Poradna duly
Jana Čurdová
nejde mi to ![]()
tady aspoň odkaz na stránky http://www.kocarek.cz/…erqules-kočárky%20Razor%204%202008-515.html
a foto ? … ![]()
http://www.babyexpert.cz/…g/H60801.jpg
http://www.babyexpert.cz/…y/h94801.jpg
povedlo se ![]()
jo a prý jsou u toho super velký kolečka ![]()
Ahojky ..
Dík za držení palců …něco jsem věděla..něco opsala
…a mam za 1
Tento týden asi díky počasí bych spala i za chůze a nejlíp se mi spalo u učení
Navíc to byla Orální histologie - tkáně a vývoj zubů .a samé podivné těžko
zapamatovatelné výrazy ..tedy aspoň pro mě …to fakt nešlo vše uložit v hlavě ..
Tak ještě 2 příští pátek a mam prázdniny ![]()
Jinak já taky chodím po +- třech týdnech na KO a teď jdu zas až po 4 ..je to různé
V úterý jedu na KO do Budějic na hematologii -tak uvidím co mi poví tam a na gyndu jdu až 18.6.
Katko ..držím palce ..ať se ty ruce dají zvládnout a brzo to přejde !!!!
Ibbu ..já chci taky v úterý něco koupit …až budem v Budějovicích
A meloun jsem si koupila dnes v Pze v Tescu ..ale jen 3 kg .
víc se mi tahat busem nechtělo
jinak švestkové knedle i žampióny bych si dala také .. ![]()
jinak pěkný kočárek
Rosanko ..jen odpočívej a nech se hýčkat ..někdy to není na škodu
Jé smažák jsem měla minulý týden …vyloženě „licht" zdravá strava . .ale dobrááááá ![]()
S kočárky vám moc neporadím ..jak jsem psala mam Patron Apolon .a ten je spíš na vesnici..do terénu ..a Ondřej v něm spal skoro do 3let
jsem s ním spokojená
Teď bych možno volila jiný ,,ale měnit rozhodně nebudu
přeji fajn víkend i když asi chladný a upršený .
Ahoj holky!!!!!
Tak nám včera zkolaboval notebook a odmítal znovu naběhnout. Přes noc si asi trochu odpočinul, tak zase jede. Přítel chtěl udělat diagnostiku harddisku, ale při tom taky zkolaboval nebo si ještě myslí, že by mohla být špatná baterie…
Jezinko, gratuluju k fakt úspěšné zkoušce!!!!
A ještě týden a pak prázdniny!!! To já mám prázdniny až za 4 týdny, ale zase se nemusím nic učit ![]()
Docela se divím, že máš KO někdy i za 4 týdny!!! To ZP nějak šetřej!!!
Holky děkuju za zkušenosti s línáním psisek… Dnes mu jedu koupit tabletky na odčervení, koupili jsme chloramin na boudu a ten nový kobereček, takže pokud počasí dovolí, tak bychom mu vydesinfikovali boudu a dali odčervovací tabletky (snad jen preventivně)…
A co se týče rozmazlenosti, myslím, že náš pejsan vede
Ale když má dostat nějaké tabletky, tak je to takový trouba, že myslí, že dostává pamlsky a spolkne to, ani nepozná, co to bylo.
Horší je to s kočkama, těm taky motáme tabletky do salámu a pak je ještě hlídáme, čekáme, co vyplivnou a dáváme další kolečko salámu,… No hrůza!!!
Ibbu, to je pořádný terénní kočár!!!!
Katy a Ibbu, nedávno jste se zmiňovaly, že už budete osmý!!! Od kdy to je? To já budu zas skoro poslední ![]()
A ještě jsem zvědavá… Musíte někdo z vás užívat železo? Jestli jo, jak to snášíte? Já od té poslední KO železo vyhodím tak 5× do týdne… Bohužel někdy i se snídaní
… Tak si říkám, jestli to má vůbec smysl to užívat.. ![]()
Dobré ránko,
Rosanko železo neužívám, uvidím jaké budou teď výsledky krevního obrazu, možná mi ho na:,–(í.
Jinak co se týče těch měsíců kdy který začíná, tak posílám odkaz na přehlednou tabulku. http://www.modrykonik.cz/…_1837901.jpg?…
Jezinko moc gratuluji, a příští pátek to bude určitě brnkačka a už to budeš mít za sebou. ![]()
Ahojky ![]()
Jezi - gratuluju ke zkoušce!! ![]()
Co se týká línání pejsanů, tak ta naše sice vylínala hodně, ale tak nějak souměrně, takže holý místa nikde nemá… akorát vypadá hrozně hubeně
Co se týká prášků, nebo tabletek, tak to je u nás taky v pohodě, buď jí to dám do salámu a když jsem jí dávala vitamíny na klouby tak je baštila jak pamlsky… Jednou jsem jí dávala stříkačkou homeopatika přímo do tlamičky, bylo s tom roztoku trošku slivovice a ona normálně viděla, že jdu s tou stříkačkou a už seděla a slintala
![]()
Já mám akorát problém vytáhnou jí klíště pokud ho má přímo u oka, když byla ještě menší, tak jsem jí tahala klíště a ona sebou cukla a já jí těma kleštičkama rýpla do oka a ona se od tý doby bojí, ale jinde na hlavě jí to vytáhnu v pohodě.. Jinak jí vždycky nějak „znásilním“ ale teď se mi s ní prát nechce, no naštěstí má ampulky, co jsou celkem spolehlivý, tak to nemusíme až tak řešit ![]()
S těma kočárkama je to těžký, buď koupit klasickej velkej hlubokáč (třeba roan nebo tak) nebo kombinaci a tam ty korby jsou plus mínus pár cenťáků stejný, takže já počítám s tím, že se nám tam mimís v zimě nevejde, tak půjde do sporťáku a bude… na druhou stranu jde o pár měsíců…
My už jsem to objednali to Tako, takže už to neřeším a pak uvidím jaký bude na používání ![]()
Ten Herqules u nás má taky jedna mamina, je to takovej robusní kočár, celkem se mi i líbil, ale někde na netu jsem četla, že už je jen doprodej loňský kolekce, protože kůli krizi se letošní kolekce nedělá, myslím že to bylo na delfínkovi, ale nevím už přesně
Počasí je u nás taky pěkně hnusný
no a to má táta dneska oslavu 50tin, takže místo grilovačky venku budem sedět doma
ááách jo.
Ale co masíčko bude, nějakej zákuseček taky, nálada snad bude taky veselá, tak se to třeba povede i tak…
Železo taky nemám, akorát jod a „preventivně“ magnézko, ale to neberu vůbec. Podle porodní asistentky co vede náš předporodní kurz, je to zbytečný brát, když nemám křeče a netvrdne mi břicho. Pochopila jsem to tak, že stejně určitou dobu před termínem se magnézko musí přestat brát aby to pak „nebránilo“ kontrakcím, protože to jsou vlastně taky křeče. No možná jsem to pochopila blbě, já když něco fakt nemusím brát, tak to neberu…
Tak se mi na druhej pokus podařilo nakopnout notebook, uvidím, jak dlouho vydrží…
My byli u veterináře pro ta odčervovadla a ptala jsem se ho, říkal, že to nejspíš bude nějakou bleškou
Máme mu trochu dotáhnout obojek proti parazitům a nacpat co nejvíc pod srst - na krku jí zrovna má nádhernou a pořádně hustou… No a když to nepomůže, máme ho přivézt ukázat…
Mondi, ty se máš!!!! Neboj, oslavu si užijete i když je venku ošklivo..
S tím magnézkem jsem to taky slyšela, kamarádce to zapomněli říct, že už ho od 36. nemá brát a pak jí málem vyvolávali porod. A to jí dr. říkala u 14 dní, že příště se už spolu neuvidí, protože do dvou dnů porodí - podle čípku a tak…
Železo si od zítra prostě brát nebudu, četla jsem, že je ho dost v jahodách a bobulovitých plodech, takže vyrazím na zahrádku a budu baštit. Jahody už zrajou, sem tam jsem našla i nějaký rybíz… V úterý to chci říct dr., uvidím, jak se na to bude tvářit ![]()
Jinak u nás prší a to jsem vyprala, musím to pověsit v obýváku na sušák
A jinak není ani zima, máme skoro 15!!!!
Katy, díky za odkaz!!!! Já ho mám uložený ve velkém počítači, jenomže tam teď není napojený kabel na internet… Takže ukládám i do notebooku… No ale jestli mi ho přítel celý předělá, tak nevím, co mi v něm zbyde…
Jinak koukám, že to máte s Ibbu už fakt za pár… A já zas budu smutně čekat…
![]()
Rosanko neboj taky se dočkáš. ![]()
Jinak u nás je hnusně, sice už neprší, ale je strašná zima, teploměr ukazuje jen 10 stupňů. ![]()
Navíc Týnka je dnes nějaká protivná, tak nevím zda na ní něco leze a nebo je to tím počasí a nebo taky by to mohlo být tím, že jí nechceme pustit pohádky, nejraději by furt čuměla na tu bednu. ![]()
Jinak neštovice zatím nemáme, tak že už snad ani nebudou.
Rosanko, vet má pravdu, klidně to může být nějaká bleška..........spoustu psů má na blešky alergické reakce. Jaký obojek používáš proti parazitům?
Monda oslavu si hezky užij a pořádně se nadlábni, hned bych taky šla na nějakou oslavičku. ![]()
No to nevím
Je zelený a stál přes 200!!!
Ale je fakt, že ho nemá na kůži…
Neboj, Týnku to přejde, všichni máme občas špatnou náladu ![]()
Nám zase sklolaboval notebook, dneska už snad popáté… Asi by to chtělo nějakou větší opravu…
Ahojky,mám termín 1.8. tak se k vám přidám…jinak jsem z Kladna… ![]()
Ahoj Edik!!!!
Jéééé, v Kladnu přítel kupoval auto!! A když jsme jeli zpátky, zabloudili jsme ![]()
My jsme totiž chytráci jeli bez mapy, jen podle navigace v mobilu. Jenže ta nebere v úvahu, jestli jsou někde objížďky nebo ne, takže pokud jsme někde museli jet jinudy, tak to na nás pořád hulákalo, že se máme otočit!!! No a cestou zpátky se mobil vybil, takže navigace žádná ![]()
Edik, čekáš první mimi?