Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3963
30.5.09 15:41

Edik, my máme zatím postýlku, balík jednorázovek, balík vlhčených ubrousků a zděděné oblečení. Sama jsem koupila cca 3 bodýčka, 1 kalhoty a 1 kabátek :oops:
A co máme kupovat: máme vyhlídnutý kočárek, matrace tam měli jen dvě poslední a ty se prý zrovna moc neprodávají, takže se máme stavit v týdnu, kdy bude nové zboží, peřinky jsme tam chtěli koupit, ale trochu mě zarazila taková samozřejmá věc, že je více rozměrů, tak jsme taky nic nekoupili, chtěli jsme nejdřív na netu zjistit nejdostupnější rozměr povlečnení… Nebesa asi kupovat nebudeme…
No a pak ještě vaničku, osušky, nějaké ty látkové plíny - nedávno jsem tu psala, že ty po mně a mém bratrovi se trochu rozpadají :twisted:

Jinak držím palečky, ať zvládneš maturitu!!!!!
Jezinko, Tobě taky držím palce!!!! To máš dvě zkoušky naráz? 8O
Holky, pevné nervy na učení!!!!! Já se sotva dokopu, abych udělala úkol z AJ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
30.5.09 16:13

Rosanko dávám tady odkazy na stránky, kde jsem si koupila peřinky,matraci, povlečení,zavinovačku, mantinel, kapsář,deku, mají i potištěné plýnky, vzuala jsem si zatím jednu se slonama, ale nedoporučuji, je hrozně tenká,skoro průsvitná … Jinak jsem ale spokojena. Rozměry peřinky mám ty větší
135/100.
 http://www.mamitati.cz/index.php

Cca za 2000,– a pak neplatíš poštovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
30.5.09 16:15

Jo a vaničku jsem si koupila na aukru spolu s lehátkem do vany. Je to vše nové a stálo mě to cca 300,– i s dopravou.

http://www.aukro.cz/…auctions.php?…

Tady na tomto odkazu je ten prodejce a má tam i spoustu jiných věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
30.5.09 16:16

Jezinka: Je mi 19 a jinak ti budu držet palce at to taky zvládneš:-)

Rosanka:No to jsi vybavená:-) ale tak pořád lepší je mít vše dřív než to shánět na poslední chvíli,tak dopadnu já,uvidíš,než se k něčemu dokopu tak to trvá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
30.5.09 16:20

Edik je lepší, když si to kupuješ pomaličku dopředu, potom to není taková pálka.
Já mám sice švagrovou co má už dvě děti, ale všechno na mimi si kupuju sama, páč máme mezi sebou takový ty vztahy … :?

Jinak vám děvčátka mohu aukro jen doporučit, dá se tam sehnat opravdu vše, koupila jsem tam i pár hadříků na malého, nějaké knížky … parní sterilizátor do mikrovlnky … po jednom dítěti ale v poho … :D

http://www.aukro.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
30.5.09 16:33

Gitu, asi máme podobné švagrové :lol: :lol: :lol:
A aukro je supr, přítel mi tam koupil dvoje těhu kalhoty za super cenu!!! Jen teda velikost byla trochu větší, než jsem čekala, takže mi krapet padají… Nosím je alespoň na doma a do práce nosím takovou tu sukni s laclem, jak má po stranách knoflíčky… Tu mám teda od kolegyně..

Na mamitati mrknu!! Dík za odkaz!!! Nad 2000 bez poštovnýho, to je fajn!! Pokud se rozšoupnu, vejdu se do toho i 2× :lol:

Edik, ty jsi mladá maminka!!!! Chodila jsi na denní studium?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
30.5.09 16:41

Rosanko to si piš, že se do toho vlezeš, já jsem se musela hodně krotit, měla jsem to něco málo přes 2000,–. Teď tam přidaly i Baby otisk, kde si otiskneš nožky nebo ručičky miminka. Vypadá to roztomile.
Dej pak vědět, jestli tě tam něco zaujalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
30.5.09 16:47

Gitu, tak jsem to prolezla a spoustu věcí je tam fakt levnějších!!!! Třeba jen ta peřinka s polštářkem vyjde skoro o 100, povlečení s mantinelem tak o 50, matrace taky tak… A u toho povlečení mají nádherný výběr!!!!!! Úplně jsem se rozplývala… Jen jsem nenašla vaničky… Prostěradlo teda mají dražší, ale ono to může být kvalitou… Jednou jsem si koupila v nějakém výprodeji prostěradlo na dvojlůžko pro nás a i když rozměry odpovídaly, bylo malé a vydrželo ani ne půl roku. Pak se rozpadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
30.5.09 16:52

Vaničky tam bohužel nemají. Prostěradlo jsem si koupila jedno zelenkavé, k povlečení ale jinak mám na jednolůžko prostěradlo tak mu občas šoupnu i to. :D

Nejdřív jse si chtěla koupit celou :,-(u, ale potom jsem si řekla, že volánky nebo nebesa mít nemusí a tak jsem si vybrala jen mantinel,kapsář,zavinovačku,povlečení,prostěradlo … ale barvičky a výběr úžasný. Zvítězila zelená ale dloooouho jsem nad tím seděla … :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
30.5.09 18:06

Jéééé!!! Zelená se mi tam taky líbila. A pak ještě jedna dožluta, jmenovalo se to džungle nebo Afrika nebo tak nějak a byly na tom zvířátka z Afriky… Já taky chci jen povlečení + mantinel a prostěradla asi vezmu béžová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
30.5.09 18:41

To je dobře, že se ti líbí, taky jsem dlouho hledala na netu podle ceny, a tohle mi přišlo rozumný :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
31.5.09 07:46

Dobré ránko holky!!!!
Ve východních Čechách je pod mrakem a teplota kolem 10 stupňů… Ale taky nádherný voňavý vzduch!!!

Gitu, jak dlouho jim to v mamitati trvalo, než Ti objednávku poslali. A platila jsi předem nebo dobírkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
31.5.09 08:05

Gitu, ještě jsem se chtěla zeptat, kupovala sis i přebalovací podložku?

O téhle píšou, že je na postýlku 120×60, to ale neznamená, že má rozměry 120×60… :oops: ?
To je taková ta, co se položí přes postýlku? Má nějaké výstupky, které ji udrží na místě, když sebou bude miminko šít?
 http://www.mamitati.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
31.5.09 08:06

Aha, takže bez obrázku… Jak jsem včera psala, notebook kolabuje, takže píšu z normálního počítače a v nabídce mi chybí zkopírovat URL, takže mi ani nejdou vložit obrázky :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
31.5.09 08:24

Rosanko když chceš vložit obrázek, tak musíš na něho kliknout pravým a dát vlastnosti a tam zkopírovat adresu obrázku a tu pak vložit mezi img. :D

http://www.mamitati.cz/…rod35016.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital