Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1935
29.5.09 16:20

:D Zdravím maminky :D

Rosanko - je dobré když ti v obchodě poradí jaký kočárek se k tobě hodí. A pokud ti vyhovuje, tak není co řešit. Každopádně každý prodejce se snaží prodat to svoje … ale pokud ti pomůžou vybrat.
Já mám opačný problém, měřím 1.75 cm a manža 1.95 cm. A ty kočárky co se mi líbí jsou maličké … :?

Jinak u nás je pěkná kosa, ráno jen 6 C teď se to vyšplhalo na 12C ale pořád prší a to jsem chtěla prát … :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
29.5.09 16:23

Já doufám, že bude. A hlavně, když s ním něco bude, nemusím s ním jezdit bůhvíkam kvůli reklamaci. To mě právě odrazovalo od koupě z Polska. Takhle to mám za humny a ještě mi to do hodiny opraví…

Chtěla jsem se zeptat, co vaše psiska… Línají hodně? Ten náš troubelín má místy na zádech už tak málo srsti, že mu bude brzy prosvítat kůže. Všude jinde je to v poho… Tak si říkám, jestli je to normální… Ale energií srší jako normálně, ne-li víc, tak snad jen čeká velmi horké léto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
29.5.09 16:26

Gitu, u nás taky nic moc, máme tady tak 13 - 15, podle toho, jestli zrovna vykoukne sluníčko… Když jsme ale jeli domů, byl cestou takový slejvák, že stěrače nestíhaly. U nás samozřejmě moc nepršelo, pod stromy je sucho :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
29.5.09 16:27

Gitu, jaký kočárek se ti líbí? Možná žes to tu už psala, tak se omlouvám, jestli mi to uteklo… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
29.5.09 16:31

Rosi ten náš vlčák líná hodně, před necelým měsícem měl na zádech jakoby vykousané kolečka až na kůžy. Dr. mu na to dal nějakou mastičku a septonex, moc se mu nelíbí, když slyší jak to syčí.
Ale z čeho konkrétně to má … Blešky nemá.
Ale po 2 týdnech se to zlepšilo … :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
29.5.09 16:33

Jo psala Firkon Ivone, ale kámoška si jej kupovala na jaře a malá má teď 3. měsíce a vejde se tam jen tak tak. Prý bude muset koupit další … :?

Zase další známá mi doporučila Dorjan Cross Cauntry … ale nějak moc se mi nelíbí … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
29.5.09 16:37

Tak to nevím, jestli by se mastička našemu pejsanovi líbila :lol: Když byl štěňátko, měl na zádech boláky, které jsme mu mazali a docela se s námi pral… :-( Teď ho jen kartáčuju a to mu nevadí, dokonce hezky drží a tulí se ke mně :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.5.09 16:40

Gito s těmi kočárky je to fatk těžko, oni to teď dělají všechno malé, tak že těžko vybírat podle velikosti, když jsou všechny stejně malé.

Co se týče hafanů tak my taky dost línáme, ale nikdy tak, aby měly nějaká skoro holá místa, to fakt ne. Tak že podle mě to až tak normální není.
Já teď na doporučení veta začala přidávat holkám B-komplex, je to především na kůži a nervy. Tak že Baffy to má na ty svoje nervy a Lenny ta spíš na kůži a srst. :lol: Tak že klidně zkus koupit a dávat pesanovi B-komplex, neuškodíš mu tím.

Jinak zima u nás taky strašná. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
29.5.09 16:40

Nevejde 8O ? A jak velká je ta malá? Já myslela, že Firkon patří k těm největším!!!!! To abychom ta miminka vozily na trakaři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
29.5.09 16:49

No však právě, já si to myslela taky, viděla jsem jej zprvu jen na netu ale když jsem ho viděla ve skutečnosti a jak je tam ta malá akurát. A při představě v zimě ve fusaku … :(

Asi jak půjdeme na okružní poznávací jízdu po obchodech s kočárky :D vezmu si tam figurantku. Panenku co jsem našla ještě jak jsem byla malá na půdě. :D
No co pro lepší představivost … :D :D :D

Katy2 - ten náš hafan je vyčůraný až hrůza. Když jsme mu měly dávat prášky, tak jsme je daly do masa, salámu, rohlíku … jak kdyby to věděl, že je tam .. ne a ne to do něj dostat. No nakonec to bylo trochu drastické, musely jsme ho držet a dát mu to do krku. Brr, dlouho byl na nás naštvaný … :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
29.5.09 16:52

Dost velké jsou od Taka ale taky dost těžké a potah se nedá prát … :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.5.09 17:09

Gito tak to máš hafana špatně vycvičeného. :lol: Já holkám dávam prášky buď do jídla a nebo jen otevřu tlamu a hodím prášek až do krku a ony jen spolknout, žádný problém. Baffy ta teď baští dohromady 5 prášku denně a je to v pohodě. :D :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
29.5.09 17:30

Katy2 - tak to závidím, je to náš rozmazlenec, co naděláme. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.5.09 17:53

Gito já mám holky taky rozmazlené, ale prostě v určitých věcech se hold poslouchat musí a to ony moc dobře vědí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
29.5.09 19:04

ahojky , koukám že jste řešili kočárky - no, myslím že s naším termínem porodu a s výrobci současných kočárků musíme asi počítat s tím že holt v zimě začneme jezdit sporťákem :?

jo a tady posílám fotečku kočárku HERQULES - známí ho mají a syn se jim narodil v září a ještě v květnu jezdí s hlubokým - je tam vložná taška

http://www.kocarek.cz/show_pict.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital