Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2095
4.5.09 20:17

Ahojky všem :D

Kačenka 1 - držím palce, ať ta reklamace dobře dopadne a uznají to… až když příjde na reklamování, tak se pozná jaká ta firma je. Udělat si reklamu umí každej, ale když pak příjde na věc :twisted:
Pejsánek je krásnej, je to ještě šťěňátko? je to boxer, nebo jsem to poznala blbě??
Bernskýho salašníka má soused a poslouchá dost :D

Já byla dneska na tý kontrole, mimísek je v pořádku, aktuálně váží 750gr. vody má v bříšku dost a čípek je taky v pořádku, takže kontrola OK :D :D
Na další jdeme 1.6. akorát na den dětí :D

Včera navečer mi příšla zpráva od bývalé kolegyně z práce, že se jí narodila holčička, necelý 3kg tak jsem měla radost :D

Do rána mě začalo bolet v krku, leze na mě rýma :( :( teplotu naštěstí nemám tak si akorát vařím čajíky s citronem a medíkem a doufám, že to brzo přejde…

Mimochodem ty síťovaný kalhotky do porodnice si kamarádka moc chválila, že je pak ze začátku používala i doma…
Ten balíček je myslím za super cenu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
4.5.09 20:21

mondo,ne ne je to bulmastif a je to štěně,navíc foto je staršího data :oops: :lol: musím zase stáhnout fotky

jo jo,ty sítový kalhotky jsou fajn,hlavně to dýchá :wink: ale doma jsem byla ráda za svý :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
4.5.09 20:26

Kačenko - tak to se omlouvám, sice mi tam do toho boxera něco nesedělo, ale tak jsem si tipla :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
5.5.09 07:23

mondo,to se nic neděje,nejsi první ani poslední :wink:

Ty jo,já nějak poslední dobou straším strašně brzo :? doufám,že to mimi nechytne a pak nebude vstávat okolo šesté :roll: když ANet běžně vstává v dvět i v půl desátý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
5.5.09 13:17

http://www.sirmi.ic.cz/medved/46.gif

SRPŇÁTKA 2009

http://www.sirmi.ic.cz/cara/167.gif

TĚHULKY

**Obrázek - Jana 30 a 34 - TP 23.7. - KO 15.4 - chlapeček Vojtíšek - porodnice Motol nebo na Kladno a určitě s taťkou u porodu

Pajk - Pavla 29 - kluk Martin - TP 3.8. - KO + screening 28.1.

Lakai.ka - 22 a 28 Zlín - 1 těhotenství - TP 4.8.

Ibbu - Líba 26 a Filip 29 Humpolec - 1 těhu TP 7.8. - 7.5. KO
holčička Helena - porodnice Havlíčkův Brod

Katy2 - Kateřina 28 - Kristýnka(5) - TP 7.8. - KO 7.5. holčička - porodnice Frýdek-Místek

Jezinka - Olina 28 a 30 - Blatná (JČ) - MD + dálkové studium - syn Ondřej (3) - TP 9.8. - KO 18.5.

Kristýna - Kristýna 23 - první těhu TP 10.8. - KO 20.1.

Xxx Zuzana - 30 a 28 - Praha - první těhotenství, co čekáme nevíme, necháme se překvapit
TP 11.8. (na můj svátek) - zatím vedou jména Adam a Adélka, nebo Kateřina
rodit budeme v Praze na Bulovce - KO 4.5.

Stofi Brno - Šárka 1982 - Niky (2.5) - TP 13.8 - pohlaví překvápko, rodit budu v Bohunicích

Kacenka1 - Katka 26 + Tomáš 28 - Anetka 26m - TP 13.8. (17.08.)

Loost008 - Kristýna 32 a Martin 29 - u Prahy - studující - Eliška (1) - Tp dle pm 3.8. dle utz 18.3. - KO velký utz 18.3. a 19.3. krevní a jaterní testy

Monda 27 a 35 - pracující - první těhu TP 18.8. - KO + screning 6.2.

Monika 1980 - 28 a 30 - Ostrava- TP 19.8. - KO 6.5.

Evikule - Eva - 25.2.1982, - bydliště Č.Třebová - vdaná - momentálně na MD, jinak lékárnice - Ládík 19měsíců - TP 19.8. (až 22.8.) - jména pro mimi Daniela/Jaromír

Ivuna 28 a 29 - Mladá Boleslav - první těhu TP 22.8. - KO 3.2.

Rosanka - je nám 29 a 35, mimi je naše první a bude to kluk.. TP 24. 8. - KO

MarkyS 31 - dcera Aneta 12 let - TP 26.8. - ko 10.3

Nikousa 28 a 29 Ostrava - pracující, dálkově studující - první těhu TP 31.8. - KO 5.2.** 

..prosím o zaslání informací do tabulky formou SZ
Peta25 - Brno
Gita123

Dlouho se neozvali : ??? a nebo jsem to prošvihla
Fuerte
Loffda - okr. Kladno - 13.2. + triple testy
Kacatko OOO - Praha
Luli - Studene Most (Bratislava) - TP 11.8.
 Hehu

A CO ČEKÁME: prosím o písnutí SZ ..děkuji 

http://www.sirmi.ic.cz/deti/49.gif

Kluci…
Jezinka
Ivuna
Gita123
Rosenka
Obrázek

Holky …
Katy2
Ibbu

Případné změny či další termíny KO a nebo nějaké připomínky zasílejte formou SZ ..děkuji
 http://www.sirmi.ic.cz/mini/12.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
5.5.09 13:30

Ahojky při úterku
já před chvílí přijela z hematologie v Budějovicích a vzhledem k 2 předchozím potratům si musím až do konce 6ti nedělí píchat léky na ředění krve ..
jinak nestíhám ..mam domácí práci a do toho vybíráme nábytek do ložnice a dětského pokoje a taky se opět blíží zkouškové

nestíhám moc dočítat … :oops:

Kačenka ..krásné fotky pséka
a jak s reklamací ..uspěli jste?

Monda ..gratulace ke KO a a přeji brzké uzdravení

Katy ..tak si užijte lázně ..
též máš krásné fotky pesanů

Ibbu ..dobrej nákup :wink: ..ani nevím, že něco takového mají ..já to kupovala zvlášť ..něco v lékarně a něco v drogeriích
ty síťované jsou dobré …ale hlavně že jsou nějaké :wink: ty umělé moc netěsní…ale já pak měla normální i v porodnici ..jen třeba o něco větší a takové ty antierotické :lol: babkovské ..to je potom indivindy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
5.5.09 13:37

Jezi,ohledně reklamace nic nového nevím…nábytek do ložnice máme nový týden a jsem spokojená,pač předtím jsme to měli takový holý :oops:

Poporodní kalhotky jsou antierotický všechny :lol: děsně jsme se tomu nařechtali

Tak to mě mrzí s těmi léky,ale zase je to lepší než něco podcenit a oni vědí proč to dělají :wink:

Holky, udělala jsem si radost a znovu nás objednala na 3D :oops: :D ,když jsme to posledně měli jen za 400,tak doufám,že se květinak umoudří a bude spolupracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
5.5.09 18:05

Ahojda holky!!!!
Tak včera u nás konečně spadlo pár kapek. Žádný zázrak tedy, ale aspoň něco…

Kačenko, krásný pejsek!!!! Já vstávám taky brzy, když jdu do práce, tak v pět, jinak chvíli po šesté..

Mimísek až do včerejška se mnou v noci hezky spinkal, včera poprvé řádil i v noci. Asi se mu nelíbilo, jak ležím :lol:

Jezi, ty jsi teda pěkně vytížená!!! Nechtělo by to sem tam nějaký odpočinek?

Holky, chodíte už někdo do nějakého předporodního kurzu? Já se na to chci vždycky zeptat dr. a vždy na to zapomenu. I když pochybuju, že bych to stíhala, když ještě chodím do práce. Napomínám tu Jezinku a sama mám práce dvě :oops:

Poslední 2 - 3 týdny mě ještě trápí záda, od oběda už nevím, jak se uvelebit a od víkendu mám pocit, jako by mě mrňous tlačil i na žebra.. Nevím, jestli si teda nevymýšlím, ale jsem sama mrňous, tak si říkám, že by to možné bylo… A to zbývá ještě víc jak tři měsíce!!! Tak doufám, že tu teď nebudu za hypochondra..

Jinak stále nemáme kočárek, začíná se mi líbit čím dál tím víc Verano, tak musím doma zpracovat taťku, ten zatím upřednostňuje Quatro..
Postýlku taky nemáme, vaničku taky ne,.....

Ibbu, možná jsem ten balíček našla na netu - od hartmannu, ale byl za víc - asi za 248,– Ta Tvoje cena byla teda lepší… Zkusím se zeptat u nás v lékárně… Jsou tam dost ochotní, není problém pro ně cokoliv objednat, pokud to nevázne na dodavatelích, třeba i na druhý den…

Ještě si postěžuju, včera nám přišla upomínka, že jsme nezaplatili elektriku. Byla jsem pěkně naštvaná na přítele, který to měl zařídit… A ono se nakonec ukázalo, že to opravdu zaplatil, dnes kvůli tomu byl i v bance a tam mu řekli, že není první a ať jsme rádi, že platíme složenkou, protože na čezu v tom mají pěkný b…l a kdo dal souhlas k inkasu, možná platil dvakrát, aniž by tušil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
5.5.09 19:26

Ahojky spolutěhulky :D

Mě se od včera rýma trochu rozjela, takže je to o malinko horší jak včera, od rána jsem vypila asi 10 čajů s citronem a medem… tak doufám, že se to snad brzo zlepší, říká se léčená rýma trvá týden a neléčená 7 dní, tak uvidíme…

Navíc tady jsou ještě ti chlapi co nám dělaj venku, ale naštěstí zíta už tady bude jen jeden, ten dodělá kamínky pod fasádou a bude hotovo jupííííííí… sice si dělaj venku a já chystám jen svačinu a oběd, ale teď bych teda radši celej den ležela…

Rosanko já chodím do předporodního kurzu (doktorky jsem se na to vůbec neptala) od začátku března za tu dobu jsme toho už dost probrali… a navíc ještě do těhuplavání (ženský co tam chodí a bolí je záda si to nemůžou vynachválit !!!)

Co se týká výbavičky, tak nemám vůbec NIC… ale jak mě poleví ta rýma, tak vyjedu někam na nákup :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
6.5.09 08:07

ahoj berušky,

nějak jsem neměla sílu reagovat - včera jsem byla vyflusaná z práce a ještě se nám Helča začala nějak víc ozývat 8O až na tak hodinový pauzy, kdy asi nabírala sílu - se mlela celý den :lol: :lol: :lol:

ale jsem ráda že o ní vím! (ikdyž je to teda pořádný nezvyk … pořád jen tak trochu a včera tohle)

• jinak mám sennou a je to na prd… myslela jsem že mě alergie v těhu opustí a letos je to ještě horší :cry: kolikrát se bojím abych kýcháním Helču nevypudila ven…

tak a teď nevím jestli budu reagovat na všechno co jsem četla :oops:

Kačí - pesan je nádhernej (s malou jim to moc sluší :wink: )
a s tím 3D jsi dobře udělala :D (já bych jela hned ještě jednou) :D

Monďo - co rýma? povoluje to trochu? (nemáš jí třeba alergickou?)
koukala jsem jak už je mimísekk velký 8O (mě by taky zajímalo jaký „pořízci“ jsme asi my - Katko nevíš? máme stejný datum :lol: (aspoň orientačně)

Jezi - s tím pícháním to je pech, ale hlavně že o tebe dr. „pečují“ - pořád lepší je preventivní léčba než pak komplikace

• hodně sil při zařizování :! (hlavně v klídku) :lol:

Rosi - co záda? povoluje to trochu? já s nima taky trochu „bojuju“ - buď se nelíbí Helče jak ležím (přesně jak píšeš ty :lol: ) a nebo se pak přeležím a nemůžu se zvednu a lezu tu v předklonu

• a elektrika … to je kapitola sama pro sebe, vydřiduši to jsou a ještě v tom mají hegeš :evil:
  • ten balíček HARTMANN by měli být schopní objednat v lékarně - si myslím bez problémů (vždyť jim to nic neudělá :lol: )
  • manža se teď „zbláznil“ do toho projektu zelená úsporám a přemýšlí že bysme do toho šli … ale já když to čtu, podle mě to dají ve finále jen někomu … mají to dobře vymyšlený, samý příkazy jak všechno správně vyplnit a když ne tak nic nedostaneš … no a třeba zateplení fasády jsme plánovali udělat si sami - s tímhle to nejde, musíte mít firmu (takže další pálka) …

tak a už jdu odsud, vždycky si tu „vyleju“ srdce - ale dělá mi to dobře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
6.5.09 08:17

Ahoj maminky,
jenom taková rychlovka. Kdy se chystáte na prohlídku porodnice? Jsem teprve ve 24. týdnu, ale švagrová už mě straší, že už bych se pomalu měla jít podívat co a jak. Jak jste na tom vy?
Díky za info.
Opatrujte se a pohlaďte si bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
6.5.09 08:20

Ahoj děvčata,

Ibbu všimla jsi si, že dnes už jsme začaly obě 7mý měsíc? :lol:

Niky na prohlídkuu porodnice nevím zda se vůbec dostanu, když jsem čekala Tinku tak jsem byla, ale v kterém týdnu to už fatk nevím. Tak že porodnici jsem si prohlídla a na konec jsme stejně rodila v Motole. No ale porodnice se určitě od té doby nezměnila, tehdy byla po celé rekonstrukci.

No nic musím letět máme proceduru.

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
6.5.09 10:35

Katko - všimla jsem si :lol: ale myslím že ten metřík čekal na 3 trimestr ptž 7 měsíc začíná 25.týdnem ne? jsem z tohohle pořád trochu mimoň … ikdyž na těhukalkulačce mi to píše že začátek 3.trimestru je 8.5. 8O tak já nevím .. ale to je jedno halvně že nám to utíká a mimísci jsou tam kde mají :wink:

a jak to jde v lázních? co malá?

Niky - jeden můj student je primář v Brodské nemocnici a jeho manželka tam dělá na recepci tak mám domluveno že se tam pojedu podívat a ona mě provede (jj, není nad známosti :lol: ) - no ale objednávat se tam nemusí tak by asi stejně bylo jedno i kdybych tam nejela … nevím :roll: :wink:

holky a už jsem objednaná na cukr - ale až 21.5. 8O ale ať si s tím dr. dělají co chtějí … ale ptali se mě na ekg jestli mám žádanku, že to dělají dohromady - a o tom se můj dr. ani nezmínil …

taky jdete na ekg? (ale když nemám problémy tak je to asi jedno ne?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
6.5.09 10:57

Ibbu ne ne 7mý měsíc začíná 26+5 tt.
Tady máš tabulku.

http://www.modrykonik.cz/…_1837901.jpg?…
Jinak o EKG zatím nic nevím, nikdo mi nic neříkal. :lol:
V lázních je super a dneska mi konečně přijela kamarádka co jsme tady byly loni spolu, jsme nyný spolu na apartmánu, tak že super. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
6.5.09 11:33

Jééé děkuji za odkaz - tak jsme zase moudřejší :lol: (teda spíš už v tom mám takový hokej že všem budu říkat týdny a ne měsíce :lol: :lol: :lol: )

• to je fajn že tam máš někoho známého - rychleji a líp to uteče co? :wink:

a jak to vlastně máte s kočárkem - vybraný ho máte a kupovat ho budete až se vrátíš?

holky myslíte, že teď začne mimís dělat větší „rotiku“? jak už jsem psala, jsem ráda že o ní vím, ale některé její obraty se mi nelíbí :evil: :lol: :lol: :lol: (a to ještě 3 měsíce zbývají 8O )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí