Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
29.4.09 17:54

tak holky, u nás ještě nic, nesprchne a nesprchne :roll: :lol:

Katko je dobře že si užíváš a že je pěkný počasí :wink:

Ivy my už jsme postýlku složili :oops: a mám jí teď na odkládání věcí :lol: skříň taky zatím nemám, jako Rosi :D , čekáme jak se truhlář „pochlapí“ a kdy zavolá, že už má hotovo

• ale díky postýlce už mám tašky s věcma nandaný v ní a ne po obýváku :lol:

holky, včera jsem se dočetla že mám termín státnic z pedagogiky a psychologie 25.5. 8O :? … tak jsem se rozhodla že se budu ten měsíc učit a prát začnu až pak … jsem zvědavá jak dlouho mi to rozhodnutí vydrží :lol: - ale aspoň se můžu těšit až to budu mít za sebou :wink:

Kačí, já na španělskou deku taky koukala ale nevěděla proč jsou tak drahý :lol: uvidím jak to nakonec vyjde s korunama a třeba jí pořídíme :wink:

• a s kanýrkama apod. máš pravdu, na to já taky nejsem ale jak jsem posílala odkaz na ty soupravy do kočárku tak byly „normální“ :lol: (a pěkný vzory) - ale na letní mimi je to myslím škoda, asi by se to ani neupotřebilo, a jak píšeš rychlozavinka, nebo Katka psala plínku; a deky mám už 2 :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
29.4.09 17:56

.. to jsem se nějak rozepsala :oops: :lol:

Rosi - ať vám výlet do Polska vyjde, a hlavně ať dobře pořídíte a nakoupíte :! :D

a co se týče těch ftalátů 8O popravdě bych si na tohle ani nevzpomněla kdybych to kupovala :oops: :D

• snad to bude v pohodě :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
29.4.09 18:13

Ibbu, já si připadám jako nějaká hrozná matka… Když jsem kupovala něco neteři a dceři kamarádky, študovala jsem všechny nápisky, jestli je to v poho, atd… A když kupuju svému, ani mě nenapadne… :oops: Asi v tomto případě jde rozum stranou…
Státnice Ti vůbec nezávidím a hlavně Ti držím palce!!!!!!!!!

Co do kočárku, to zatím nevím, ale kanýrky a kraječky mě taky neberou… Ale zavinovaček mám takových několik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
29.4.09 19:52

Ahojky dnes jsem skoro celý den strávila s kamarádkou - teď bydlí v Pze a vidíme se málo …je genetička a tak má omezené působení a musí pracovat ve velkých městech ..ale zas je to zajímavá práce ..teď má roční Emičku a též jako Domi nesmí uplně přestat pracovat a ještě si dodělává doktorát
byli jsme v cukrárně ..ale pěkně jsme s Ondřejem zmokli ..tak teď relaxujeme u teplého čaje a já u netu a Ondřej u pohádek ..ale jinak fajn den

Ibbu .. tak to je fajn, že už se pomalu vybavuješ ..
stěhování moc nezvládáme :oops: …hádám se s makou i Petrem ..každý má jinou představu a já stojim mezi nimi –Petr se tam nežene ..a mamka už chce abychom bydleli ..chápu že se nezvládá starat o 2 baráky

ostatní zdravím ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
29.4.09 20:43

Ahojda holky :D

tak se zas hlásím, koukám, že už máte hodně nakoupeno, my zatím pořád nic… ještě příští týden bude takovej náročnější, ale pak už se musíme někam vypravit a začít taky nakupovat, postýlku dělá táta, tak tu už jako máme, ale zatím mi neřek rozměry, tak pak si objednám nějakou :,-(u s mantinelem a hlavně matraci…

Jinak do kočárku jsem rozhodnutá peřinky určitě kopovat nebudu, pořídím si tu rychlozavinku a jako dárek od nějaké babičky si nechám koupit tu španělskou deku, kamarádka si jí nemohla vynachválit…

Na test na cukrovku jdu zítra, tak se fakt netěším :-(
Dneska tady byla kamarádka, tak dovzla zákusky fakt vynikající s malinama :-) tak jsem si jeden dala, snad to na ten test nebude mít vliv…

Katy - užijte si lázně :D

Ibbu - s řemeslníkama dobrý, dělaj venku, dodělávají nám takovej kamínek pod fasádou… no nepředěláváme, pořád ještě doděláváme, u nás to bylo tak, že když jsem manžu poznala, tak už měl rozestavěno, mě se ten typ domku co máme po pravdě moc nelíbí, nemáme sklep v zemi, takže to vypadá že je to velkej barák, musím po schodech, ale zas za barákem máme potok, tak si říkám kdyby něco tak menší zlo je mít vytopenej sklep než obývák…
Mě se moc líbí takový ty domečky co nemaj vůbec sklep, z obýváku jdeš rovnou na terasu, takový ty bungalovy, ale hlavně že máme kde bydlet…už jsem si tady zvykla a občas musím říct, že i tohle bydlení má svoje výhody…
Sice už tady dva roky bydlíme, ale pořád je spousta věcí nedodělaných, takže jsem ráda, že se aspoň ten zbytak fasády dodělá teď…
Jé to jsem se ale rozepsala…

Tak a teď už vůbec nevím na co jsem chtěla ješte reagovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
29.4.09 21:10

Rosi - já myslím že to je normální že si nevšimneš co v čem je … teda mě nic takového ještě nenapadlo :oops: (tak si vezmi mě :lol: )

Jezi - tak tyhle nervy ti nezávidím … ale počkej až se všechno uklidní a pak už na tohle všechno zapomeneš … držím pěsti ať se manža trošku „zrychlí“ :lol: (ale zjišťuju že opravdu většina chlapů si je v mnoha ohledech podobná :roll: :evil::lol:

a super den - až na to zmoknutí :? - je potřeba si odfuknout! já si plánuju návštěvu kamarádky s mimísem - teď mu budou 4 týdny :D tak abych viděla co mě čeká 8O :lol:

Monďo tak to máte taky veselo :wink: ale jak už je to venku, je to lepší než vevnitř :wink: - a hlavní je, že baráček máte a bydlíte …

já se taky nastěhovala k manželovi - baráček je po prarodičích (asi 40 let starý, ale oprav v přízemí bude, že se nám bude hlava točit) … babí s dědou bydleli v Zahrádce - a tu zatopili kvůli přehradě Švihov (my tomu teda říkáme Želivka) aby měli Pražáci co pít :lol: (to si dělám trochu srandu, ale pravda to je :wink: ) … no každopádně, baráčky v naší ulici jsou všechny stejné a stavěné byly teda „horkou rukou“ :? takže přestavby jsou nutné :(

tak jsem se taky rozepsala :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
29.4.09 21:38

Ibbu no my máme hotový první patro, kde máme kuchyň, obývák, ložnici, koupelnu a záchod… pak ještě podkoví, ale to je ještě na velký dodělávky, zatím tam nejsme, tak jsem si udělali jen to nejnutnější a pokojíčky nahoře uděláme až to bude aktuální, venku teď doděláme ty kamínky pod fasádou a pak srovnáme zahradu a zatím asi hotovo…

Jinak můj chlap je takovej, že se do práce musí nutit… být to na mě, tak už je to hotový dávno… ale to je jedno…

No nic, jdu chrupčit, ať se dobře vyspím na tu zítřejší „cukrovku“

Mějte se krásně a snad zítra papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
30.4.09 12:50

Ahoj,

tak my máme taky „rozestavěno“,teda vevnitř přízemí je jakž takž hotový,ještě nás čeká patro,ale na to je času dost a hlavně ted by nebylo za co :? …min.týden jsme si přivezly novou ložnici,tak mám radost,Anet dostala velkou postel,tak je nadšená a postýlku přenechala ségře :lol: a všude to vykládá…já chci do porodu vymalovat obývák,kuchyn,pokojíček a chodby,mno už abychom začaly 8O :lol: sice je to malovaný loni,ale jak byly ty zdi čerstvý,tak normálně tu bílou barvu jakoby sežraly a je to takový šedý,vypadá to jako špinavý,asi by mi to nepřišlo,kdybychom nevymalovaly ložnici,to je strašnej rozdíl.....

Holky,co jdete na cukr,pevný nervy a hlavně žaludek,mě to asi mine,pač dr. posledně nic neříkala a příští kontrola už bude po,tak nevím :roll:

jezi,pevný nervy se stěhováním,zažila jsem loni a vím jaký to je,hlavně když stojíš mezi dvěma tábory :? dodnes to mám vživý paměti a je mi z toho ouzko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
30.4.09 15:23

Ahojky všem :D

Tak jsem dneska ráno byla na tom testu na cukrovku, zas to nebylo tak hrozný jak jsem čekala, ten roztok byl sice hnusnej, ale dalo se to…
Výsledky naštěstí dopadly dobře a to je hlavní :D :D .

Holky co plánujete dneska na večer, budete někde pálit čarodějnice? :D
My chystáme grilování, mám naložený masíčko, nakoupený klobásky, udělanej salátek a teď se tady pěkně zatáhlo, navíc začal foukat pěknej vítr, takže to vypadá že nás to počasí asi zažene domů :( :( ale co venku to ugrilujeme pod přístřeškem a sníme to doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
30.4.09 17:37

ahoj berušky

přestavby a dostavby vám nezávidím - my si dělali patro 3 roky 8O (podle toho jak byly koňury :roll: )

• ale aspoň že máte přízemí a zbytek se dodělá postupně :wink: - my to budeme dělat obráceně 8O :lol: (jak Pat a Mat)

Monďo - gratulace k úspěšně absolvovanému cukrtestu :wink:

a plán na večer máte moooc pěkný :wink: jen se mi sbíhají sliny když to čtu - my sedíme doma ptž milouš má ještě neschopenku a ven na zahradu ke grilu se mu nechce :evil:

Kačko - ty máš plánů 8O fakt už aby jste začali :lol: :lol: :lol:
ale chápu že to chceš mít udělaný aby se to líbilo :wink:

a dnes jsem byla na KO - takže utz zas nee, klasika :evil: … a jinak mě nakonec na cukr poslal, ale myslím že to mám časově jen taktak …

• no a dostala jsem magnezko na křeče v lýtkách, teď mě dost trápily hlavně v noci.
    a akorát si poslechl mimouše takovým „trychtýřem“ a zeptal se mě jestli dost cítím pohyby 8O (co je dost?????) … tak asi tak :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
30.4.09 18:59

tak my tak grilujueme mnaaaam :oops: :lol:

ibbu,to je plánů a to ještě kdyby si byla zasvěcenná co se rozlohy týče :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
30.4.09 21:10

Kačí, no mě stačí „jen“ popis kolik místností to bude :lol: :lol: :lol:

• budu držet pěsti ať to zvládnete - včas a ve zdraví a psychické pohodě :wink: :lol:

mě manža povídal že se chystá v ložnici oškrabávat komín - popraskala omítka a když topíme, tak to děsně smrdí :? - tak jsem mu oznámilaž e to musí udělat co nejdřív, až budu mít ve skříních vyprané věci asi bych ho zabila :evil: … jen toho prachu!

… jo a nedělejte mi chutě s tím grilováním :evil: :lol: já bych si taky dala :cry: včera jsem naložila maso na víkend - přijedou známí na celý víkend - tak už se nemůžu dočkat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
1.5.09 08:01

ahoj holky!!!!

Tak vidím, že v tom přestavování nejsme sami… My se v tom plácáme zatím dva roky, ale čím dál víc se to zpomaluje… Takže máme jen kuchyň a obyvák, ve kterém i spíme, záchod a skoro koupelnu… Letos snad doděláme předsíň a ráda bych dala do kupy dvorek, máme tam takové nevzhledné hromady, na nich rostou kopřivy a bodláky a sekat se to pořádně nedá, protože tam sekačka prostě nezajede… A patro - to až budou peníze…

Kačenko, malovat jsem taky chtěla, co jsme vymalovali zhruba před necelými dvěma roky, tak jsme pak ještě něco upravovali, takže místy máme v kuchyni jen zaštukováno… Ale asi to letos nezvládneme, přeci jenom je spousta práce jinde a já se na to ani necítím… Jak začnu něco dělat, tak jsem za chvili úplně ko…

Mondi, gratuluju k úspěšnému testu na cukrovku, mě to stejně jako Ibbu teprve čeká…

Holky, užijte si krásný den a ať vás nezapomene chlap pořádně olíbat :huban: - jestli teda bude pod čím, u nás je skoro vše už odkvetlé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
1.5.09 12:34

Krásný první máj :D

Tak my jsme si včerejší čarodky :-) užili úplně bombasticky…
Ségra s přítelem vymysleli, že by jsme si mohli udělat masky a převlíct se za čarodějníky :-) , byli u nás i naši, grilovali jsme v maskách to masíčko, zeleninu a klobásky i počasí vyšlo skvěle, jednu chvíli to sice vypadalo na „konec světa“ ale pak se utišil vítr a udělalo se hezky…
Prostě supéééér :D :D

Já se dneska odpoledne chystám jet za kamarádkou, budu tam až do zítra, má dvouletýho kluka, tak si u ní musím napsat nějaký seznam, co všechno budu potřebovat nakoupit na mimíse :D :D

Za chvilku ještě pojedem vyplavčit Áju, tak si uděláme zároveň takovou malou procházku po té včerejší žranici :oops:
Musíme po cestě nají nějakou tu rozkvetlou třešni aby mě mohl miláček políbit, abych neuschla :)

My jsme taky malovali před dvěma a půl rokama zhruba, když jsme se nastěhovali a myslím, že je to zatím dobrý, malovat určitě nebudeme, jen dole chodbu, ta ještě není od nastěhování pořádně vymalovaná, chtěla bych do půlky výšky té stěny omyvatelnou barvu kůli Áji, aby se to dalo v případě potřeby trochu vyčistit. Ještě to tam musím trochu zkultůrnit, je to tam pořád takový hnusný :evil: a pak ještě urovnat dvůr a to mě bude zatím stačit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
1.5.09 17:27

ahoj holky,

tak už jste všechny olíbaný aby jste neuschly? :lol:

koukám že kromě psů tu máme společný přestavby a dostavby :wink: ale hlavně že máme kde bydlet a zbytek se dodělá za pochodu :wink:

Moni, užila sis náramně ty čarodky - závidím! :lol: - ale dneska se taky dočkám grilování!

už aby příijela návštěva - čekáme je každou chvíli … a do toho se mi ozval truhlář že nám přijede namontovat tu skříň 8O (což to jsem ráda a návštěva vydrží :wink: ) ale tchýně se mi sem nasáčkovala taky (je sice pravda že nám to plat)í, ale ví že čekáme návštěvu a bude nás tu jako psů :evil: jak kdyby to nemohla dojít zaplatit jindy … ale to ona u toho musí Liborovi (truhlář) asistovat,asi aby to nespletl :evil: :evil: :evil:

• tak se pomlouvám za výlev, ale pomohlo to - před manžou si stěžovat moc nechci aby mu to nebylo moc líto ..... (když je to jeho maminka) :lol:

tak krásný víkend a já se tu nějak snad ukážu jak bude čas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital