Poradna duly
Jana Čurdová
Edik ..ahojky a vítej mezi námi ..když budeš chtít ..přidám tě do tabulky ..jukni o několi stránek dozadu a pak mi napiš něco o sobě ..co se ti bude chtít zvěřejnit
..nejlépe SZ
Jojo, čekám první… Jsem střídavě natěšená, vyděšená, v depresi jak to všechno zvládnem, štěstím bez sebe…
Edik seznámek je na stránce 166, tak tam koukni a když tak pošli Jezince SZ jak už psala. ![]()
Edik - vítej mezi náma ![]()
Mondi - pořádně si oslavu užij, my taky měli mít dnes grilovačku, manža má 33. roků, tak jsme to odložily o týden, v tom počasí se to nedá. Oslavily jsme to decentně včera. Zatímco se já teď cpu dortem … ![]()
Rosanko - držím pěstičky, ať to pesanovi zabere. ![]()
Jezi - velká gratulace ke zkoušce, na pátek budeme držet pěstičky. ![]()
JInak u nás je taky hnusně, teplota kolem 10 C. ![]()
Gitu, dobrou chuť!!! Taky bych si dala
Já teď z nouze dojedla takové šílené bonbony - jmenují se Ferda a je to něco jako lipo - obarvený cukr…
TAk to jsme o tom uplně stejně Rosanko:-) jsem ráda,že nejsem jediná…
Jinak všem dík a nesnámek určo kouknu:-)
Gitu, mám pocit, že to mám trochu z ruky. Jsem od HK.
Ale zas tu máme 15 stupňů!!! Před chvílí přestalo i pršet, takže jenco pověsím prádlo, půjdu si otrhat jahůdky. Docela se divím, že zrajou i v tomhle ubrečeném počasí…
Edik, ale zvládeme to i tak!!!! Už nakupuješ?
Rosanka: No mám už celou postýlku a jinak ani ne,ptz příští týden dělám ustní maturitu,tak se na to vrhnu pak a jak si na tom ty?
Edík ..mohu se zeptat kolik ti je ![]()
jinak držím palce ..já mam příští pátek poslední 2 zkoušky ..dělám VOŠ obor dentální hygiena v Pze …1rok