Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
27.5.09 08:56

Ibbu magnesium by jsi měla fakt užívat pravidelně, jinak to nemá moc smysl. :D Já ze začátku taky užívala jak jsem si vzpoměla, ale teď jak mě začaly tak hodně bolet ty ruce, tak jsem teda fakt začla jíst pravidelně a jde to vidět, že to má smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.5.09 08:58

Jo jinak u nás už taky prší. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
27.5.09 09:58

ne že bych ti to Katko přála … :lol: :lol: :lol:

no já si taky říkám že musím začít pořádně - ty křeče jsou teď denně a nejhorší je že celý den se pak nemůžu hnout, lýtka bolí jako čert :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
27.5.09 10:01

holky taky máte pocit že jste jako „lazaři“ ? :oops: já si občas říkám že jsem horší jak stará bába jak pořád hekám a stěžuju si :oops: :lol:

ale pak si řeknu že jsem těhotná a je to JINÝ stav - jak mi neustále opakuje gyndař :wink: :lol:

a zase si musím postěžovat jak mě prudí moje okolí narážkama že mám moc velký břicho a co budu dělat ještě ty 2 měsíce :evil: (ty jo ale uteklo nám to, co? :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
27.5.09 10:04

čau holky,

Ibbu, já taky pořád čtu, že je to jiný stav, ale né nemoc, tak si pak vyber :lol: :lol: ale mám úplně stejný pocity :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
27.5.09 10:07

tyjo, tak tohle taky nechápu, kde ti ostatní berou měřítko na to jak má vypadat břicho v 7., 8. měsíci????
Mě taky začínají vadit ty řeči: „… ty nám ale rosteš“ „ale dost ti od minule vyskočilo břicho, co?“ :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.5.09 10:13

Jé holky, tak takové problémy já teda vůbec nemám, spoustu lidí by ani nevědělo že jsem těhotná, kdybych jim to neřekla. Asi to bude tím, že břicho mám odajak živa, tak že to asi nikomu ani nepříjde. :lol:

Děvčata jaký prášek používáte na praní věci pro mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
27.5.09 10:20

Stofi já si taky říkám podle čeho mají měřítka :evil: :evil: :evil:

hlavně švagr s přítelkyní (telata jsou oba - ikdyž on v sedmadvaceti už by mohl mít trošku rozumu) - každou návštěvu „tobě zas vyrostlo břicho“ nebo „týýý jo“ (to mě s.re snad ze všeho nejvíc!!!!) :evil:

:lol: :lol: :lol:

asi začnu nosit břicho v batohu na zádech aby to nikomu nepřekáželo

Katko, já mám LOVELU prášek - přemýšlela jsem ještě o tekuté ale nějak jsem to ještě neuskutečnila, ale teda že by nějak extra voněla (nechci samozřejmě nějak moc, ale takový to příjemňoučký, jemňoučký :lol: ) to mi moc nepřijde - ale co, za chvíli už to půjde do provozu a pak už to bude v tom letu jedno ne? :wink:

a „plánujete“ kdy by se pak „mohlo“ prát v normálním prášku? já nevím jak dlouho prát mimi věci samostatně a v jiným prášku :nevim:

ale aspoň zezačátku to chci vyzkoušet - manža občas trpí na ekzém a já jsem silný alergik od narození - tak čekám co se nám vyklube u Helči … ikdyž doufám že bude v pohodě a mine jí to 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
27.5.09 10:27

Katy, tak nad tím práškem jsem zrovna tento týden taky přemýšlela, na Nikol jsem si koupila Norit (ještě ho tam asi mám) a pak jsem začala po narození používat Ariel Kids, jenže ten se ted už nevyrábí :? a byl fakt dobrej, hlavně na fleky od mrkve a dalších sračiček.
Lovelu tam mám taky, ale ta taky nic nevyprala… tak já nevím, do čeho půjdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.5.09 10:30

No tak já mám zatím taky Lovelu, oblečení je skoro jako nové, tak že to zatím na oprání stačí a co budu používat pak to teda fakt nevím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
27.5.09 10:31

holky tak já taky budu netrpělivě čekat na nějaký tip - hlavně na to co pořádně vypere

teď na to první proprání si myslím že lovela stačí ale přemýšlela jsem pak třeba o normálním persilu - ten je prý dobrý na praní a nevím jestli tekutý by nebyly třeba lepší :?: :nevim:

určitě hoďte tipy! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
27.5.09 10:33

hele Katko, teď jsme 30 týden a v sobotu začínáme 31 viď - já jsem z toho taky pořád trošku jelen :lol:

jo a příští sobotu začínáme 8. měsíc co? 8O přijde mi to chvilenka co jsi psala že jsme v 7 měsíci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.5.09 10:37

jj Ibbu přesně tak. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
27.5.09 10:38

Já jsem třeba ty flekatý věci na noc namáčela do Vaniše a většinou ty fleky pustily :wink:
Katy, tak ty jsi plínky namočila do Sava? Mám ho tam taky a plínky jsou celkem zašedlý, tak že bych to taky zkusila?
A vy už všechny perete???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
27.5.09 10:41

Stofi - já pomalu začínám, jen tak jak mám čas a podle počasí :wink: :lol:

a vanish dobrý? mám ho ozkoušený akorát na koberce a jinak ne - to je ten na skvrny, tekutý?

no plínky budou taky docela zábava - aby bílá zůstala bílá :lol: (savo to teda jistí :wink: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí