Poradna duly
Jana Čurdová
Jsem KO ..ale nakukuji ![]()
Ibbu jsem ráda, že jste s mimísem v pořádku ..a KO až za měsíc …
já už chodím po +-3 týdnech a prvně mi odhadovanou váhu mimi říkal dr až teď v pondělí
jinak jsem chtěla něco nakoupit ..ubrousky a tak a Petr říkal že je to ještě brzy
..a tak ani neperu .ani nemám zkompletované oblečení …ani nevím, kdy mám začít
…asi červenec
jdu dát sprchu a spát ..ráno jedu na 8 do Phy
..takže v 5.40
Jezi TFUJ TFUJ TFUJ ![]()
hele já jedu v po. na ty státnice do Budějek a rozhodla jsem se že už koupím plíny v DM - u nás je nejbližší v Jihlavě (cca 20 km) - a ubrousky už nakoupený mám
já myslím že je to jedno kdy to koupíš, jak se ti bude chtít a nebo podle akcí! ![]()
pa a ještě jednou hodně štěstí
![]()
Ibbu ..dík ![]()
též na Tebe budu v pondělí myslet a držet palce !!!!
ale já myslím, že ty to máš oproti mě těžší
já budu taky nakupovat v Budějcích až tam pojedem 2.6. na kontrolu na hematologii a i v DM ![]()
Ibbu, fotečka je v galerce, ale ani tam není moc poznat, že je to hlava… Dr., jak mě chtěl uklidnit, že je to teda ok, to komentoval tak, že takhle živé dítě líp vyfotit nejde… Jinak já si připadala jako pako, protože dle uzv tam bylo pohybů hafo a on, když mi položil ruku na břicho, tak je taky cítil… Já ne
Já začala cítit až ty drsné, když se Otakarovi nelíbilo ježdění sondy po břichu..
Jezi, já už mám vypráno a složeno ve skříni oblečení, které jsem zatím dostala nebo koupila… Ale jinak nic nemám… Ale chtěla bych už nakupovat, člověk nikdy neví, jak mu třeba zrovna v tom červenci bude… A nechávat to na chlapovi… No nevím, nevím… ![]()
Ahojky,
ibbu,já chodím na KO taky ještě po měsíci,ale taky už jsem čekala ty tři týdny…
jezi,držíme palečky na zkoušku ![]()
katty,to mě mrzí,že baffy není úplně o.k.
ale třeba se dá ještě do kupy a nikdo to nepozná ![]()
Holky, mě bylo včera pěkně šoufl bleee,tak když přijel manža dom,tak jsem zalezla do pelechu a trochu chrněla,je fakt,že poslední čtyři dni mám budíček ve tři a usínám až po páté
no a v sedm vstávám,protože se to pídivi v bříšku nelíbí,takže to na mě asi padlo…
Uzamčení diskuze,tak když nikdo není proti,tak to zařídím ![]()
Dobré ráno,
já proti uzamčení rozhodně nic nemám, ale jak se to pak doví ty holky co tu dloho nebyly?
Asi jim bude třeba poslat SZ, ne?
Dobré ráno děvčátka ![]()
Manža vstával v 5 do práce a na teploměru jsme měli 20C.Mazec, ale nějak se to zatahuje a to dneska máme ten pohřeb … ach jo … ![]()
Ibu mě píše taky KO po 4 týdnech ![]()
Jezzi tfuj tfuj hodně štestíčka při zkouškách ![]()
Katty a to se s Baffy nedá opravdu nic dělat? Držím palečky ať se dá brzo do kupy… ![]()
Kačenko, to máme stejné, mě bylo včera tak divně
a v noci jsem nevěděla na jakou stranu si lehnout, pořád se budila, takže jsem byla vděčná za to že manža vstával do práce a já už nemusela ležet … ![]()
Ahojky holky.
Tak se hlasím po delší době. U nás je vše v pořádku.
Teď se snažím vás dočítat. Nešel nám pc pak jsem měla babi a teď pomáhám segře se zařizováním svatby takže hoňky ale teď už snad bude líp.
Tak jdu zas dočítat ať vím co je zde nového.
Gito no nevím co by šlo s tím udělat, prostě nervy jsou asi tak poškozené, že tam tomu nic nepomůže. Pro mě za mě ať kulhá, ale chci vědět zda jí to bolí či nebolí. Fakt je mi to jinak jedno, hlavně ať nějak netrpí bolestí. To že výstavy a chov už pro nás nebude s tím už jsem se nějak smířila, ale teď je pro mě fakt důležité aby jí nic nebolelo. Zatím se tváří, že je vše ok, že ji nic nebolí, ale tak to se tvářila i když byla před operací a to měla natržený vaz, tak že jí to muselo bolet jako prase a nedala to na sobě znát, krom toho že kulhala. ![]()
Jinak u nás bylo ráno taky pěkně teplo a teď už tam prší. ![]()
Ach Katy, je mi to moc líto, to víš, že nejvíc záleží na tom, aby netrpěla bolestí. ![]()
Jinak u nás se už zatahuje a si bude pěkná buřina. ![]()
ahojky , u nás teplo ale zataženo
bouřku jsme měli výstavní včera navečer ![]()
Katy , já myslím že když dá Kačka adminovi náš seznam co udělala Jezinka, on zařídí že se sem dostanou jen ti co tam jsou … ![]()
jo a taky budu držet Baffy palce . ale máš pravdu, hlavně ať jí to nebolí!
Gitu , ať to dneska všechno zvládnete!!!!!
Marky taky moc zdravím
a kdypak máte svatbu
![]()
koukám že s KO je to opravdu jak kde - ale nechval že jsme v všechny v pořádku ![]()
Rosi , tak za to přeci nemůžeš když všechno necítíš - a je moc dobře že sis za dr. zašla - sichr je sichr
a on se budulínek za chvíli zvětší a počkej potom
![]()
jinak mě se dr. zase ptal jestli cítím dost pohyby
- tohle slovo bych u něj zakázala
![]()
katy,taky si mslím,co psala ibbu,že když pošlu seznámek tak se sem dostanou všechny ![]()
rosanko,a nemáš placentu na přední stěně dělohy??Já ano a taky někdy necítím nebo cítím jen takové lechtání,záleží jak je mimi natočené ![]()
markys,zdravím
gito,s tím spánkem to mám podobně,ale už to na mě začíná být znát a přes den bych chrněla jak medvěd,dneska jsem byla vděčná mamce,že si Anet vzala a já šla v devět do postele
a vstávala jsem v 11
prostě jsem byla úplně grogy
tak já jdu pracovat na tom uzamčení ![]()
Kačenko já tomu rozumím. Jen mě spíš zajímá, zda se tato naše diskuze přestěhuje do uzamčených a nebo se tam vytvoří nová? Protože když se přestěhuje, tak ne všechny holky budou vědět kde nás hledat, tak jsem to myslela. Tak že pokud se tam jen přestěhujeme, tak by se mělo ostatním holkám poslat, kde nás najdou. ![]()
katy,tak to já blbě pochopila
ted jsem odeslala Lesině náš seznámek s prosbou o uzamčení,tak uvidíme,co přijde za odpověd a já popřípadě holky obešlu ![]()