Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj děvčata,
Rosanko a výsledky ti hned dali, nebo je pošlou k dr.?
No hlavně že jsi to přežila, mě bylo šoufl pak celé odpoledne, tak snad ty na tom budeš lépe a rychle tě to přejde.
Katy, výsledky pošlou poštou…
Už mi je lépe, snědla jsem 2 smažáky a kupu hranolek s tatarkou a to vše zapíjím zeleným čajem. Ideální pro těhule ![]()
Teda Katy, já kdybych si dala smažák k večeři, tak mě tlačí v žaludku ještě ráno ![]()
ahoj holky ![]()
Rosi to je fsjn že jsi to zvládla v poho - a jak kočár? už máte vybráno? ![]()
a nedělejte mi chutě se smažákem
taky bych si dala - ale dneska jsem měla švestkový knedlíky … no a zajídám to melounem ![]()
neodolala jsem a v lidlu si koupila 5 kilo
no a je moooooc dobrý ![]()
ale zítra chci dělat plněný žampíky - s hranolkama samozřejmě ![]()
tak papapapa a opatrujte bříška - já jsem po včerejšku po celém dni v práci KO tak si musím jít lehnout teď …
Ibbu, melouna jsme si koupili taky!!!!
Je to mňamka… No a taky se je letos pokouším vypěstovat na zahradě. Tak uvidíme…
No a švestkový knedlíky… Ty miluju…
Minulý týden jsem na porodním kursu měla borůvkový… Taky nebyly špatný, ale švestkový jsou švestkový…
Kočárek jsme chtěli od Firkonu, ale než jsme vyrazili do Dvora, kde je velkoobchod pro ČR, stavili jsme se ve Vesně, to je kousek od nás, a tam nám Firkona rozmluvili a i předvedli, proč… Sice na prodejně pár kousků mají, ale prý je nenabízejí…
Takže nám doporučili V-cross, předvedli, vysvětlili… Navíc je k tomu i úžasný servis, takže si ho tam nakonec koupíme…
Mají tam i další věci na miminko a co jsem sháněla ceny na e-shopech, ani se to moc neliší. Tak tam asi příště vyrazíme s naditou peněženkou..
No a taky jsme koupili balík jednorázovek - new born 3 - 6 kg, abychom alespoň něco měli…
Katy, první důvod byl nepoměr kočárku vůči mé drobné postavě - prý se ke mně vůbec nehodí…
Pak nám ukazovali a nechali nás vyzkoušet - když budu najíždět na patník, musím nejprve překonat odpor pér a pak kočárek rychle vypruží…
No a asi nejvíc rozhodlo, když nám ukazovali sporťáček - v zimě by táhlo na miminko do boudičky, protože je to tam všechno takové volné a na léto, když se boudička ze sporťáčku sundá, nebyly tam skoro žádné zábrany po stranách a za hlavou nebylo vůbec nic..
Já s tím žádné zkušenosti nemám, Firkon jsem chtěla strááášně moc, četla jsem o něm samá pozitiva, ale je fakt, že ten V-cross se mi v reálu nakonec líbil víc a je za úplně stejné peníze…
Původně IVONE, ale ten sám nezatáčí, pak se mi líbil Quatro ale ten se mi pak zdál takový oplácaný a nakonec Verano… A ten je právě vyšší a to byl první důvod, proč si mě v obchodě všimli, když viděli, jak u něho stojím…
No já nevím, podle mě ti stejně bude prodejce nabízet to čeho se potřebuje zbavit.
Tak že já na ně nedám a koupím si to co se mi líbí. ![]()
Kolik teda měříš, že jsi podle prodejce k tomu kočárku drobná?
Jo a teď čtu, že to pérovaní je možné blokovat, tak že to bych jako problém taky neviděla, že se musí překonávat nějaký odpor, když to můžu zablokovat a nic mi odpor klást nebude.
Katy, měřím cca 1,60… Já bych řekla, že se v-crossu nechtěli zbavit, ale že jsou na ně výhradně zaměření… A vím, že v okolí hodně mamin kočárek má právě odtud, ale nikdy jsem nevěděla, jakou značku, a všechny si je chválí… Proto jsme se tam také jeli podívat.. Takže já se asi přesvědčit nechám… A jak jsem už asi psala, v reálu, když jsem je viděla vedle sebe, vypadal líp ![]()
Tak jasně je to prostě tak že jsou na ně zaměření a proto ti ho budou do nebe vychvalovat. Prostě každý prodejce bude chválit to svoje. ![]()
No však uvidíš jak budeš s nim spokojená, hlavně aby sloužil. ![]()