Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9868
12.5.09 13:24

ahoj kočky , asi bych se měla stydět, protože poslední dobou jsem chodila jen na červenčátka a na kočárek , neboť jak mi pořád tvrdne to břicho, tak v zájmu svém jsem se snažila moc nerozepisovat a tady by mě to zas chytlo… :oops:
Beru zase, už podruhý v těhu antibiotika :! :roll:
Zase mi našli v moči bakterie, jako v tom 21tt, mám znova antibiotika - Amoksiklav, protože na nic jinýho nejsou citlivý.
No je mi pěkně blivno z nich… Zhoršily se mi zase stahy, tak mi nabrala kultivaci, a byly tam… tak na ty stahy maji ty bakterie asi opravdu velký vliv…
Dnes už je to maličko lepší, ale třeba včera to byl děs… asi tak 40× mi ztvrdlo břicho a už to i pěkně bolí, křeč v podbřišku, vazy to nepobírají a bolí to jak sviňa…
Jdu ve čt na kontrolu, tak snad to bude dobrý…

avent hrozně dobrý ceny mají na www.babymarket.cz , já jsem tam objednávala teď asi za cca 5000,– všechno možný, povlečeníčka (moc hezký), rychlozavinku, matraci, prostěradla, ohřívač na láhve, avent láhve (1×125ml, 2×260ml), via kelímky, :,-(u do kočárku…
Ještě nám to tedy nepřišlo, psali, že se jim to sejde do konce týdne, tak dám vědět, v jakým stavu to přišlo ;-)

Dudlíka máme jednoho z DM, myslím, že až bude na světě, tak dudlíci jsou jedny z věcí,
co se nosí miminku, takže to zatím nekupujem, ani žádný hračky, pouze jsem si neodpustila objednat jednu jedinou - takovýho barevnýho ušatýho oslíka na kočárek či autosedačku…
Koupila jsem ale úžasný kyblíky (na plínky, špinavý prádýlko) se želvoušema(za 85,–), v Tuchlovicích v Batolátku, když jsem tam byli pro kočár:
http://img3.rajce.idnes.cz/…DSC05930.jpg /> a kočárek máme nakonec Firkon Verano, místo tamtoho vrácenýho (ale zatím nám nevrátili peníze, mizerové) :evil:
http://img1.rajce.idnes.cz/…ocarek_1.jpg /> http://img1.rajce.idnes.cz/…carek_2..jpg /> tohle je matrace dovnitř, i mantinel a stříška zevnitř má žirafky :D
http://img3.rajce.idnes.cz/…DSC05926.jpg /> a paraplíčko proti sluníčku, to jsem si neodpustila ;-)
 http://img3.rajce.idnes.cz/…DSC05928.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
12.5.09 13:30

Obrázku ..vau ..tak ty si to těhu nějak moc neužíváš …chjo ..to je fakt nepříjemné
já až na to denní píchání injkecí na ředění krve se cítím vcelku v pohodě
tak hlavně, že je mimi v pořádku a ty se opatruj ..kočárek máte krásný
je fajn, že jsi se ukázala, ale hlavně odpočívej ..i když věřím že už je to někdy asi na hlavu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
12.5.09 13:32

A kojící podprdy, hmmm, tak to zatím neřeším, uvidíme, jestli mi po porodu vůbec něco vyraší,
zatím se teda ty moje hormony činěj akorát na pleti a na vlasech :?
Mám pořád ty svoje slavný jedničky… počítám, že až se nalejou, tak to budou silikony ala Dolly Buster :? takže beru do porodnice i odsávačku, páč s tím měla každá má kamarádka (mám asi 4 s podobnou velikostí) ze začátku pěkný problémy…
tady je to maličko vidět, sice jsem si je trochu zaretušovala a zamatlala, ale tak s troškou představivosti ;-)
http://img1.rajce.idnes.cz/…_29tt_3..jpg /> http://img1.rajce.idnes.cz/…_29tt_5..jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
12.5.09 13:41

jezi je to fakt pěkně na palici, hlavně ani když nesmím pořádně uklízet a Milan zrovna teď měnil starý okna za nový dřevěný… ten bordel si umíte představit… a já ležela v posteli a obrňovala jsem se, abych se na to radši ani nekoukala… :roll:
Ale úklid potom zvládnul, i když umýt je ještě nestihl, ale krotím se, protože jinak bych na to vlítla… a Milan mi zakazuje i jen věšet prádlo, a to od začátku ;-)
uuu… já max. tak meju nádobí…
Budu potom pěkně rozmazlená, uklízí za mě Milan, naše prádlo pere a věší Milan nebo tchýně, žehlí Milan,
miminkovský věci dávám mamce, ty pere a žehlí ona…
No já budu tak naodpočinutá, škoda, že se mi to nenačítá k dobru… :D

Akorát už pořádně ležet nemůžu, sice máme super speciální ortopedický matrace, koupený hlavně kvůli mýmu lazaření, ale po těch 8 týdnech v posteli už mě i z nich berou křeče do kyčlí…
na zádech se trochu bojím, i když špatně se mi zatím nedělá…
Neumím si představit ležet na těch vykloktaných matracích v nemocnici… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
12.5.09 16:57

Ahojda holčinky!!!!

Kontrola dopadla dobře, na další mám jít až za 4 týdny!!!! 8O Myslela jsem, že teď už budu chodit po třech… A 29. 5. mám jít na tu cukrovku :-( :poblion:

Ptala jsem se na předporodní kurzy a zjistila jsem, že je pořádají dokonce u nás v zapadákově - je to sfouknutý za 2 soboty, ale porodní asistentka nabízí další služby, chodí klidně i domů,… Tak uvidíme…

Obrázku, týýýjo! Tys teda nakupovala… Kočárek u nás bude asi taky Verano, barva až jak budou vypadat ve skutečnosti… Ale ty další věci… Pořád tápu a nevím, jestli se dává něco pod mimi do kočárku,… Ta matrace se žirafami, to je asi ono? A lahve, odsávačku, vůbec netuším… Asi bych to potřebovala někde okouknout, jak to vypadá naživo, vyptat se, jak se to používá,atd. a teprve potom objednávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
12.5.09 17:00

U nás zatím uklízím, peru atd. já… Stačilo mi to ty 3 dny po amnio, kdy se měl alespoň o úklid nádobí do myčky starat přítel (vaření mu nevadí)… No hrůůůůůůza!!!!!!! On nechápal, že mám teď super zbystřený čich a že mi to všechno neodklizené nádobí prostě smrdí!!!!!

Jezinko, držím palečky na páteční zkoušce!!

Holky, dudlíky od aventu, to jsou ty speciálně anatomické, co prodávají v lékárnách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
12.5.09 17:07

rosi já jsem toho hodně načetla, co máme pořídit, z internetu, a sepisovala jsem to tak dlouho, dokud jsem se v tom chaosu nevyznala :lol:
Můžeš kouknout třeba sem http://www.miminko.estranky.cz/…-pro-miminko , to jsou pěkný stránky…
Potom třeba doporučenou výbavičku mají i na Malvíkovi a na Batolátku :
http://www.batolatko.cz/…miminko.html
 http://www.malvik.cz/file/vybava.pdf

Něco, co mi přišlo zbytečný, jsem vyřadila, něčeho mám víc, třeba tetra osušky zrovna jsu maximální supr věc, používají se jak na utírání po mytí, tak do postýlky pod dítě místo prostěradýlka, těch mám asi 8, bílý i s obrázkama kačenek a autíček :wink:
jsou bezva, že jsou velký a silnější než obyč. plínky a přitom jemný…

A doporučuju teploměr, na který jsem viděla test MF, že vyšel nejlíp - Hartmann Thermoval Rapid Flex, cca 230,–, ve zdrav. potřebách, hlavně ne ty dudlíkový nebo ouškový, jsou prý velmi nepřesný…

Dudlíky od Aventu, jo jsou to ty v lékárně.
Ono už těch anatomickejch dudlíků je víc značek, dají se sehnat i levněji v DM drogerii,
ale je fakt, že Avent je pořád značka s velkým Z :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
12.5.09 17:26

Obrázku, díky za adresy, navečer to skouknu… V oblečení už mám jakžtakž jasno, ale to ostatní!!!!!!

Tak to asi půjdu do aventu, v lékárně jsem kupovala dudlíky kamarádce, byly o dost dražší než „nuk“, tak doufám, že jsou i lepší… Myslím, že i měly jiný tvar - no a protože to byl dárek, tak jsou v noci vidět - prý aby maminka to své miminko našla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
12.5.09 17:42

Ahojky,

hlásím,že jsem ještě neumřela :lol: :lol:

obrazku,tvoje druhá polovička má můj obdiv,u nás kdyby měl uklízet manža,tak nevím nevím :roll: a držím palce at tvrdnutí přejde :wink:

dudlíky,my měli Avent a naprostá spokojenost,jen teda rosanko,v noci moc vidět nejdou,sice chvilku po shasnutí svítí,ale moc dlouho ne :wink: ,já mám i lahve od aventu a taky jsem spokojená,ted už je cpu do myčky a jsou pořád jako nové

ibbu,jak tak koukám,tak máš stenou velikost podprdy :lol: tak si budeme pak sdělovat zkušenosti a případnou velikost :lol: :lol: :lol: já nosím ted kojo podprdy velikosti e auuuuuuu už se fakt bojím až se nalijou :oops: :lol:

Jinak jestli s tím uzamčením souhlasíte,tak napíšu adminovi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
12.5.09 18:59

Nazdárek holky,

já bych s těma dudlíkama ještě počkala, koupila bych tak jeden. Nevíte, jestli budete mít dudlací miminko a pak taky nemusí snést ten typ, většinou jsou děti na ty nejlevnější latexový kopretinky z komunistických drogérií :wink: :lol:
Nikol teda měla Nuky.

Obrázku, to je blbý, že máš takový problémy, ale vydrž, do konce července už není daleko :wink:

Rosi, úplně se vidím před 3 roky, byla jsem úplně stejně bezradná jako ty, nevěděla jsem, co koupit, jaký lahvičky jsou nejlepší, jaký plínky, no prostě vyšší dívčí hadra, jen teda tu kabelu do porodky jsem balila až chvilku před porodem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
12.5.09 19:04

…a to jsem si dneska chtěla koupit porodnické kalhotky a vložky… Ale začala jsem těhučajem a lékárnice si mě tak neskrývaně prohlédla, že jsem si řekla, že teda ještě měsíc počkám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
12.5.09 19:05

Kačenko, adminovi klidně napiš, já jsem pro..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
12.5.09 19:39

Ahoky holky,

Obrzáku - předně mooc držím všechny palečky aby bylo vše ok, aspoň v rámci možností…
Kočárek máte mooc hezký!!

Já jdu zítra po dlouhý době konečně ke kadeřnici a pak do kurzu, teď jsem tam 2× nebyla tak jsem zvědavá co budeme zítra „probírat“.

Co se nakupování týká, tak já udělala včera první objednávku věcí do postýlky a tak teď se chystám objednat ty tetraosušky a pak musím zajet udělat nějaký nákup do obchodu a objednat konenčně kočárek…
Pro ty věci u švagrový jsme dneka nebyli, manža domluvil na čtvrtek malíře, že nám příjdou udělat podkroví, chceme tam udělat jednu místnost kam si dám ještě skříň a rozkládací pohovku, něco jako pokoj pro hosty, tak to aspoň budeme mít vymalovaný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
12.5.09 20:17

Ahojky

Obrázku ..tak hlavně, že más doma oporu ..to se to určitě zvládá lépe
a neboj rozmazlená nebudeš … :wink: .ono toho bude i tak pak dost co dělat

Rosanka ..tak to je fajn, že Ko dopadla dobře
mně o testech na cukr nikdo nic neříkal ..tak uvidím
jinak dík ..bude to zkouška z angličtiny

Kačenka ..vy chte uzamknout tuhle dizkuzi

Stofi Monda ..ahojky

jj jinak souhlasím že Avent je dobrá značka …ale já měla dudlíky Nuk a Ondřej je stejně moc nevyužil
ale asi budu muset pořidit odsávačku ..až budu jezdit do školky a prcek bude doma
jj taky jsem u Ondřeje nevěděla co nakupovat ..a tak jsem pak asi v 30 TT jela do Budějovic do 1 velkého krámu a tam to nakoupila vše - seznam jsem našla v knize, …jsou zas jiné věci a tak mě to láká uplně stejně :oops: ..něco si nakoupit nového
mně bylo dnes odpo ouvej …hrozně mě bolelo v kříži a žaludek a břuch ..i teď jsem KO ..nevím zda jsem něco špatného snědla..nebo čím to bylo ..ale už to jde ..jen nějak nemam náladu na učení ..asi brzy zalehnu ..
tak dobrou..................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
12.5.09 20:26

Dobrou Jezi, pořádně si odpočiň, ať je Ti zítra lépe!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí