se dr. jistí - chce tě mít asi pod kontrolou radši dřív - ikdyž věřím že se člověk začne obávat :?

ad fotka - nemáš ji na albu? takhle opravdu není moc vidět :(

a poslíčci jak jsem pochopila budou asi až do konce 8O řekl mi jen že se tu bude stupňovat - no uvidíme 8O ptal se mě jestli u nás nebyla bouřka (četla jsem že při bouřce je víc porodů :D tak asi pro to) a dneska u nás byla buřina teď navečer, ale bříško je docela v klídku proti včerejšku

Katy - taky budu držet pěsti ať se to s Baffy zlepší !!! věřím že jo :wink:

Moni - super nákupy ! je to fajn když už člověk doma něco má :wink:

• já teď taky peru podle barev a něco i ručně :lol: ono až bude prďolka tak už to budem házet do pračky jak to půjde … já teda ani neplánuju moc žehlení (teda spíš jak bude čas) :oops: :lol:

jo a pošli odkaz kočáru !

já bych taky chtěla utz :cry: píďu vidím akorát když se mi vrtí v břichu :lol: včera to vypadalo že si rovnala ruku nebo co těsně pod prsama 8O no musím říct že už to začíná být občas dost nepříjemný a bolestivý - ale aspoň ji „vidím“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí