Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2095
11.5.09 11:57

Ivuna - to ses měla, takhle si užívat :D , i když je pravda, že já mám tak trochu dovču už od vánoc :lol: protože nechodím do práce a jsem doma…

No co se týká těch věcí od švagrové, tak si je radši vezmu všechny, pěkně si to teď v klídku přeberu, co se mi bude hodit vyperu a zbytek nechám v krabibi a po porodu jí to vrátím…

Co se týká váhy, tak na kila mám nahoře taky už celkem dost, dle dnešního ranního vážení něco přes 8kg, ale zkoušela jsem si kalhoty co jsem nosila před těhu a až na to že je nazapnu přes pupík, tak mi jsou přes stehna stejně, tak to mám snad jen v pupajzu a v prsách :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
11.5.09 12:31

Ivy , ale je to lákavý co? :wink: já bych pořád něco kupovala :oops:

ale zjistila jsem že asi ještě budou potřeba punčocháče ptž mám dost kalhot a bez ničeho pod ně by asi byla mrňouskovi zima :nevim:

Monďo , tak to je možný že máš všechno „nahoře“ :lol: já teda taky kalhoty přes stehna prdel snad docela dobrý, ale pořád se těším že po porodu zhubnu ještě víc než jsem nabrala :lol: (tak uvidíme jestli ještě nebudu naopak kynout 8O )

manžel si ze mě dělá srandu když se doma vyvaluju jen v kalhotkách „to jsou stehna“ (a má z toho hroznou srandu, tak nevím… ) :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
11.5.09 12:46

Katko s tou paní to máš velkou výhodu - a jestli je ještě ta cenu přiznivá :wink: tak to je super!

a co se té růžové týče, jsme na tom stejně :lol: ale díky poděděným kouskům bude z Helči čas od času taky cukrová panenka :wink: :lol:

pozdravuj malou a užijte si pohádky

• já si jdu taky nějakou pustit jako kulisu k tomu mému slavnému učení :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
11.5.09 13:06

Ahoj,

tak se hlásím po velice náročném víkendu :? no co vymyslela jsem si to sama,takže musí m držet hubu a krok :oops: :lol:

V pátek jsme se pustili do toho našeho slavného malování,takže jsme zvládli obývák a kuchyn - obývák máme dvě stěny bordový zbytek bílý a kuchyn je zelená :lol: ale můžu vám říct,že s manžou to byl teda očistec,on nerad maluje a takže když se mu něco nevedlo,tak nadával jak špaček,takže já jsem vyštavená jak fyzicky tak psychicky,no jo chlapi jsou všichni stejní :twisted: :lol:

Jinak jsem se dneska probudila pěkně nastydlá,takže vařím čajíčky a zobu homouše :lol: ale pěkně mě to štve,už jsem si to vyzkoušela hned ze začátku těhu a ted znovu chjooo

Podprdy - tak dámy jen tak pro pobavení,já už nosím kojící podprdu,co jsem měla s Anet :oops: :lol: prostě nechápu kam ty moje kozy chtějí ještě růst 8O to budu zase jako chodící mlíkárna,taky mi pěkně bolí záda..

Oblečení - tak já růžovou taky moc nemusím,ale samo,že nějaký kousky doma máme,ale to zase až tak neřeším,stejně oblíkám dle mého stylu,takže se růžovka do oběhu moc nedostane :lol: a praní věciček,no už jsem si dneska říkala,že je docela načase aspon začít přebírat a prát,ale nějak se nemůžu dokopat,pořád si říkám,že času dost,ale po předchozí zkušenosti vím,že v červenci se mi rozhodně chtít nebude a navíc bude to zasr…ný horko :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
11.5.09 13:11

ženský, koukám jaký se tu sešly akční ženy 8O :lol: :lol: :lol:

Kačí , ani se ti nedivím že tě to zmohlo, hlavně psychicky - umím si tvýho mužskýho představit, oni jsou totiž opravdu všichni stejní :lol:

• ale hlavně že máš hotovo :wink:

no hele, třeba už ti prsa po porodu moc nepovyrostou, co řikáš? :wink:

(třeba :lol: )

a koukej se pořádně vyležet, teď je na to pěkně blbej čas :( (já si pamatuju jak bylo blbě mě v únoru) tak hlavně ať je to brzy pryč!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
11.5.09 13:25

ibbu,no to jsou a to chci malovat ještě chodby a Anet pokojíček,ale to už jsem prohlásila,že si bderu malíře než tohle :twisted: :lol:

no a k mým kozám no comment a nechám ti tvojí naivitu,že po porodu se nezvětší :lol: :lol: :lol: už předtím jsem si připadala jako dolly buster :oops:

a do postele bych zalezla hned jen tady malej háček a to,že Anet mě nenechá :roll: takže se tady tak pleskám a pomalu nevím čí sem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
11.5.09 13:50

Tak jelikož jsem už psala, že skorotchýně je tak trochu blázen, mám pocit, že se nám asi narodí šmoula.....začala shánět všechno v modrém, já teda nevím, mám dost věcí v bílé, žluté, zelené, něco teda i v modrém, ale takový ansábl nemá šanci mimčo unosit…no ale zakažte jí to, že :)
JInak, holky, makáte teda pěkně, já jsem ráda, že je rekonstrukce za námi, ale tyč na záclony se mi válí doma už půl roku, prahy asi taky dodělá někdo až za 100 let a obrázky jsem si pro sichr pověsila sama:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
11.5.09 14:04

ivu,s těma obrázky si mě rozesmála,protože já je věšela včera po roce,kdy se doma jen válely a padal na ně prach :lol: :lol: :lol:
a tchýni nech pořád lepší než opak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
11.5.09 14:05

jo holky, ještě jeden takový návrh a sice co naší diskuzi zamknout??Já vím,že je to třeba blbý pro nově příchozí :? ale mě už štve,jak mi tady šmírují :(
tak se jen tak ptám,co vy na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
11.5.09 14:08

Holky tak bych to tak viděla, že většina chlapů je asi stejných, ten můj taky většinou nadává, když má něco dělat, je pravda, že malování ho asi bavilo, u toho nenadával…
Teď mi slíbil dodělat do konce týdne jednu místnost, stačí tam jen vymalovat a koupit koberec a skříň, tak jsem zvědavá, jestli to do konce týdne fakt bude…

Kačenko přeju ať se brzo uzdravíš, mě nachlazení trápilo hlavně minulý týden, teď už jen trochu kašlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
11.5.09 14:29

kačenka1 - :) tak ono je to všude asi dost podobný, ale hlavně, že na nás neprší :lol: A s tím zamčením, no, já osobně teda taky vím o tom, že mě tady šmírují a přijde mi to fakt k smíchu…než aby se mě zeptaly rovnou, tak tady prolízají diskuzy, ony už ty slepice budou vědět, o kom mluvím :wink: :D
Monda - já jsem ráda, že se panímáma těší, jen jsem se jí snažila vysvětlit, ať už za to proboha neutrácí, že oblečení už je skutečně dost…Ale tak budiž, no, zatím se nějak víc neroztahuje, ona zase ví, že jsem držka a že jak se vzteknu, tak všecko lítá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
11.5.09 15:55

Kačí - mě by uzamčení nevadilo- stejně už nejsme nazačátku a těžko přijde teď, před koncem, někdo nový … zbytku to neva, že?

(a napadá mě, že i kdyby teď někdo chtěl, může zažádat u adminy nebo správce, ne?)

takže teď jen kdo to zařídí :wink:

• hele, já myslela tvoje prsa :lol: :lol: :lol: - jako že si můžeš říkat a doufat :lol: :lol:

já když vidím svoje tak se „těším“ co mi z nich vyroste 8O zezačátku mi moc nepovyrostly ale tak postupně něco nabírají :roll:

jo a ten malíř bude asi jistější :wink: :lol: :lol: :lol:

Ivy - přesně jak píšou holky, za tchýni buď ráda v tomhle ohledu - teda pokud nekupuje vyloženě něco co by se ti nelíbilo - moje jde bu´d se mnou nebo mi dá peníze - ví že mě se hned něco nelíbí :oops: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
11.5.09 17:03

Týýýýýjo!!!! Než jsem se pročetla až na konec, už pomalu nevím, co bylo na začátku!!! Tak se předem omlouvám, jestli budu zase psát román!!!

Ibbu, držím palečky na státnice za 14 dní!!!! Hlavně pevné nervy a určitě si vždycky na něco vzpomeneš. Nevíš jak zkoušející? Co si vzpomínám, u nás nejvíc potápěli ti, kteří celé 4 roky byli strašně kamarádští a rádobyfajne… Naopak ti nepříjemní u státnic byli úžasní… A pak máš teda ještě dvoje? Jak brzy? Já si to fakt už nedovedu představit… Máš můj velký obdiv!!!!

Mondy, mně se líbí asi taky víc ta první souprava - jestli je to ta, nad kterou visi hvězdička a měsíček..?
Jinak termín mám až 26 podle vymyšlené MS a 24 podle UZV, což jsou už váhy, ale počítám s lvíčkem, co vím, všichni se u nás narodili drapet dřív…

Kačenko, obdivuju, že ses pustila do velkého malování, to bych teda nezvládla. Stačila mi ta šatna, je malinká, prázdná, ještě nemá podlahu, takže nemusím ani nic uklízet…

Ivu, tchyni nech, ať nakupuje, jen ji trošičku naveď, ať vezme taky nějaké větší velikosti, ať máš i na pozdějc. Ona ta mrňata strašně rychle rostou.
Já mám zatím 4 kg, ale tak nějak průběžně to pořád nabíhá a nabíhá… Jen jsem tuhle shodila půl kila, když se oteplilo a já sundala huňatý svetr a tlusté ponožky :lol:

Katy, co jsou lidové ceny za kojící podprdu? Já nemám moc představu… Na aukru mají nové běžně cca za 250, někde na netu jsem viděla za 500, jinde za 1000 8O Docela se bojím vlízt někde do obchodu a pak se zhrozit ceny!!!

Kačenko, já jsem trochu pako… Co znamená uzamknout diskusi - to jako že nikdo cizí nemůže přispívat ani číst? Tak to jsem klidně pro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
11.5.09 17:06

Co se týká oblečení, mám teda dost modré, co jsem dostala… Ale je tam i nějaká žlutá, zelená i růžová 8O To tam asi spadlo omylem…

Dneska jsem se ulila z plavání, v práci nám řádí nějaký vir, tak jsem nic nechtěla pokoušet a místo toho se rozvaluju na gauči… :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
11.5.09 17:29

Rosi , děkuju :oops: ale u mě je to spíš lenost že jsem ještě školu nedodělala a takhle si to s sebou tahám :cry: další státnice chci dělat z AJ v lednu a za rok poslední z ČJ :?

• ale řekla jsem si že když už jsem to rozdělala tak to musím dodělat ale tak se mi nechce :cry:

jinak s tím zamčením jsi pochopila dobře - nikdo cizí mimo náš seznam nebude moct číst ani přispívat

a pěkně odpočívej - mě ještě dneska v 7 přijdou kluci na AJ tak se těším až už budou pryč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí