Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky
tak jsem včera neměla sil vám sem napsat ale přečetla jsem všechno
a dneska mám zas klídeek od učení tak je pohodička ![]()
Jezi - doufám že ti injekce nevadí a všechno bude v pohodě! a na zkoušku držím pěsti
- píšeš test nebo děláš ústní?
Obrázku - moc krásný věcičky máš
já mám z babymarketu taky připravenou větší objednávku, ale kvůli monitoru to nechávám až na červen - ceny tam jsou docela dobrý ![]()
a tobě kočko ať to utíká! věřím že jsi z toho všeho rozlámaná, ale už to uteče jak nic, halvně ať si tam bobís ještě chvíli lebedí a nechvátá ven ![]()
a manželovi už jsme tu holt jednou vzdávaly
pro mě to zní jako sci-fi - když si vezmu toho svýho „pomocníka“
![]()
ale je krásný jak se o tebe stará ![]()
a bříško máš taky moc krásný ![]()
Rosi - gratulace ke KO … já taky chodím stále po 4 týdnech, asi jsme v pořádku a nic nám nechybí
- já si to takhle zdůvodňuju … a ptž mi stejně nedělá utz a berušku nevidím, tak je mi i jedno že tam půjdu zase po 4 týdnech (na to prohmatávání a měření se už teda netěším
) - a jsem zvědavá jak budu pořád skákat na tu slavnou kozu
![]()
Kačí - pak si můžeme vyměňovat informace o velikosti poprsí
- já jsem teda mooooc zvědavá jak budou vypadat až budu kojit ![]()
Monďo - taky hodně štěstí na zítra s malířem
ať je to všechno bez nervů! - a další místnost navíc je super věc!
ad dudlíky - jak psala Stofi, asi fakt stačí jeden dva na zkoušku - a každý radši od jiný značky ne? - koukala jsem na diskuze, že se dětem pak všechny „nelíbí“ ![]()
ad lahve - myslela jsem že bych si 2 kusy objednala pak z babymarketu a nevíte jak s velikostí? nebo je to jedno? ![]()
každopádně koukám že Avent je asi nejlepší ![]()
tak a už toho mám naspanýho dost
tak zatím papa
ahojky
Ibbu ..je to ústní ..písemnou už mam za sebou ..ale mam jen jedno téma ..máme hodnou učitelnici a holky začínaly většinou s AJ až na téhle škole a víc by asi nestihly s 0 slovní zásobou ..tak tam snad něco povím ![]()
ale i dnes jsem nějak KO ..ale jinak bez problémů …dík ![]()
snad to byl jen břichabol …
s těmi injekcemi nevím …netuším ..a radši o tom ani nepřemýšlím ![]()
já bych chtěla taky ještě něco přikoupit ..ale asi v kamenném krámě …až pojedem v 30 TT na KO do Budějovic na hematologii ..ale uvidím ..mam toho i tak docela dost (a i dostanu od příbuzných) a myslím, že by to mělo stačit ..ale ráda bych prckovi dopřála i pár nových věciček ![]()
ostatním přeji fajn středu ..my jedem na kaféé ke kamarádce na chalupu ..bude tam asi 5 mamin na mateřské a 6 dětí ..takže divočina ..snad nebude pršet aby se děti rozprchly po zahradě ![]()
Jezi , plán na odpoledne máš super - chlalupa, ženský na pokec … jen ten počet dětí mě děsí
![]()
je super že paničitelka „nezlobí“ a zbytečně vás netrápí - tak to bude v pohodě!
a ty to máš taky dobrý! fakt radši na nic jinýho nemyslet - užívej si sluníčka, Ondráška … a učení
![]()
a s věcičkama se ti nedivím, taky bych asi chtěla druhýmu něco novýho koupit - vždyť na tom není nic špatnýho - a nikomu do toho nic není tak si to udělej jak ty chceš!
krásný den!
Holky, díky za pochvalu manžela, on je fakt zlatej, je na něm vidět, že už „dospěl“ a ví, co chce, chce zdravýho syna, no… A taky ho vystrašili na pohotovosti, když se mnou dvakrát jel, i slyšel, jak mi gyndr. říká, ať koukám ležet a nic nedělám, takže to bere vážně…
Navíc jsme už o jedno přišli… bude to asi všechno dohromady…
Ale zase si to nepředstavujte, že přijde z práce a pídí se, co by MOHL uklidit ![]()
Spíš mu tak nadhazuju, co by bylo POTŘEBA udělat, a hlavně nesím říct, že chci, aby to šel udělat nejlépe teď hned, to se šprajcne, musí se k tomu odhodlat sám.
Co nesnáší je mytí nádobí, kuchyni by se vůbec nejradši vyhýbal velkým obloukem, ale má smůlu, že jí máme průchozí a prostě do ní musí, když jde do koupelny a na záchod ![]()
Taky třeba zá:,–(ně nedává věci do koše, až tak dalece se nesehne a neotevře dvířka, aby tam vyhodil třeba kelímek od jogurtu, nechá ho slavnostně na lince ![]()
Ale co, to mě netrápí, spíš se tomu zasměju a vyhodím to sama…
Hlavně že udělá, co řeknu, ale taky to pro mě není snadný, už si připadám, že ho buzeruju kolikrát…
Ibbu já si objednala 1× 125ml a 2× 260ml, s tím, že jednu lahvičku 125ml ještě budu mít u odsávačky… A ty Via kelímky se dají použít taky jako lahvičky, mají nástavce, a myslím, že mají objem 180ml…
tak já jdu rychle hodit do pračky prádlo, aby mi ho pak mohla tchýně hodit na šňůru a stihlo uschnout, že by tu teda bylo dnes nějak krásně…
Duben byl letos mnohem hezčí, než se zatím předvádí ten „aprílovej květen“…
Ahojky,
tak je pravda,že počasí v květnu by mělo vypadat jinak,na druhou stranu jsme se nejspíš zmlsaly,no jo na lepší si člověk rychle zvykne
a pak až bude hic,tak budeme zase nadávat ![]()
Holky -ibbu a jezinko,držím palce při zkouškách,já jsem srab,vzdala jsem to zatím
nemůžu si pomoct,ale fakt mi to nedělá dobře…
Zítra jdu na KO,tak jsem zvědavá jestli se dr. ještě vytáhne s cukrem,předminule o něm mluvila a minule byla,tak rozhozená mým tlakem a bílkovinou,že asi zapoměla
já bych se teda nezlobila,dneska mi mamka zrovna dělala cukr na glukometru a cukrovku fakt nemám,tak jsem ráda,ikdyž vím,že tohle není směrodatný
Holky, já mám dneska den debil,nejdřív se ozvali s Fagoru a prostě od škodní události dávají ruce pryč zmetci jedni
pak jsem psala na ws,pač od nich s mamkou máme žehličku,ale potřebuje nový filtry a oni mi napsali,že nemají ani filtry ani žehličky
tak jsem zvědavá jestli aspon vrátí peníze,když je máme ještě v záruce
no fakt den debil a pak mám být v klidu
KAčí - to veřím, takovýhle nervy!!! ale jsou to pacholci! hlavně s tou deskou, no jo, jenže co naděláš … ![]()
no člověk by měl být v klidu ale okolnosti nepřejí ![]()
Obrázku - děkuji za seznam těch lahví, já ještě uvidím kolik si jich objednám - ale ty kelímky na to mateřské mléko (popř. mraženou stravu) vypadají dost dobře! ![]()
jj, je to vyšší dívčí ![]()
já teď s nákupy musela přestat ptž manžel si včera objednal pěch (taková ta žába na dusání zeminy) za 13000,–
tak až v červnu po jeho berousovi … ale nakrknul mě tím, myslí si že nakupování na Helču zatáhnu já ze své výplaty (což jsem u většiny objednávek dělala) a on si bude platit přestavbu zahrady
vím že to nedělá jen pro sebe, je to pro nás, ale že teď na to není vhodná doba to nevidí (teda spíš nechce) ![]()
tak jsem si zase postěžovala
![]()
Holky, muzu jeste mezi vas? Tady sem psala asi jenom dvakrat, ale posledni dobou sem se na emimcu trochu rozkecala (hlavne teda v hysterickych tehulich
), sem obcas nakouknu a kdyz to zamknete budou se mi hur tahat rozumy od stejne tehotnych.
Ahojda holky, konečně jsem se taky dostala na net..
Jezinko, to je fajn, že máte hodnou paní učitelku, alespoň se s tím nijak nestresuješ.
Věcí jsem taky dostala hromadu, ale jak píšeš, taky chci, aby měl něco nového. Jen jsem taková spořivka, že mu kupuju věci větší, aby mu dýl vydržely ![]()
Kačenko, když se něco s..e, tak prostě ve velkém… Neboj, budeš mít vybráno na dlouho dopředu…
Lahve taky pořád nevím, ani nevím jestli odsávačku nebo ne, někde jsem četla, že je dobré si nějakou v porodnici vyzkoušet, že pak nemusí na tom kterém člověku fungovat zrovna ta, kterou si koupí… Takže s odsávačkou zatím počkám, s lahví nebo lahvemi budu muset projít holt tou vyšší dívčí… Třeba se něco dozvím na tom předporodním kurzu, vyrážím už v sobotu.
Já bych si nejraději nafackovala, včera jsem se bouchla do břicha o řidítka na kole - nikam jsem nejela, ale sázela jsem rajčata a když jsem si šla pro tyčky, tak se mi prostě kolo připletlo do cesty. A dnes jsem se nechala vyprovokovat pejsanem k další provokaci, takže mi dal tlapkou, úplně do stejného místa, kde se tedy mrňousek nijak neprojevuje, většinou je namáčklý na druhé straně… Mám ale samozřejmě strach, co se mohlo a nemohlo stát… Mimís se stále mele, tak snad v pohodě, ale bojím se, aby to nemělo nějaké následky… Fakt bych zasloužila!!!!!
Ibbu, s těmi penězi je to docela šílené, my máme taky nakupovat ještě spoustu věcí a k tomu ještě potřebujeme nechat srovnat dvůr, odvézt suť, dodělat koupelnu a alespoň předsíň… Doma se teda většinou domluvíme, ale kolikrát není o čem domlouvat, protože penízky jsou prostě pryč
- něco vezme hypotéka, něco leasing…
Obrázku, odpočívej, odpočívej a odpočívej!!!! I když už to asi musí být nuda. Já takhle musela proležet celé vánoce, sice na gauči u televize, ale mě už pak bylo špatně i z pohádek… Byla jsem šťastná jako blecha, když mě po vánocích můj dr. poslal do práce s tím, že problémy, které jsem měla před vánocemi zřejmě s těhu vůbec nesouvisely a dr. na pohotovosti mě nechal ležet jen tak preventivně…
Doufám, že jsem na nic nezapomněla. Jdu dělat na zítra svačiny…
Jeee, tak dekuju, sem rada, ze budu mit srovnani co-kdy-jak. Jako prvotehule sem teda pres nektere veci - vybavicka atp. dost blboun. Zato hysterceni kvuli tehu mi jde jedna radost. ![]()
Babo, ty máš dva pejsky? To sem fakt zapadneš? Co máš za rasu?
A ja to zrovna smazala, aby to nevypadalo, ze srovnavam dite se psem.
Mame dva vorechy z utulku - takovy hnusiky, co nikdo nechtel. A s tim tretim psem misto mimina sem jednu dobu uspesne deptala skorotchyni. ![]()
Z toho si vůbec nic nedělej. Já na dotazy, kdy si konečně pořídíte mimi odpovídala „My máme pejska“… To bylo v době snažení, nechtěla jsem provařit, že se snažíme, kdyby to třeba nešlo…