Poradna duly
Jana Čurdová
a konečně dodávám foto z 3D
http://img2.rajce.idnes.cz/…File0024.jpg /> http://img2.rajce.idnes.cz/…File0025.jpg
taky bude neboj,jen se musím vyfotit,ale mám strach,aby se mi ten pupek vůbec vešel do fotáku
![]()
dneska už si i mamka dělala srandu ![]()
Ale jdi ty, tak strašné to přeci být nemůže. ![]()
Kolik už jsi přibrala?
zatím 7 kilo,ale mám to všechno v pupku,když jsme na 3D,tak i dr. se pozastavoval,ale pak když viděl v jaké poloze mimi je tak řekl,že se nediví,tak nevím a navíc nám slibujou zase malý slůně,tak už se docela začínám i bát
NO tak konečně ten pupík vyfoť a ukaž. ![]()
Mě zatím dr. naštěstí nic o slůněti neříkala, ale když si vzpomenu, že Tinka měla ve 34+6tt když se narodila 2700g, tak určitě ani teď to druhé žádný prcek nebude, pokud bude v termínu.
No,to asi nebude…
Já se modlím,abych porodila týden deset dní před termínem,aby byl/a aspon do 4300g pač pak nevím jak bych porodila,už tohle byla docela zabíračka
ahoj děvčata
Katy omlouvám se, taky jsem tě předtím nepochopila
a píšu ti jak blbec viď ![]()
holky moje, máte pořádný „uzlíčky“ - Kačí budu držet pěsti ať je mimouš „tak akorát“ a Katkce taky
ale hlavně ať jsou holky zdravý
(mmch Kačko, je to teda Erika nebo to nevědí pořád ještě přesně?)
a tady vám posílám odkaz na jeden článek co jsem pročítala na stránkách o kojení - je to „roztomilý“, prostě mě to dostalo a moc se mi to líbí a jsem zvědavá co vy na to? ![]()
ibbu,jestli je to Erik nebo Erika fakt nevíme,prostě si z nás dělá srandu a tají se
![]()
tak si z vás taky dělá srandu už teď viď? ![]()
a zapomněla jsem pochválit fotečky - má moc pěknou pusinku ![]()
a teď ještě ten pupíček
![]()
Ibbu na pupíček taky stále čekám a Kačenka ho před námi stále tají. ![]()
Jo ještě k tomu kojení, pěkné příběhy.
Já doufám, že žádne problémy nebudou, u Tinky jsou dlouhou dobu jen odsávala, ale i tak jsem tam krmila půl chirurgické JIPky, prostě mléka jako dojná kráva i přes ty všechny nervy co jsem měla.
ibbu,prostě celej tatínek
![]()
a pupíček bude,to slibuju,jen musím dohledat ten kabel
![]()
Katy2 píše:
Ibbu na pupíček taky stále čekám a Kačenka ho před námi stále tají.
holky,až budeme uzamčené,tak vás tady zahltím fotkama a určitě se i víc rozkecám,ale vědomí,že mi tady šmíruje jistá osoba se kterou nemám vůbec dobrý vztah(at si to přebere)mě nějak svazuje
No tak kačenko to jsem fakt zvědavá, už se teda těším až budeme uzamčené.
Jsem se nepochlubila, že jsem koupila soupravičku do porodnice, je bílá s růžovým olemováním, tak jen doufám, že se fakt dr. nesekli, jinak by byl pak náš chlapeček asi 4%, když by musel jít s porodnice v růžovým. ![]()