Poradna duly
Jana Čurdová
krásný večer holky
Rosi - dobře že je všechno v pořádku
hlavně když se mrňousek mele ![]()
Katy - pupík je super, nevím co máš
taky si vezmi jaký poklady tam máme ![]()
Kačí - teda ale odhady hmotnosti jsou super - je to kus už teď ![]()
--- no ženský vůbec by jste mohly víc fotit a dávat do pléna - ať se máme čím kochat ![]()
tak a já mám zase problém a potřebuju poradit! (ale ne už ohledně praní
)
heleďte, kdo máte zkušenosti s tvrdnutím - dneska celý den mě bolí břicho a několikrát do hodiny mi ztvrdne … teda já fakt nevím jestli je to „to“ tvrdnutí, pořád jsem si myslela že se mi tam překrucuje Helenka, ale tohle je po celým břiše - od spodu až na horu a bolí to (ne moc, ale jo) … a trošku mám obavy aby bylo všechno v pořádku
rodit by se mi líbilo dřív ale ne zas o tolik ![]()
Dobré ránko!!!!
Ibbu, nebyla jsi třeba nějak moc pilná? Mě tvrdne břicho většinou po víkendu, když jsem doma a tím pádem makám… Dr. mě prohlédl a říkal, že to nevede k žádnému otvírání, tím pádem je to v poho a je to v tomto stádiu normální.
K dr. bych si ale určitě na tvém místě zašla, přeci jen je odborník a zjistí, co se tam děje…
Já jdu na UZV dneska ještě jednou, tak se pokusím připomenout se o nějakou fotečku…
Otakar má asi strach z doktorů, po včerejší návštěvě spal méně i v noci a cca od půl čtvrté se preventivně mlel jako o závod… Ale má smůlu, dneska se tomu nevyhne a příště si dá snad pozor a už mě nebude děsit nicneděláním ![]()
Krásné dobré ráno děvčátku ![]()
po ránu už mám na teploměru 21 C takže dneska bude pařák, paráda.
Ibu mě tvrdlo bříško od poloviny 5 měsíce a dr. mi napsal Magnosol (rozpustné magnésko v sáčku ) ráno, ze začátku supr, potom to ale přestalo pomáhat tak mi dal tabletky Guajacuran ale u těch jsem se dočetla, že se nesmí úžívat v těhotenství - tak nevím, raději jsem je nebrala … ![]()
Pořád papám to magnésko, teď už 2× denně a když to začne tvrdnout, na chvíly si lehnu a odpočinu. Včera jsem ale řádila doma jako černá ruka a večer si to odskákala bolesti bříška a zad. ![]()
A máš pravdu nosíme tam krásný poklady. ![]()
Kači - šťastnou cestu domů.
Ale stopro zajdi k dr. on tě prohlédne a řekne ti co a jak.
Držím palečky. ![]()
Ahoj holky,
tak už pomalu finišuji s dobalováním...........Týnka je ještě ve školce, tak že v klidu dobalím, naložím a razíme za kámoškou do práce, dělá v Ostravě Porubě, máme to kousek, no a u ní počkám protože ve 12 hod. mám s Týnkou oční v Porubě, tak že se mi neoplatí jet domů. ![]()
Jinak co se týká tvrdnutí, sem tam mám taky něco takového, ale nikdy né bolestivé, za to ruce ty mě bolí pořád, zvedla jsem si magnesko tak je to trochu lepší. ![]()
Jdu pokračovat v balení. ![]()
Dobré ranko přeji všem ..
včerejšek se opravdu vydařil …a s holkama jsme si užili fajn den …celkem nás tam bylo 9 ..4 holky na mateřské( z toho 2 opět těhulky) a 5 dětí ..mazec .. ![]()
odpo si pro nás přijel Petr a ještě jsme byli nakupovat a projít se po Písku - byli tam sochy z písku ..paráda ..ale lidi už je hodně poničili
chtěla jsem si koupit pleny v akci a ubrousky …ale Petr říkal, že je to ještě brzy ..tak jsem si koupila s Ondřejem velký nanukáč ![]()
dnes má být prá docela horko
měla bych se učit ,,zítra mam zkoušku z anatomie a večer jedu k našim ..Ondřej tam zůstane a mamka ho ráno povede do školky
a večer máme divadelní zkoušku Budulínka
a o víkendu chceme grilovat
Katy ..už jste doma?
Rosanka …tak se těšíme na foto
jinak holky máte pěkné pupíčky ![]()
taky mam v břuchu pěkného divocha
..u Ondřeje už si to nějak nepamatuji
Ibbu ..pro klid v duši bych tam kliďo zavalala a zeptala se …za to nic nedáš ![]()
jdeme ven
Holky dotaz, řeší někdo bolest lítek a co na to zabírá? Děkuji moc. ![]()
Jezinko - držím palečky ať ti zkouška vyjde na 1! a divadlo taky. ![]()
ahoj maminky ,
já jsem byla dneska ráno ještě na té cukrovce
no vypit se to nechalo, nejsem žádný béčko ne?
ale jak mi bylo potom na omdlení - to bych teda nevěřila
naštěstí jsme to po hodině rozdýchala a už sedím doma a místo učení si pěkně půjdu natáhnout fajfky
já jsem právě včera nic moc nedělala, měla jsem volno tak jsem akorát prala a učila se, a protože ani pořádně nevím co to tvrdnutí je tak mě to dost vylekalo - ještě i v noci mě to budilo - křeče v břiše i v nohách - fakt paráda ![]()
no ale dneska je mi tak blivno že nikam nejedu - ještě uvidím, jestli nevezmu manžela a jinak třeba zítra když to nepřejde …
a dneska mám učit od 2 do 8 - už se na to vyloženě těším
![]()
Jezi zítra tfuj tfuj tfuj a divadýlko si užij!
Gitu s bolestí lýtek ti nevím - mě bolí akorát když mě v noci berou křeče ,ale to ty asi nemyslíš viď? jinak když mám čas, mažu mentolovými krémy nebo gely uvolní to a osvěží - za zkoušku nic nedáš ![]()
tak zatím paaaaaa (a děkuju všem za poradu, jsem ráda že se mám s kým podělit
)
Ibbu, s tvrdnutim a kontrakcema se placatim uz pres mesic doma. Pokud to je nebolestive tvrdnuti, nic se nedeje ( a magnezko na to stejne nepomuze
), bolestive kontrakce by byly horsi, ale pry je uz na ne v tehle dobe narok - tak do 15 denne. Kdyby to tvrdnuti bylo bolestive a castejsi, tak si nech udelat CTG, jinak se doporucujou jen castejsi kontroly, jestli to nema vliv na cipek. V tomhle obdobi je deloha nejdrazdivejsi, po 30 tydnu by se to melo zklidnit.
Gita …dík ..uvidíme
Ibbu ..tak to věřím ..mě furt dr nic o tom testu neříkal ..tak nevím ![]()
jinak také děkuji
a odpočiň …
všem přeji fajn slunečný den
http://www.sirmi.ic.cz/slunce/51.gif
no holky tak jsem se rozhoupala a k dr. naoknec pojedu teď odpoledne … radši
jak psala Baba - bylo to bolestivý, nevím teda kolik denně ale pár do hodiny jich bylo ![]()
no radši ať na mě koukne a řekne mi že je to dobrý než abych pak třeba koukala já
![]()
a učení jsme zrušila a taky to jde ![]()
Ahoj,
ibbu,držím palečky at je to o.k.
a závidím,že máš test na cukr za sebou,mě čeká v úterý bleeeeeeee
katy,at je cesta domů bez komplikací ![]()
Já jsem se vycachtala u našich v bazénu a Anet to šla zalomit,taky bych šla,ta voda nějak zmáhá
ale já musím makat narozdl od Anetky
Kačí ten bazén zní skvěle
a ta postel ještě líp ![]()
no já spoléhám na to že je to v pohodě - a teď jsem si vpomněla že jsme v úterý s manžou dělali tuli tuli
tak to asi bylo od toho
no ale přesto ať na mě radši koukne ![]()
Nazdar těhule:)
To máme pařáček, to je něco! A já koza hnala přes poledne pěšky ke kadeřnici, aspoň jsem to shodila skoro na ježka, resp. rozzuřený smeták. Už se těším do toho vypečenýho auta
Ale beru pejsana k JIzeře, tak aspoň namočím hnátky ![]()
Ibbu - ať to dobře dopadne!
Jezi - pěkné plány, tak ať se daří:)
Katy2 - dobře doražte domů!
Holky ostatní, buďte v pořádku a v rámci možností nohy nahoru ![]()
Já jdu zítra na ten cukr, to mám fakt radost
Navíc mi volala kámoška, jestli jí nepůjdu za svědka, v práci se asi všichni pomátli, tak nevím kam dřív skočit, v sobotu jedeme konečně vybrat nějaké to vozítko pro mladého pána:) a v neděli jsem slíbila návštěvu u kamarádky s mimčem, potřebu ostatně nějaké ty porady a v pondělí mě z toho asi klepne ![]()
Holky, mějte se hezky!
Ahoj holky,
tak už jsme s Týnkou doma. Zvládli jsme i to oční, no a teď musím zase vše vyprat a uklidit.
Po cestě domů jsem se stavila i ve zdravotnických potřebách, koupila jsem si tam ty antierotické kalhotky a vložky do porodnice, no a Týnce jsem tam pořídila nové sandále od firmy Santé, je to jediná firma co dělá kotníkové sandále i větší čísla. Hned kousek od těch zdrav. potřeb je ta známá co šije ty podprsekny, tak jsem se tam stavila a hned dvě rovnou objednala. Vyzkoušela jsem normální podprdy co šije a podle toho jsme určili velikost jakou mi ušije. Cena za jednu je 340 kč, což je teda fakt super, protože já bych na své mega kozy v normálním obchodě dobrou podprdu fakt nekoupila, teda možná že i jo, ale ta cena ta by byla. Třeba Anita má velikosti hodně, ale taky mají cenu pořádnou. ![]()
Jinak Ibbu pokud máš křeče i v nohou tak by to asi chtělo magnesko, já už nyní beru 3×2 tbl. denně. Ibbu mě bylo po tom vypití toho sladkého hnusu taky nějak šoufl.
Jezi zkoušky určo zvládneš.
Ivu no tak si to zítra teda užij, mě je zle jen co si na ten sladký hnus vzpomenu.
No ale přežít se to dá. ![]()
Jo děvčata a co to uzamčení diskuze? Bude, nebude?