Poradna duly
Jana Čurdová
A nebo stačí normálně vložit odkaz bez jakých koliv značek, jen takto:
http://www.mamitati.cz/index.php?…
Dobré ráno děvčátka ![]()
Tak u nás pro změnu zase prší a je zima, už jsem musela zapnout topení. ![]()
Rosanko, podložku jsem si koupila přes aukro,ale tu co tam nabízejí je klasická co se dává přes postýlku. Psala jsem té paní dotaz a to mi odpověděla. Měli by k tomu být i aretační zarážky, aby když se mimčo bude mlýt ti nespadlo.
Poslaly mi to cca do 2 týdnů, PPL a platila jsem při převzetí. ![]()
Takže sis vybrala? ![]()
Ahojky holky…
Rosanka,ano mladá jsem:-) a jo,rozhodla jsem se dostudovat to normálně…jinak bych se k tomu asi nepřinutila..
Jinak přejikrásný den všem ![]()
Holky pořád řešíme jak se bude synátor jmenovat. Kamarádka navrhla Jakuba. Je to hezké jméno i manželovi se líbí. Ale …
Celým jménem by se jmenoval Jakub Kuba. ![]()
Není to blbý?
Ahojky Gito,bude to zřejmě holčička,poslední UZ ještě máme před sebou a jmeno ještě nevím…a co se týče mě tak se mi Jakub líbí víc než Kuba,ale jinak je to v podstatě to stejné,nebo ne?
No právě, příjmení je Kuba, tak jestli to není blbý. Jakub Kuba. ![]()
No mě to zní hezky a je to originální,hlavní je aby si s tím byla spokojená ty
Katy, on to má přítel v normálním počítači nějak jinak nastavený a tam po kliknutí pravým tlačítkem nejsou ani vlastnosti ani zkopírovat URL, což běžně dávám z noťase… On tam má nějaké spešl windows ![]()
Jinak jsme teď notebook rozchodili, i když je nějaký divný… Tak uvidím, jak dlouho půjde…
A až bude opravený, bude jenom můj
, páč přítel si kvůli škole musel koupit výkonnější…
Edik, to máš pravdu, jak se škola jednou přeruší, tak se pak už nechce… Já když si vzpomenu, jak jsem byla pilná a pečlivá… A teď? No hrůůůůůza ![]()
Gitu, to je úžasný!!!! Jakub Kuba… Opravdu záleží jen na vás…
Gitu, zatím mám vybráno cca za 2200 a to jsem nakonec vzala povlečení bez mantinelu… Ještě čekám, až mi odpovědí ohledně matrace a kojícího polštáře a rozhoduju se ohledně přebalovací podložky, jestli dát tu přes postýlku nebo tu, co se položí třeba na stůl… Takže až to zkompletuju, myslím, že to tak 3500 bude
…
Teda, ale jsem ráda, že sis vybrala, vím jak je těžký se rozhodnout, kde co nakoupit. Já mám tu podložku co se dává přes postýlku. ![]()
S polštářem na kojení zkušenost nemám, tak jsem nevěděla, jestli si ho objednat. ![]()
Taky si myslím, že je to „originální“ dát mu jméno Jakub Kuba, ale co si chudák bude říkat, až bude větší.
Ale líbí se nám.
Ahojky holky,
nejdřív vítám nově příchozí těhulku Edik mimichodem moooc držím palce ať maturitu zvládneš!!!
Co se týká nákupů přes net, tak já jsem si objednávala
u do postýlky na http://www.ebutik.cz/ a maximální spokojenost
přišlo to asi do týdne PPL a v pohodě
.S Aukrem nemám zatím zkušenost, ale musím to vyzkoušet
Matraci, vaničku a lehátko do vaničky jsme kupovali v normální obchodě. Matrace kokos cca 800, vanička s lehátkem 400 (obyč. vanička a látkové lehátko jak bývalo ještě za nás).
Jakub Kuba se mi náhodou mooooc líbí. U nás jsme přemýšleli, že malýho pojmenujem po tátovi Leoš (teda hlavně manželovi se to zamlouvá), mě se to nelíbí dávat jména po rodičích a čím víc nad tím přemýšlím, tím míň se mi to chce dávat. Mě se líbí David. K našemu příjmení (Kašpar) se takový ty „cizí“ jména bohužel nehodí. Jinak bych šla asi do něčeho míň klasickýho ![]()
Rosanka - držím palce ať máš počítač co nejdřív spravený, já mám noťas na reklamaci už od března, už to spravili a pak se to zas pos…
už mi z toho hrabe, ale vypadá to, že během tohoto týdne už mi pošlou úplně nový, tak snad už ho budu mít…
Oslava včera byla super
měli jsme to nakonec doma v obýváku, bylo nás tam asi 20 lidí, a fak jsem se nasmála (dneska mě bolí „svaly“ nad bříškem, asi jsem si je namohla tím smíchem
). Byli jsme tam asi do půlnoci, takže jsem teď vstávala
ale bylo to super!!
Dneska noťas zatím drží, ale pro změnu zase 2 hodiny nešel internet.
Mondi, vidíš, oslava se vydařila, i když počasí nic moc… Hlavně když se sejdou fajn lidi…
Gitu, kojící polštář má moje kamarádka a nemůže se ho vynachválit. Tak bych ho chtěla taky a doufám, že to teda nebudou vyhozené peníze…
Tady je dneska opět hnusný počasí, prší, fouká a navíc je asi jen asi 8stupňů
![]()
Miláček před chvilkou odjel s chlapama na ryby, vrátí se až ve střdu, do tý doby tady bude spát mamka ![]()
Kojící polštář mi půjčila kamarádka, tak uvidím jak se osvědčí ![]()
Na kurzu nám PA poradila že stačí místo spešl polštáře ohrnout normální peřinu a ta se navíc dá líp „tvarovat“…
Holky chtěla jsem se zeptat, která máte do postýlky mantinel jak ho perete? Já mám tenhle : http://www.ebutik.cz/index.php?…
a nevím jestli ho můžu dát normálně do pračky aby se třeba nějak nezdeformoval…
Jéé ten je kráásný … ![]()
Četla jsem před nedávnem diskusi na emiminku ( teď jsem to hledala a nemůžu to najít
) o praní věciček. Někdo psal, že nomrálně v pračce, někdo v rukách.
Po konzultaci s mamkou
Jsem to nechala namočené v Lovele a potom jemně vyprala. Moc neždímala a dala na šňůru. Taky jsem měla z toho obavy. Chtěla jsem to hodit do pračky, ale raději v rukách … ![]()