Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
31.5.09 21:13

No víš Ibbu mě to spíš mrzí, že to tak dopadlo, protože je fakt nesmysl aby mi nějaký farář rozkazoval kde nechám já SVÉ dítě pokřtít, ale bohužel spadám pod jeho farnost a prostě musí mi dát povolení k tomu abych dítě nechala pokřtít jinde, no bohužel nedal, ale co už s tím. :?
Jinak co se týče křtění, tak já taky nejsme zrovna pro aby se křtilo každé dítě a to jen proto, že rodiče chcou mít dítě pokřtěno, navíc když ani rodiče nejsou pokřtěni. Tak že to že faráří odmítají křtít děti to má svůj důvod, ale samozřejmě není důvod aby farář rodičum nevysvětlil proč to nechce udělat a pokud rodiče opravdu o ten křest tak stojí, tak se nechají pokřtít taky, ale pokud chcou pokřtít z nějakého důvodu jen dítě, jen proto že je to moderní, tak s tím taky nesouhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
31.5.09 21:14

No správně musíš mít povolení z farností pod kterou spadáš místem bydliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
31.5.09 22:09

no pokud je to jenom „módní“ záležitost, tak se mi to taky nelíbí - ale spíš se to týká svateb - chci mít svatbu v kostelu jen proto že je to pěkný a vypadá to líp než na úřadě :?: to ne, ale zase si myslím že křtiny v tomhle až tak „moderní“ nejsou - no záleží …

ale o tom souhlasu fakt nevím a nikdo to tady u nás na Vysočině neřeší (a že mám rozptyl po několika farnostech :lol: ) - pan farář kde hraju křtí děti z širokého okolí - právě proto že většina kněží z jeho diecéze odmítla křtít - a my u něj budeme křtít taky ptž k němu jezdím hrát každý týden až asi 5 let a tady v Humpolci do kostela nechodím (ptž tu vlastně ani nejsem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
1.6.09 05:53

Jééééé Ibbu, ty hraješ na varhany?????? 8O To hraješ na ty velké, jak se na ně hraje i nohama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
1.6.09 08:12

Ahojky holky,

Ibbu - s těma křtinama je to u nás tak, že v našem kostele jsou křtiny vždycky jen první neděli v měsíci, takže my by jsme mohli křtít buď 1.9. - to je mooooc brzo po porodu, nebo až 1.10. takže to necháme asi na ten říjen :D .
U nás je to tak, že naše rodina jsou věřící, i když teď ten kostel fakt flákám a manželova strana je úplný opak - ale svatbu jsme měli v kostele…

Já jedu za chvilku na masáž, už se těším minule to bylo moooc fajn, pak si jedu vyzvednout ty látkový plínky a odpoledne jdu na gyndu na kontrolu, mám to dneska nějaký nabitý ten program :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
1.6.09 09:15

Dobré ráno :D

Ibbu - já měla takové nálady, chvíly brečet, smát se. Pořád mi bylo smutno. Celý víkend. Přepadaly mě takový stavy jeslti to zvládnu s mimískem až se narodí … no prostě depka. :(

Co se týká faráře. My máme teď nového, ten je v pohodě, hezky mluvil na pohřbu, docela mladej ( což mě zaskočilo :D ). Předtím jsme ale měli staršího, ten si umanul, že všechny pohřby budou v jendu odpoledne, půlnoční mše na vánoce zase ve tři odpoledne. Zdůvodňoval to tím, že se mu nechce tak pozdě vstávat. :o
Já pokřtěná jsem, chtěla jsem i malého, ale manža na to nevěří. Tak uvidím, jestli ho přesvědčím. :)

Mondi - teda, dnešek máš nabytý, užij si masáže. :D

Co se týká pohybů, malej se výdy začne mrskat, když sedím u PC, nebo když si pouštím hudbu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
1.6.09 11:59

Tak masáž byla úúúúžasná :D užila jsem si to super :D :D
U nás jsou pohyby tak nějak průběžně, ale hlavně po jídle nebo v obchodě s jídlem (třeba to bude jedlík, byla bych ráda, než do něj soukat každý sousto) a pak večer po sprše nebo po koupeli (asi ho rozdivočí a teplá voda).
Včera mě bolelo pod žebrama trochu na pravo a vystřelovalo to až do zad do toho stejnýho místa, ptala jsem se na to na tý masáži a prej to byl podrážděný žlučník (po tý oslavě se ani nedivím :oops: :lol: ) tak dneska bude něco jako dietka.

Plenečky jsem si vyzvedla, takže až příjdu z kontroly, tak je musím pořádně prohlídnout :D :D

No nic běžím něco sníst, vysprchčit a na kontrolu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.6.09 12:03

Ahoj děvčata,

Monda no máš to dneska fakt pořádně nabité. :lol:

Co se týče pohybů, tak já je mám snad pořád, prostě furt se tam hemží.........to jsem teda u Týnky vůbec neznala. :nevim: Jsem tak přemýšlela, zda Týnka nebyla klidnější třeba kvůli te srdeční vady, bo jinak to fakt asi není možné, protože co teď tam dělá ta malá to snad není ani možné. :D

Monda a po Ko dej hned vědět jak jsi dopadla a co nového se v bříšku děje. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
1.6.09 12:08

Ahoj,

teda vy jste toho nakecaly 8O

Nemám dočteno,takže reagovat ani nemůžu :oops:

Jen ibbu,na bolesti stydké kosti a podbřišku jsem si koupila podpůrný pás a světe div se ono to funguje,teda jako ne že bych tu kost necítila,ale nechá se to v pohodě :wink: tak jen tip,třeba by ti to taky pomohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
1.6.09 14:01

Holky mám dotaz.
Taky je vám dneska tak šoufl? Od včerejška se mi příšerně motá hlava, když něco dělám, jsem hned unavená … :(
Jsme úplně jako lazar … :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
1.6.09 15:08

Tak se hlásím po kontrole :D

Mimísek má cca 1,5kg a je hlavičkou dolů :D tak doufám že už tak zůstane :D
Jinak vše je v pořádku (ťuk ťuk) dneska mi doktorka měřila pánev, tak ta je prý tak rozměrově dobrá :D

Já jsem akorát trochu utahaná asi po tý masáži, tak si chvilku odpočnu a pak půjdu na procházku s pejsánkou… no asi půjdu radši teď, dokud neprší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
1.6.09 15:36

:D Mondi tak to jsou dobré zprávičky !!! :D

Ty jo, už jste velcí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
1.6.09 18:42

ahoj maminy

Mondi - „busy“ den, ale hlavně že je mimís tak jak má :lol: a ta masáž zní suprově - já už si plánuju tu lymfomasáž jak tu psala Gita (doufám že si to pamatuju dobře :wink: )

tak vy máte s datem křtin jasno :lol: 1.9. by opravdu bylo brzy

Rosi , jj hraju na „velké“ varhany - oni v tomhle kostele jsou jenom jednomanuálový ale pedály tam jsou - ale na ty zase nehraju já (jsem líná si přidělávat práci :oops: :lol: )

Gitu , já tu malátnost měla k té mé depce včera - dneska jsem teda utahaná po práci a to se nepočítá :D ale včera to byl mazec :?

a uvidíš jak zpracuješ manžílka, ale zase když chceš ty a jsi věřící tak by měl ustoupit - vždyť jemu to neublíží ne? :wink:

Kačí , prosím tě, kdes ten pás sháněla? přes net nebo v krámě? už jsem o něm taky přemýšlela (moje babí mi o tom povídala) - hlavně fakt jak se zvednu, chodím už jak kachna :oops: :lol: a ten tlak na spodek je taky „boží“ …

jinak dneska mě docela trápí ty moji poslíčci - křeče v podbřišku to je teda věc … a četla jsem že prý je tohle úplně jiný pocit než opravdovské kontrakce :evil: tak na co to je? aby mě to akorát blblo :evil: :evil: :evil:

a pohyby byly včera „hustý“ :lol: i dneska mi tam rajtuje - ale my teda nemáme „spouštěcí reflex“ :wink: prostě buď řádí anebo odpočívá … (zkraje jsme měli „režim“ asi tak 4× denně v pravidelnou dobu ale to teď neplatí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
1.6.09 18:53

Ibbu myslím že bys ten pás možná sehnala i v lékárně, kamarádka ho tam myslím kupovala a já ho myslím zahlídla i na mimibazaru…

Jinak u nás pohyby už taky nejsou takový to jemný ťukání ale pořádní čutance :D :D ale zatím v pohodě :)
Poslíčky u nás zatí asi nepropukly, to bych asi zjistila že??

Teď mi psala kamarádka co má asi měsíc a půl miminko, že ve středu budou u nás u doktroky, tak že by se stavily k nám tak doufám že to výjde a užiju si mimíska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
1.6.09 19:11

Moni , já jsem kvůli těm poslíčkům jela k dr. - měla jsem strach abych se třeba nezačala otvírat - prostě křeče jako při MS vždycky to tak jako stáhne ten spodek a za chvíli to pustí … ale fakt doufám že to je neškodné - a dr. říkal že je na to někdo citlivější (asi teda jako já :lol:) a asi někdo to ani nemá

na ten pás se poptám - jestli jsou různý velikosti tak to radši objednávat přes net nebudu - a děkuji za tip :D :wink:

a ať ti vyjde návštěva i miminko ! :wink: je to moc krásný - hlavně když si uvědomíš že za cca 2, 3 měsíce už budeme mít i my takový koblížky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí