Poradna duly
Jana Čurdová
katy,on by to taky přežil ![]()
teda holky,tady začala buřina a padají i kroupy
bojím bojím
NO u nás zatím jenom fouká, ale co to přivane to teda fakt nevím.
Přežít by to asi přežil, ale vypadal by jako 4%. ![]()
no taky už se těším až se Kačka pořádně „ukáže“ ![]()
na kojení jsem taky moc zvědavá - já se na to těším už teď tak doufám že nám to půjde - Katko jak dlouho jsi kojila?
(já jsem zase nějak přehnaně vtipná
)
u nás nic není ale psala kamarádka (BettyB. - Katka zná ze snažilek) z Prahy že u nich to taky začlo - Kačko ty jsi od Brodu viď? (jetli si to nepletu)
Ahojda holky!!!
Tak jsem doma z práce.. Dnes mě to tam vůůůůbec nebavilo a po obědě mi bylo strašně těžko… Měli jsme strašně přesolené maso, ani jsem to nesnědla…
Kačenko, já právě pohyby cítila dost silně do soboty a v neděli jak když utne… Placentu mám na zadní straně. On se mrňous hlavně otočil a asi mu trvalo, než vybral nějaký cíl. Takže teď už, doktorem probraný, mi dává pořádné kopance do močáku…
katy,nojájsem na plzensku,takže ono to k vám dorazí…
když by jenom vypadal jako 4% tak čert to vem,horší by byly následky
![]()
hele Katy, já taky říkala že bych klukovi teda holčičí nedávala - jak jsem se vždycky přehrabávala v těch věcech co jsem dostala na holku tak jsem se snažila najít něco neutrál … bohužel, když už to bylo bílý tak to mělo růžový lemování ![]()
ahoj Rosi, já se jdu nabaštit teď - tak jsem zvědavá, dlouho už mě nepálila žáha ![]()
Kačí no následky by byly opravdu horší než jen vypadat ![]()
tak vysočina ja v klidu … asi to jse vrchem - mme jen větrno ale slunečno ![]()
tak bacha holky ať vás to neodnese ![]()
U nás je už zase klid, jen místo slunečné oblohy zůstala ošklivá šedivá deka, ale neprší. A to máme dneska koncert se sborem pod širým nebem. Doufám, že ten déšť nevyčkává ![]()
čau holky,
k tomu zamčení, budeme si muset udělat novou diskuzi, kterou si vytvoříme v té uzamčené sekci, tuhle stávající opustíme.
Já ještě taky nic nechystám, plánuju to taky až na červenec jak Jezinka
.
A když jsme u toho počasí, tak u nás je nádherně ![]()
Jo, jinak odhad váhy mimča mě řekli až na tom 3D UTZ, v poradně mě doktorka UTZ nedělá, chodím jen na ty tři pojištovnou hrazený, ted mě čeká poslední.
Stofi , tak to jsme na tom s dr. stejně … taky si mysím že teď mi budou dělat velký utz ve 30tt a můj dr.mi ho asi dělat nebude - to bych si asi musela říct ![]()
Rosi - budu na tebe myslet ať nezmoknete, snad se to rozežene …
na co vlastně hraješ? nebo zpíváš?
ahojky ..
už jsem doma ..a odpočívám..chvíli to vypadalo na pěknou buřinu ..ale zas se to rozehnalo
za chvíli máme divadelní zkoušku a tak jsem upekla pizzu
jinak zkoušku mam opět za 2 ..a jsem spokojená …ještě 3
s tím uzamčením neporadím ..v tom se nevyznám
Kači ..krásné fotky
Kači nádherné fotečky, u nás se bohužel 3D nedělá, necháme se překvapit, jak bude vypadat … ![]()
Pohřeb jsme zvládli relativně dobře, jen co jsme ale dojely domů, tak se strhla buřina … ![]()
Jezinko - gratuluji ke známce, šikulka, ty zbývající zvládneš levou zadní ![]()
Ibu nám řekli, že to bude kluk, ale nikdy to nevíš na 100%
tak raději nakupuji neutrální, zelenou, béžovou. Ze začátku jsem si myslela, že to bude holka a pár bodýček mám růžových …
no co na doma se to vynosí … ![]()
Tak jsem se před chvilkou zbudila jsem prospala celé odpoledne.
![]()
Taky už jsem vše dočetla ale už zas nevím co ste všechno napsali
nějak mi ta paměť nebere asi těhu demence.
Jezi gratulace ke zkoušce.
Ibbu tobě na pondělí držím palečky. Svatbu má ségra 1 srpna ale už blázní teď šaty, cukroví, teď sme nakoupili ruzný stuhy a doplňky a já jí to kompletuji a vyrábím má toho vymyšlenýho požehnaně co musím vyrobit jelikož už nemáme maminku tak je to na mě.
a druhou svatbu bráchy máme 21. července takže paráda
Jinak krásný fotečky mimísků i bříšek.
Koukala sem že všechny máte tak krásně malé přírůstky na váze a tak já se svýma 12 kg sem tu jak exot.
![]()
Uzamčení mi nevadí.
Už nevím na co sem chtěla ještě reagovat tak až si vzpomenu.