Poradna duly
Jana Čurdová
Katko a ani nevím, jestli jsem reagovala na to že máte vybranou Elišku
![]()
no vidíš … tak to by mohla být adeptka na druhý mimi (kdyby to byla zase holka)
![]()
Ahoj,
tak co se týče ekg,tak by se chodit mělo,aspon ho po mě chtěli při prvním těhu a ted se dr.zase zminovala,mělo by být kvůli porodu aby měli jistotu,že je srdíčko o.k.
ibbu,si piš,že bude dělat daleko větší rotiku
já sipamatuju,když jsem šla do poradny měsíc před porodem,tak jsem normálně styděla,protože Anet jak sebou mlela,tak mi normálně nadzvedávala triko a dělaly se obr boule a každej na mě čuměl
![]()
Jinak eliška je hezký jméno,taky se mi líbí,ale já mám vybranou Eriku
i když reakce okolí byly teda škaredý
ale co je to moje dítě a mě se to líbí
Ahoj holky.
Tak se hlásím po delší době.
Dnes sem byla na KO a vše v pořádku
Jen mě dostalo, že mám nahoře už 9 kg i dr na to koukala a nechápala kde je mám že to na mě není vidět ![]()
Katy2 Koukám že si užíváš lázně tak doufám že tentokrát to bude bez problémů a v pohodě. Jinak Elišku jsem chtěla taky též se mi to jméno libí.
Kačenko přesně jak píšeš je to vaše dítě a na vás záleží jak ho pojmenujete ![]()
ahoj Marky - to je dobře že se mimís má k světu
a kila máš asi v bříšku no
a buď ráda že to není vidět
Kačí - no neděs mě
boule i přes triko jo?
![]()
no podle toho co dělá Helča teď se k tomuhle taky dopracujeme
ale přišla jsem na fígl - jak si zvednu triko abych se na tu nádheru podívala, tak přestane - asi na ní táhne nebo co ![]()
a co se týče jména - přesně jak píše Marky, je to tvoje miminko a když se tobě jméno líbí to je důležitý!!! mě Helenu taky pár lidí (upozorňuji cizích) rozmlouvalo - jako by jim do toho něco bylo
![]()
jo a to ekg nevím a neřeším - hlavně že jdu na cukr … musím ještě akorát na KO k obvoďákovi - já tam ještě nebyla ![]()
ibbu,to ekg mi dělal při prohlídce právě obvodák ![]()
S tím jménem mě to hodně mrzelo,vždyt přece není ošklivý ne?!Ale co to nepředělám
Kači , je mi jasný že to mrzí (to by asi každého) - ale Erika fakt není ošklivý jméno ![]()
Ahojda!!!!
Mondi, plavat chodím, ale pomáhá to vždycky jenom na chviličku!
Kačenko, Eriku jsem měla jednu z možností pro holčičku. Je to krásné jméno!!!! A s naším Otakarem to taky není jednoduchý, každý hned vidí Otíka z Vesničkomástředisková… Jenže to byl Ota a ne Otakar
!!!!!
Ibbu, boule jsou úžasný!!! Já je občas pozoruju a mrňous přestává, jen když se chce podívat přítel. Nevím, jak to pozná, ale přede mnou se nestydí..
MarkyS, když to není vidět, tak to nevadí, ne? Třeba bude mít mrňousek těžký kosti
Já dneska ráno navážila 4 a fakt to teď přibývá každým dnem… A to už nemám ani takový hlad…
Niky, porodnici jsem zběžně okoukla, když jsem byla za kamarádkou. Viděla jsem chodbu a řízek pro kojící matky
Jinak se chci zeptat v úterý dr., co a jak.
Na ekg jsem nebyla a zatím to po mě nikdo nechtěl. Obvoďák mi akorát měřil tlak a ptal se, jestli jsem na něco alergická, jestli piju a kouřím… ![]()
Ahojky
tak náš mrňous je asi nějakej exhibicionista, jemu neva jestli někdo kouká nebo ne, hemží se pořád stejně, boule na břichu manželovi předvádí každý den
![]()
Mě se jméno Erika líbí, líbilo se mi i Erik na kluka
![]()
No rýma pokračuje, alergická to nejspíš nebude, protože mě nejdřív bolelo v krku a pak se mi začala spouštět ta rýma ![]()
Dneska tady byli ti chlapi naposled, tak zítra se krásně vyspím a celý den budu asi polehávat kůli tý rýmě…
Já jsem na ekg taky nebyla, ani to po mě nikdo nechtěl zatím…
Jen jsem byla na tý cukrovce, u zubaře a u obvoďáka.
Ahoj holky,
Kači, náhodou jméno Erika je moc pěkný a nenech si do toho kecat, já jsem zatím jména nikde neříkala, když se někdo zeptá, tak řeknu, že ještě žádný nemáme a je fakt, že nekecám, necháváme to u ledu, pár tipů máme a pak se uvidí, u Nikis padlo rozhodnutí až po porodu.
Já jsem byla na prohlídce porodnice asi v nějakým 36tt.
Jsme byli v pondělí na 3D UTZ a prcek se choval úplně stejně jak Nikol tenkrát, buďto obličej zabořenej v placentě, nebo si tam strkal ruce. Ale pořád nastrkoval prdelku, ale to nám bylo prd platný, když to vědět nechceme. Ale doktorka nás štengrovala, říkala, že to ví, co to je ![]()
No jinak mě moc nepotěšila, nemáme u porodu čekat žádnýho prcka, už teď to má přes kilo
, což odpovídá o týden víc, než jsem. No mám prý čekat víc jak 3,5 kilový dítě, ale zase by to nemělo být přes 4kila, tak uvidíme.
Stofi, my když jsme byli na tom 3D tak doktor taky říkal, že mrňousek vypadá tak o týden větší, teď mi to potvrdila i doktrorka v pondělí na kontrole, ale ptala jsem se na to, jestli je nějak pravděpodobný, že budem mít obříka, tak mi oba doktoři řekli, že nejlíp se to určí až na utz ve 30. týdnu. No ale já bych těm utz zas až tak moc nevěřila říkala nám porodní asistenstka co k ní chodím do kruzu, že se utz může splést i víc jak o půl kila!!! Kamarádka co chodí ke stejný doktorce jak já taky měla malýho nakonec menšího než jí „naměřila“ doktrorka na kontrolách tak nevím…
Ahojky,
tak utz a váha tomu se fakt moc věřit nedá,mně u Anet nikdo neřekl,že by mohla být větší a měla 4240g
no a ted už mě dr.na utz upozornovala,že žádnej drobeček to rozhodně nebude,tak prej se mám psychicky připravit na porod
jak vtipný ![]()
mondo,my máme i pro kluka variantu Erik
mně se to moooc líbí a jsem ráda,že nejsem sama ![]()
A at tě rýma,co nejdřív opustí,včera přepadla Anet,tak jsem jí na:,–(ila homeo Coryzalii a spala pěkně,tak uvidím jak jí bude až se vzbudí
stofi,nám se na 3D taky pěkně schovávala,co mi ten dr. dělal s břichem to snad nebylo ani možný až to fakt bolela,ale ona nic spíš se ještě víc zabořila
tak příští pondělí jdeme znovu
manžek se hrozně těší je jak malej kluk nejradši by chodil na utz každý den ![]()
HOlky, s mírama podle UTZ mám vlastní zkušenost. Nikis celý těhotenství odpovídala o 14 dní menší než byla. Dva dny před porodem mě honili po celé porodnici po různých vyšetřeních, že je Nikol malá a jestli ji špatně vyživuje placenta, tak tam budu muset ihned zůstat. Na UTZ bylo všechno OK jen teda podle nich vážila 2700g, za dva dny měla 3500g, takže celkem mimo mísu odhad ![]()
Musím letět, za chvíli vyrážíme, tak pááá
ahojda ![]()
moc vás zdravím! dneska je nádherně a ptž mě zase mimi vzbudilo po 6 ranní (Kačí taky psala že ji mrně nedá spát co?) tak jsem se pustila do úklidu a prádla ![]()
já se kvůli ní ještě naučím brzy vstávat ![]()
a jak jste tu psaly o tom odhadu hmotnosti - tak nějak podobně jako Stofi se sekli i u kamarádky - o kilo
![]()
a fakticky se teď začala nějak víc projevovat - asi jak už je větší … nevím, ale jsem z toho jelen … občas se podaří i tatínkovi uvidět bouli
a kamarádka dokonce cítila kopanečky (to není u naší stydlíny normální
)
tak zatím pá a užívejte volna a krásného počasí!
Ahojda holky!!!!
Dneska je opravdu krááááásně!!! Opět peru, perfektně mi to schne.
Kamarádce mimi odhadli docela dobře, narodila se jí taková malinká beruška, ale taky jí říkali, že to není přesné, že se můžou tak o půl kilo seknout.
Ibbu!!! My už to máme zase jako normálně, Otakárek poslušně počká, až se vzbudím já, teda až vstanu a teprve potom začne řádit!!! Jen doufám, že mu tohle vydrží, až se narodí ![]()
A ještě něco k váze… V minulém svém příspěvku jsem se hrozila, jak z ničeho nic rychle přibývám a dnes najednou o půl kilo míň a to jsem včera docela baštila…
Dneska mám docela elánu, chtěla bych vymalovat šatnu a zítra jet nakoupit nějaké poličky, ať mám kam dávat další a další věci. A ještě budu muset s pejsanem k řece, jsem doma sama, tak mi snad nezdrhne…
Rosi , máš to taky dneska perný
a ještě malovat
ty jsi holka nezmar ![]()
já mám dneska taky docela dost elánu, ale je fakt že prostě musím dělat po chvilkách
![]()
kočko a jak jste to vymysleli se zkráceninou jména? nebo to bude jen Otakárek?
na váhu já teď radši ani nelezu
uvidíme uvidíme
a ještě jsem měla dotaz na maminy - používaly jste tetra pleny, a kolik?
já si jich objednala 4 kusy tak si myslím že to stačí, ale nevím ![]()