Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
654
2.8.09 12:09

Pajk je mi hrozně líto co vás potkalo.Držte se. :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
2.8.09 12:19

Pajk je mi to moc líto … :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.8.09 12:21

Pajk, moc mě to mrzí. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
2.8.09 20:48

Pajk …nemám slov …moc mě to mrzí ..... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
16.8.09 13:26

Ahoj holky,

omlouvám se, že vám sem lezu, ale mám TP 1.9. a dle všech tří velkých UTZ spíš 25.8., takže jsem měla tendence občas číhnout k vám, i když od začátku chodím do září, máte diskusi zamčenou, takže ani nevysonduju, kolik z vás už to má sebou :-)

Pajk je mi hrozně líto vaší maličké, moc mě to mrzí. Když už se člověk protluče skoro celýma 9 měsícema, tak ho děsí přesně tyto situace a koukám, že i při dnešní technice stále oprávněně.

Holky držte se a přeju zdravé uzlíčky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.8.09 14:08

Ahoj Miňulko, tak zatím se srpňátkům na svět moc nechce, ale pár už nás to má za sebou.
Jinak pokud budeš chtít, tak napiš SZ Kačence a určitě tě ráda přidá k nám do zamčené diskuze.

Tady posílám přehled našich maminek a miminek. :wink:

MIMINKA

**Obrázek - 7.6. ve 3h, vlitnul na svět Vojtíšek Záruba. 2600g/45cm. Je to sice drobeček, ale plice má silný a je strašně krásnej! jsme v pořádku a šťastný Jana

Edikkladno - syn Abhaj, 18.7.2009, 6.27 hod - 2900 g, 49 cm - Kladno

Loffda - 21.7. v 14.40 se nám narodil Ondrášek Kučera, měří 50 cm a váží 3270g, oba jsme v pořádku

Sweety - 4.8. se narodila po dlouhém, vleklém boji nádherná a zdravá dcera SOFIE, 3160g, 49cm. Jsem moc šťastná

Katy - 7.8. - ahoj jmenuji se Eliška a přišla jsem na tento svět ve 14.05, mé míry jsou 3450 g a 50 cm.

Jezinka - 11.8. ahoj. jmenuji se Martin Tuma, narodil jsem se dnes kolem 2 v noci a mam 3150g a 50cm. ještě se rozkoukávám, ale jsme oba s mamkou v pořádku

Stofi - 12.8. . ahoj všichni, tak jsem tady! Narodil jsem se dnes 12. srpna ve 2:55 a je mě pořádnej kus - 4230g a 53cm!! David Kryštof**

KLUCI 5 : HOLKY 2

Nastávající maminky v nemocnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
16.8.09 15:43

Katy díky za odpověď… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.8.09 07:32

MIMINKA

**Obrázek - 7.6. ve 3h, vlitnul na svět Vojtíšek Záruba. 2600g/45cm. Je to sice drobeček, ale plice má silný a je strašně krásnej! jsme v pořádku a šťastný Jana

Edikkladno - syn Abhaj, 18.7.2009, 6.27 hod - 2900 g, 49 cm - Kladno

Loffda - 21.7. v 14.40 se nám narodil Ondrášek Kučera, měří 50 cm a váží 3270g, oba jsme v pořádku

Sweety - 4.8. se narodila po dlouhém, vleklém boji nádherná a zdravá dcera SOFIE, 3160g, 49cm. Jsem moc šťastná

Katy - 7.8. - ahoj jmenuji se Eliška a přišla jsem na tento svět ve 14.05, mé míry jsou 3450 g a 50 cm.

Jezinka - 11.8. ahoj. jmenuji se Martin Tuma, narodil jsem se dnes kolem 2 v noci a mam 3150g a 50cm. ještě se rozkoukávám, ale jsme oba s mamkou v pořádku

Stofi - 12.8. . ahoj všichni, tak jsem tady! Narodil jsem se dnes 12. srpna ve 2:55 a je mě pořádnej kus - 4230g a 53cm!! David Kryštof**

MarkyS - Jmenuji se Veronika Matiova a narodila jsem se dnes v 7.50 hod., vážím 2700g a obě jsme s maminko v pořádku

Kačenka - Všichni slyšte novinu, máme větší rodinu! Dneska byl ten čas, kdy další přišel mezi nás. Je to malý uzlíček 4200g a 52 cm, jmenuje se Erika

Monda - Ahoj, tak už máme Leoška, narodil se v 1,32 hod., má 50cm, 3650g a je kouzelně krásnej, všichni tři jsme v pořádku.

KLUCI 6 : HOLKY 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
22.8.09 11:21

ahoj holky, díky že mě vzburcovala Katy,
strašně dlooouho jsem tu nebyla, nestíhám, omlouvám se :oops:
zkusím najít tu zamčenou diskuzi…

pajk je mi to strašně líto, brečím tu jak želva…
tělo mi oběhla husí kůže… :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
9.9.09 14:19

Pajk - jak se vede? myslím na tebe a doufám že čas opravdu pomáhá (aspoň trochu) :!

Obrázku , budeme rádi když se na nás zajdeš kouknout! :wink:

diskuze je tady

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
3.10.09 00:12

po moc a moc dlouhé době

Ahoj holky a hlavně maminky.

Nejdřív vám chci moc a moc pogratulovat k miminkům. Bohužel jsem hlava děravá a protože jsem si nikam nenapsala heslo a jednoho krásného dne mi bratr přeinstaloval počítač, tak jsem po mnoha a mnoha marných pokusech se přihlásit vzdala naději, že se mi ještě někdy povede se s vámi spojit. Ani e-mail při zapomenutém heslu mi nepřišel, takže to skončilo tak, že se vám hlásím po půl roce (tak jsem to zas jednou zkusila a ono to vyšlo, jupí). Jen jak tak koukám, jste se mi mezitím někam vypařili :(

No i já jsem úspěšně donosila a porodila 13. srpna zdravou holčičku. Tak jsem se těšila, že se vám pochlubím, ale když jsem si přečetla co se stalo Pajk (teď nevím, jestli jsem tu přezdívku nezvorala), tak mi vyhrkly slzy do očí a moc chuť tady opěvovat naši Terezku teď zrovna nemám. Je mi to moc, moc líto a Pajk moc na tebe myslím…

Doufám holčiny, že se mi nějak ozvete, když už jsem zase zpátky a ať vám ty poklady rostou jako z vody. Jdu juknout na tu naší dračici. Nějak se mi probouzí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
6.10.09 22:02

Jak víte, chystáme novou verzi eMimina. Již několik týdnů ji máte máte možnost testovat a psát nám, co se vám líbí a co ne. Podle Vašich připomínek jsme udělali spoustu změn a protože se blíží definitivní a ostré spuštění nové verze potřebujeme, aby se ještě před dnem D na novou verzi podívalo co nejvíc lidí - však víc hlav víc ví a může najít chybky, které nám unikly.

Prosím, podívete se na ni tady:
http://www.motivo.cz/emimino.php

Připomínky nám pište sem:
https://www.emimino.cz/modules.php?…

Moc moc děkujeme a těšíme se na vaše poznatky :)

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.10.09 17:00

Kristýno jsme zamčeni, poslala jsem ti SZ..........tak že napiš Kačence1 a ona tě k nám zase pustí........budeme se na teb moc těšit, už jsem měla obavy co je s vámi. :wink:
A teda taky gratuluji k holčičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
16.11.09 18:25

Ahojky, jsem tu úplně nově a ještě moc nevím jak to tu chodí. Zaregistrovala jsem se sice v dubnu 08 po nevydařeném těhotenství, ale teď, o rok a půl později, jsem tu znovu a už s tříměsíční holčičkou Michalkou :) A protože se narodila 15.8.2009, tak píšu do téhle diskuze. Chtěla jsem „vstoupit“ i do skupiny Srpen 2009, ale jaksi se to nepodařilo. Protože dělení se o pocity z těhotenství, porodu atd. už jsem prošvihla, tak bych alespoň ráda našla někoho, kdo má přibližně stejně staré miminko, abych se mohla dělit o radosti, starosti, ale hlavně rady a zkušenosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
15.12.09 22:03

Ahojky… promiňte, jen chci napsat vzkaz pro NIKOUSA : napsala jsem Ti SZ, tak si to prosím přečti..
děkuji pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital