Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
24.6.09 09:05

Lendulo moc zdravím, neboj určitě se to ještě podaří a budete mít na konec krásnou zdravou holčičku, nebo chlapečka, ono je to vlastně fuk co to bude, hlavně ať je miminko zdravé. Věřím že se to podaří a ty musíš věřit taky, byla to jen blbá náhoda, nic víc.
Jinak máme teda novou zamčenou diskuzi, protože bylo hodně šmíráku z rodinnýchn příslušníků, tak proto jsem se nechali zamkout.
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

Ale napiš kačence1 SZ a ona tě k nám ráda přidá, vždy jsi patřila mezi nás a všechny tě rády zase uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
24.6.09 10:36

Leni , taky se přidávám ke Katce - vůbec si nepřipouštěj černý myšlenky! budeš mít krásný zdravý miminko :!

a kdy vykoukne na svět je už teda v režii někoho jiného - ale bude tu mimi NEBOJ :! :! :!

věřím že ten strach asi bude, to je normální, ale musíš věřit a doufat :wink:

a kačence1 určitě písni SZ a přijď na zamčené fórum :! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
24.6.09 12:40

Leni …též se přidávám k holkám …
mimi bude ..jen se musíš dát do pohody ..
a někdy to čekaní bolí ..kór když už máš za sebou nějakou bolavou zkušenost ..ty obavy tam budou furt
vím, že tyhle rady mi moc nepomáhaly ..spíš naopak ..
ráda bych ti nějak pomohla ..jen nevím jak ..
určitě napiš Kačce …ráda tě u nás uvidíme …furt k nám patříš …
držím palce !!!!! určitě už teď bude vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
24.6.09 13:16

Ahoj Leni,

ted jsem nakoukla do staraé diskuze a normálně se stydím,jak je možné,že jsem na tebe pozapoměla :oops: :roll:

Ale už jsem to napravila,takže jestli budeš chtít,tak za námi přijd sem
https://www.emimino.cz/modules.php?…
moooc rádi tě uvidíme :wink:

A černý myšlenky honem rychle něčím zažeň.Vím,že to je těžký,ale určitě bude brzo mnooohem líp. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
24.6.09 13:28

Milé holčiny, moc děkuji za podporu, za to, že jste si na mě ještě vzpoměly a také za to, že na vás mohu nahlédnout ve vaší nové diskusi. Děkuji Kačence, že mě tam k vám přidala. Musím říct, že mi až vyhrkly slzy do očí… Moc vám děkuji a určitě na vás kouknu do nové diskuse a také občas napíšu, jak se daří.
Jste moc hodné, opatrujte se, už se to krátí :D
Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
26.6.09 13:01

Lendul,nemáš vůbec za co děkovat :wink: vždyt patříš mezi nás :wink: a my tě moooc rádi uvidíme a budeme tě podporovat a držet palečky :wink:

Jsi statečná holka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
8.7.09 20:01

Ahoj holky,
tak se po velmi, velmi dlouhé době hlásím :-) přiznám se, že jsem nebyla s to přečíst všechny ty příspěvky dočíst. Je to přes 50 stránek.. uf.. jsem ostuda, ale snad to doženu v následujících dnech :-)
Jinak doufám, že se máte všechny dobře, že se daří i miminkům.
Jinak my tedy čekáme CHLAPCE - máme to napsáno i v těhotenském průkazu, takže to bude Kubík :-)
Ale uletělo to, co? Za chvilku budou drobísci na světě. Jak to zvládáte? Těšíte se? Já ano, ale přiznám se, že válčím i s obavami, zda to všechno zvládnu.
No nic, pustím se do čtení příspěvků..
Mějte se krásně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.7.09 20:12

No Moniko ahooooooooooj, kde jsi takovou dobu? Už jsem o tebe měla fakt obavy, ty, ty, ty, by jsi zasloužila na holou. :lol: :D :lol:
Jinak jsme se přesunuli do zamžených diskuzí, tak že tady máš odkaz, přístup tam určitě máš https://www.emimino.cz/modules.php?…
Tak že hupky dupky za náma do zamčených, tam teprve budeš mít co dočítat. :lol: :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
9.7.09 09:55

KATY,
tak vidím, že jsem byla pryč mooc dlouho, páč o zamčené diskuzi jsem neměla ani páru. A máš pravdu, je co číst.. 120 stránek. Uf. Tak jdu na to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.7.09 17:00

Moniko, kašli na dočítání, prostě se zase zapoj do diskuze a je to ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.7.09 16:16

Ahojda holky!!!!

Tak nevím, co se stalo, přítel měl dnes notebook v práci a co ho přinesl, nemůžu se přihlásit, takže ani nemůžu do uzamčené diskuse… Budu to ještě zkoušet a když se nezadaří, budu se asi muset znovu zaregistrovat :(

rosanka

• Citovat
  • Upravit
8850
21.7.09 21:06

Rosanko ahojky ..jj zkus to …držím palce …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.7.09 21:24

Rosanko, no co se to stalo?
Jinak teda než se ti podaří přihlásit, tak máme novinku.
Loffda má už miminko, Ondrášek se narodil dnes ve 14.40 hod. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
2.8.09 11:52

Ahoj holky, omlouvám se, že píšu až po tak dlouhé době.
Nějak nebyl čas.
Přišla jsem Vám popřát hodně štěstí do následujících dnů, bezproblémové porody a zdravá a krásná miminka. Doufám, že Vám vyjde vše v pohodě. Ne jako nám…

Ve středu jsem šla na KO a KTG, kde už bohužel nebylo slyšet srdíčko. Byla jsem ve 39. týdnu a čekala, že každým dnem začnu rodit. Bohužel naše malá holčička Anežka měla 2× omotanou pupeční šňůru kolem krku a udusila se ještě před narozením.
Takže mi 29. 7. vyvolali porod. Teď už jsem doma, srdíčko mě bolí a v úterý budeme mít v 10:00 krátké rozlouční na hřbitově. Tak si na nás prosím vzpomeňte.
Mějte se krásně a užívejte si miminek. Moc Vám přeju ať vám jde vše hladce a bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.8.09 12:06

Pajk je mi to moc líto, drž se. :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie